Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 19:11, 02 lis 2013

Do góry
Ojj ciężko...Ale powiedz Młodej, że potem będzie tylko gorzej
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 10:02, 02 lis 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Irenko - zmartwiłaś mnie.....Trzymaj się mocno!!!

Oj lepiej dziś dzięki i uważaj w ogrodzie też, to przestroga dla wszystkich
Sebus, tak wyglądają twoje werbeny, wezmę je do przechowania w domku, ciekawa jestem czy mi się uda mus uważać, aby nie przelać...

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 20:24, 01 lis 2013

Do góry
Irenko - zmartwiłaś mnie.....Trzymaj się mocno!!!
Jurajski Ogród 20:21, 01 lis 2013

Do góry
Piękną masz wiosnę tej jesieni
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:09, 01 lis 2013

Do góry
malkul napisał(a)

Masz juz cos namierzone? jakiś model?yp?

Dziękuję za te komplementa u mnie to raczej jednostajny design mało ciepły
ale co tam my tak lubimy

Ja kocham taki design - w ogóle stałem się ogromnym minimalistą ostatnio....Także bardzo lubię do Ciebie zaglądać A inspiracja jest genialna
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 20:04, 01 lis 2013

Do góry
Danusiu - wczoraj o pierwszej w nocy pilnując przez chwilkę stolika zajrzałem i po prostu mnie zatkało - towar jest przepiękny i efekt po sadzeniu również - czekam na ciąg dalszy
Ogród Magdalenka 11:29, 01 lis 2013

Do góry
Madżenko , nie bojaj się ...

Gosiu była .... ale bardziej z cukierków ... z dyni to ja miałam radochę

Sebek tak mi miło , bez Was nic by nie było

Taki kule spotkałam ostatnio kręcąc się po Wroclove ... ciekawe kiedy były sadzone .... sama w to nie wierzyłam , że się zatrzymałam i zrobiłam fotki .... świr ze mnie , to już wiem na pewno

Ogród Magdalenka 11:20, 01 lis 2013

Do góry
Ale prześliczne te dekoracje! Podobają mi się straszliwie
Nasze storczyki 21:27, 31 paź 2013

Do góry
Czytaj tutaj

https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/271-phalaenopsis-czyli-jak-sebek-uprawia-storczyki

i tutaj

https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/267-swiat-storczykow-phalaenopsis
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 19:28, 31 paź 2013

Do góry
Danusiu - no cukierek albo psikus!!!!! Cukierek znaczy fotki
Ogród to moje hobby 12:17, 31 paź 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Witaj Przychodzę na prośbę Dajany, żebyś miał link do Twojego pięknego ogrodu w podpisie

Ogród to moje hobby

Zacytuj mój post i wklej kod do podpisu - będzie wtedy aktywny [/quWitaj Przychodzę na prośbę Dajany, żebyś miał link do Twojego pięknego ogrodu w podpisie

Ogród to moje hobby

Zacytuj mój post i wklej kod do podpisu - będzie wtedy aktywny

____________________ ote]
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 00:24, 31 paź 2013

Do góry
Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale jechałem tą drogą? Czekam jutro w takim razie na te przedmioty ekskluzywne Pewnie jakieś wielkie drzewa to będą
Starorzecze na górce 00:20, 31 paź 2013

Do góry
O dzieciach się nie wypowiadam, bo nie mam
Ale za to przyszedłem pochwalić awatarek - taki słoneczny
Kwiatowy ogródek Monteverde 22:11, 30 paź 2013

Do góry
agatanowa napisał(a)

jakby napisał Sebek: zazdraszczam

Co za awatarek trochę mi smutno, bo widać, że to letnie słońce, a na nas zima czyha
Kwiatowy ogródek Monteverde 22:06, 30 paź 2013

