Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 09:56, 02 lis 2013

makkasia napisał(a)
ściskam i dmucham na palec

pomogło Kasiu
to w podziękowaniu nadal kwitnące powojniki
Milka 09:56, 02 lis 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Jak mi przykro a środki przeciwbólowe nie działają? Irenko tak mnie zasmuciłaś.

jakoś nie bardzo, musi sie wszystko uspokoic i juz dziś ciut lepiej
Milka 10:02, 02 lis 2013

Sebek napisał(a)
Irenko - zmartwiłaś mnie.....Trzymaj się mocno!!!

Oj lepiej dziś dzięki i uważaj w ogrodzie też, to przestroga dla wszystkich
Sebus, tak wyglądają twoje werbeny, wezmę je do przechowania w domku, ciekawa jestem czy mi się uda mus uważać, aby nie przelać...

Milka 10:04, 02 lis 2013

asc napisał(a)
Irenko...dasz radę..... będzie coraz lepiej i na ciele i w duszy.

dam dzięki dla ciebie powojniki też, w innym miejscu też zakwitły, taka jesień może byc do grudnia
malgorzata_s... 11:13, 02 lis 2013

Jak się cieszę że już trochę mniej boli. Dzięki za kwiatuchy. Wiosna w tym roku późno była to może zima też się spóźni? Szkoda tylko że wrześniowe mrozy część poniszczyły.Buziaki zostawiam
Debra 11:31, 02 lis 2013

Jak dobrze że humor powrócił na Twoje strony, wczoraj było smutno Taki dzień i te przeżycia szpitalne....
Wszystko na szczęście mija, i znowu jest lepiej, co cieszy niezmiernie.

Kwitnie u Ciebie sporo, rzeczywiście jesień taka, że ogrody nadal żywe i kolorowe. I masz rację niech tak będzie do grudnia!

Niedźwiedzie futro fajnie powrastało w kamienie, ja swoje podskubuję od spodu z tego sianka albo dzielę na mniejsze i też je lubię. Na O. - jak czytam - nie cieszy się zbytnim powodzeniem

Ćwicz palec, a ból wyganiamy gdzie indziej
Milka 11:36, 02 lis 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Jak się cieszę że już trochę mniej boli. Dzięki za kwiatuchy. Wiosna w tym roku późno była to może zima też się spóźni? Szkoda tylko że wrześniowe mrozy część poniszczyły.Buziaki zostawiam

U mnie też częśc wtedy padła, ale teraz ok, deszcz siapi, mamy z głowy podlewanie
Ruszamy po parapety, a ja sobie luknę na inne rzeczy, chyba sobie cos kupie, na pocieszenie
Milka 11:41, 02 lis 2013

Debra napisał(a)
Jak dobrze że humor powrócił na Twoje strony, wczoraj było smutno Taki dzień i te przeżycia szpitalne....
Wszystko na szczęście mija, i znowu jest lepiej, co cieszy niezmiernie.

Kwitnie u Ciebie sporo, rzeczywiście jesień taka, że ogrody nadal żywe i kolorowe. I masz rację niech tak będzie do grudnia!

Niedźwiedzie futro fajnie powrastało w kamienie, ja swoje podskubuję od spodu z tego sianka albo dzielę na mniejsze i też je lubię. Na O. - jak czytam - nie cieszy się zbytnim powodzeniem

Ćwicz palec, a ból wyganiamy gdzie indziej

Ćwiiczyłam, aż mi się słabo zrobiło, jak zejdzie opuchlizna i w środku się zagoi, będzie mi lepiej
Zdziwiona jestem tym kwitnieniem, rok temu było inaczej, nawet werbena wyuszcza nowe galazki i kwiaty, A futro niedżwiedzie faktycznie trzeba subac z sianka i wtedy jest ładne, moje już tu zostanie, Soni na nim mieciutko, lubi tu leżeć
malgorzata_s... 11:47, 02 lis 2013

Kup sobie coś ładnego no i pokaż nam dla polepszenia również naszych nastrojów. Nie ćwicz na siłę kochana, tyle ile dasz radę nie do omdlenia prawie. To musi potrwać troszkę
Debra 11:57, 02 lis 2013

irena_milek napisał(a)

Ćwiiczyłam, aż mi się słabo zrobiło, jak zejdzie opuchlizna i w środku się zagoi, będzie mi lepiej
Zdziwiona jestem tym kwitnieniem, rok temu było inaczej, nawet werbena wyuszcza nowe galazki i kwiaty, A futro niedżwiedzie faktycznie trzeba subac z sianka i wtedy jest ładne, moje już tu zostanie, Soni na nim mieciutko, lubi tu leżeć

Za każdym razem jak czytam o tych Twoich przejściach, to naprawdę mam gęsią skórę na sobie. Dalczego musiało Ci się coś takiego przytrafić!

To prawda, ten rok jest w ogóle zakręcony. Cały czas. U mnie róże są po prostu obsypane pąkami

Futro dla Sońki! To jest to )))