Do góry
monteverde napisał(a)

pamięć nie za bardzo szwankuje, to się koduje w mózgu

jakby napisał Sebek: zazdraszczam
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 21:49, 30 paź 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Te trawki o które pytacie to raczej Carexy Amazon Mist - świetne są, bardzo zwiewne i dodają lekkości rabacie - no i nie zajmują zbyt dużo miejsca Zobaczymy jak będzie zimą, na razie wyglądają świetnie

Dzięki Sebek.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:06, 30 paź 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

Opowiem Ci mój jutrzejszy dzień Wstanę o 6, do szkoły na 7 - mam do 14.00 - oficjalnie Potem zostaję do 16, bo się przygotowujemy do Olimpady wiedzy Ekonomicznej - za tydzień już jest, więc będę mieć spokój...ale, że zdaję rozszerzenie z inglisza to mam być teraz co tydzień o 15.45 w szkole naszej nauczycielki - także będę w dwóch miejscach naraz - tam do 17, może....Także daje to mi oficjalnie 13 godzin lekcyjnych....A potem muszę jeszcze jechać na siłkę, bo jutro mi się kończy karnet i żal mi nie wykorzystać....Może o 19 doturlam się do domu....Dużo dałbym, żeby wykreślić jutrzejszą datę z mojego kalendarza....Ale co mnie nie zabije to... no w tym przypadku raczej dobrze nie zrobi No i gdzie tu litość, a gdzie miłosierdzie?

A kurs fotografii - cykaj, cykaj i cykaj - Ja pewnie już zrobiłem koło 30000 zdjęć w życiu...i ciągle siem doskonalę....Danusia w swoim komputerze i nośnikach ma pewnie kilkaset tysięcy fotek

Lecę, bo mnie ranek zastanie.....Bo do północy to już się dawno przyzwyczaiłem

Sebek, nie jest źle - potem będzie tylko gorzej.
Na razie uczysz się, wybierasz fakultety, jakieś korki, chodzisz na siłkę czy też inne sporty, mieszkasz z rodzicami, nauczyciele znają, wychowawca klasy prowadzi za rączkę do matury, wszycy chuchają-dmuchają, dosłownie żadnych przyziemnych obowiązków - same inwestycje w siebie i udoskonalanie siebie, do tego w tym okresie dochodzi głebokie odczucie, że już się jest dorosłym, madrym, a świat jakby kręcił się tylko wokół Ciebie i dla Ciebie, no i że góry mozna przenosić. Żyć nie umierać! Chyba jeden z najlepszych okresów życiu. Wspomnisz moje słowa.
Mój mały raj na ziemi :) 19:51, 30 paź 2013

Do góry
Ana
no bo ja słodka jestem

Sebek
.....no nie wiem czy Ty mnie aby nie obrażasz.... przecież ja prawie jak aniołek zresztą ten...nie ma skrzydełek- wspomniałam, że przeceniony był , bo uległ zniszczeniu w szkółce..... ))
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:09, 30 paź 2013

Do góry
Teraz u mnie priorytetem jest nauka...I niestety mam zaległości na forum...Ale raz w tygodniu odrabiam wątki tematyczne i artykuły, a w ogrodach bywam incoguto Ogólnie nie ma źle....Zresztą nigdy nie ma tak źle, żeby nie mogło być gorzej...Koniec przerwy - wracam do matmy, bo czuję kartkówkę.....Ale zostało mi np....i chyba nie zawaham się go użyć
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:08, 30 paź 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Dzięki Aniu Do miszcza mi daleko....ale uczę się

Elu - to forum to jedna wielka inspiracja - mamy tu przekrój chyba wszystkich rodzajów ogrodów - wiejskich, klasycznych, nowoczesnych, zimozielonych, bylinowych, mieszanych, naturalistycznych, kolekcjonerskich, minimalistycznych i pewnie jeszcze innych Dla każdego coś dobrego Ale koniecznie śledź artykuły Danusi o ogrodach angielskich i o CHFS

dzięki, jestem na bieżąco oczy by chciały ale ręce lewe
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies