Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Kolorowe Rabaty Martek 20:48, 25 paź 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Sebuśkam

Odwzajemniusiammartusiam
Kolorowe Rabaty Martek 20:44, 25 paź 2013

Do góry
Sebuśkam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:43, 25 paź 2013

Do góry
malkul napisał(a)
hihihi zampamiętam

Koniecznie Takich grypsów jest więcej jakby co
Ogrodnik Mimo Woli cd 20:20, 25 paź 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

Oooo - to też lecę

oglądam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:15, 25 paź 2013

Do góry
malkul napisał(a)

Ło Matko z córką! ja jak zwykle ciemnota! co to jest Janina?

Insekt...Zwany biedronką
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:14, 25 paź 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
UWAGA TRĄBIĘ!!!!!
W Janinie wszystkie cebulki sa przecenione na 99 groszy Dolapalem 60 szafirkow i 60 przebisniegow
Szkoda, ze wiekszego wyboru nie bylo.... ale jest dobrze..... Do tego mamy WEEKEND!!!!!!

Ło Matko z córką! ja jak zwykle ciemnota! co to jest Janina?
Ogrodnik Mimo Woli cd 20:05, 25 paź 2013

Do góry
asc napisał(a)
Ela - idę chyba spać... bo ledwo żyję ....
Madżenka - widoków nie ma.. ciemno jest, a oświetlenia frontu nie mam.. M stwierdził że mus zrobić i przód
Krysiu - dobry pomysł to więcej niż połowa sukcesu
Sebek - bardzo słuszna uwaga
Bogdzia - jedne z innych pomysłów M to to, że plac duży i karmniki można ustawić Dziś już mu zabroniłam sie odzywać.... dokucza mi ....
Ula- mam i damskość.. b cycki to chyba nie atrybut męski.. ale trudno byś to podziwiała Ale faktem jest, że zdecydowanie bardziej podobają mi sie męskie prace niż babskie

Dziś idę jednak oglądać TV... leci Shrek trójka.. nie widziałam A uwielbiam tę bajkę

Oooo - to też lecę
Ogrodnik Mimo Woli cd 20:04, 25 paź 2013

Do góry
Ela - idę chyba spać... bo ledwo żyję ....
Madżenka - widoków nie ma.. ciemno jest, a oświetlenia frontu nie mam.. M stwierdził że mus zrobić i przód
Krysiu - dobry pomysł to więcej niż połowa sukcesu
Sebek - bardzo słuszna uwaga
Bogdzia - jedne z innych pomysłów M to to, że plac duży i karmniki można ustawić Dziś już mu zabroniłam sie odzywać.... dokucza mi ....
Ula- mam i damskość.. b cycki to chyba nie atrybut męski.. ale trudno byś to podziwiała Ale faktem jest, że zdecydowanie bardziej podobają mi sie męskie prace niż babskie

Dziś idę jednak oglądać TV... leci Shrek trójka.. nie widziałam A uwielbiam tę bajkę
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:03, 25 paź 2013

Do góry
Uśmiałem się z waszych przygód z paczkomatem....Jak chcecie się pośmiać z moich to zapraszam do siebie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:58, 25 paź 2013

Do góry
Chciałem Wam opowiedzieć historię....zdarzyła się mi całkiem niedawno
Jedna z definicji historii mówi, że jest to zbiór nauk humanistycznych zajmujący się badaniem wytworów ludzkich....My jako ekonomiści kochamy ten przedmiot i pozwolę sobie tutaj wkleić zdjęcie koleżanki jak bardzo Zdjęcie z serii Nasz ulubiony przedmiot - historia

Dzisiejszy sprawdzian z tego przedmiotu jest jednym z takich wytworów, który nie wiem czy przejdzie do historii, ale pozostanie w pamięci na długo....
Jak wiemy dwudziestolecie międzywojenne trwało 21 lat....No bo jak nie jak tak To chyba jest już rozszerzona matematyka...skoro o niej mowa napisałem z niej sprawdzian na 75%...Podstawę z tego samego działu na 72...Wszyscy śmiejemy się, że rozszerzenie z matmy napiszemy na maturze, a podstawy nie...Zresztą w historii mojej szkoły już takie ewenementy były Skoro znów mowa o historii to wracam do tematu
W zagadnieniach do nauczenia pojawiła się postać Ignacego Paderewskiego...Gościu przyjechał zabawić ludzi w Poznaniu w 1918, a tu dzień po perfomensie jaki zapodał miało miejsce powstanie wielkopolskie Tak czy inaczej wraz z koleżanką w ławce uzupełniając jeden tekst stwierdziliśmy, że to jemu w późniejszym czasie ówczesna władza przekazała fotel prezydenta Polski....Telekamer jeszcze nie było, więc El viva l'arte! Choć życie nic nie warte...Tak jak pewnie punkty za to zadanie Ale pojawiło się jedno pytanie testowe....Kiedy została uchwalona nowela sierpniowa? Były do wyboru 3 odpowiedzi - w sierpniu, czerwcu i maju.... Jako ekonomista doszukałem się w tym pytaniu dna i 3 metrów mułu...Pytanie dlaczemu? No skoro Rada Regencyjna uchwaliła niepodległość Polski w 1917, a jak wiemy wprowadzono ją dopiero rok później 11.11, więc musiało też być tak z tą ustawą....Logiczne.....No bo jak nie jak tak.... Po oddaniu sprawdzianu pani nauczycielka zaczęła go omawiać i dochodząc do tego pytania powiedziała, że dała go z sympatii do naszej klasy....I poprawna odpowiedź to w sierpniu...No oczywista oczywistość A ja znając "sympatię" owej pani wiedziałem, że jest kruczek w tym pytaniu i zaznaczyłem w czerwcu....No dacie wiarę? No i znów mam źle.... i tak siem tu zastanawiam gdzie tu litość....a gdzie miłosierdzie?

No nic...idę Was poodwiedzać
Ogrodnik Mimo Woli cd 19:28, 25 paź 2013

Do góry
asc napisał(a)

M stwierdził, że przed wejściem zrobił sie plac, że możemy ustawić stolik i gości witać chlebem i solą, a nawet wódką.. wiec Mira przyjeżdżaj na odbiór robót ....

Nie....muszą ją przywieźć...W końcu jak wódką witać będziecie Przedogródek zyskał i to duuużo - co Danusia wymyśli to jednak TO JEST TO!
Jurajski Ogród 17:05, 25 paź 2013

Do góry
No to wpadne wieczorkiem
Starorzecze na górce 16:51, 25 paź 2013

Do góry
to jest perfekcjonizm, Sebek
Starorzecze na górce 16:44, 25 paź 2013

Do góry
agatanowa napisał(a)

Nie lubi sprzątać, powinna znaleźć kogoś, kto będzie godzinami odkurzał i układał drapowania na firanach i zasłonach z linijką w ręku Czyli drugiego odchyleńca

Sebek, Ty naprawdę uwierzyłeś, że nie rozumiemy, o czym mówisz do nas? Kazdy przechył jest niewskazany i tak też odbierany (społecznie ), a niektóre wręcz są patologiczne (ale o tych tu nie jest mowa)

W tej drugiej dziedzinie jak mam czas to bywam odchylencem Ale przynajmniej mam czysto
Starorzecze na górce 16:41, 25 paź 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

No to przyklad Znam jedna babke, ktora wlasnie potrafi godzinami siedziec i patrzec na pojedyncze kwiatki, a w domu ma taki syf, ze masakra I czy takie zachowanie nie jest dziwne, skoro w ogrodzie ma perfekt zadbane, a miejsce w ktorym tak naprawde zyje zaniedbane?.. Potrafi wydac duuuzo na kwiatki, a potem brakuje jej na rachunki....No dla mnie to jest swirowate

Nie lubi sprzątać, powinna znaleźć kogoś, kto będzie godzinami odkurzał i układał drapowania na firanach i zasłonach z linijką w ręku Czyli drugiego odchyleńca

Sebek, Ty naprawdę uwierzyłeś, że nie rozumiemy, o czym mówisz do nas? Kazdy przechył jest niewskazany i tak też odbierany (społecznie ), a niektóre wręcz są patologiczne (ale o tych tu nie jest mowa)

Starorzecze na górce 16:32, 25 paź 2013

Do góry
agatanowa napisał(a)
nie wiemy

No to przyklad Znam jedna babke, ktora wlasnie potrafi godzinami siedziec i patrzec na pojedyncze kwiatki, a w domu ma taki syf, ze masakra I czy takie zachowanie nie jest dziwne, skoro w ogrodzie ma perfekt zadbane, a miejsce w ktorym tak naprawde zyje zaniedbane?.. Potrafi wydac duuuzo na kwiatki, a potem brakuje jej na rachunki....No dla mnie to jest swirowate
Starorzecze na górce 16:14, 25 paź 2013

Do góry
agatanowa napisał(a)
hehe, od świrów nas młodzież wyzywa A niech u siebie popatrzy, jak tam chucha-dmucha, sąsiedzi się dziwią, że na kolana z aparatem przed każdą roślinką pada, a łopatą śnieg pod elewację przerzuca, zamiast zostawić w spokoju...

Donica wiele miejjsca nie zajmuje - tyle, ile potrzeba minimalnie roślinie, bo inaczej się pozagłuszaję wzajemnie, uważam, że to żadna strata miejsca

Ania, ja moje lilie porozsadzałam po całym ogródku (wbrew jakiemukolwiek dekalogowi), to tu 2 szt. to tam 4-ry, to tam 5, zanim doczekam się takich skupisk, jak u Ciebie, to wieki całe. He, albo dosadzę za rok, jak mi się spodoba

ja nie mam cebul za 40 dyszki, to może za rok albo dwa na razie eksperymentuję i... przedobrzam, jak pisze Sebek

niestety dodałam roboty, bo łopatą kabel przeciełam do oświetlenie przyszłego, ech

a z tymi bodziszkami, to zaczęłam kapować, że coś ich dużo odmianowo, jak już kupiłam sadzonki i okazało się w panu necie, że to jednak nie tak łatwo bedzie je namierzyć

dziękuję wszystkim pieknie, dobranoc

Ojjj musze pisac bardziej doslownie, bo potem sie niejasnosci robia Bardziej chodzilo mi o takich ludzi, ktorzy wszystko inne przedkladaja nad te rosliny Powiedzcie, ze wiecie o co mi chodzi
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:47, 25 paź 2013

Do góry
UWAGA TRĄBIĘ!!!!!
W Janinie wszystkie cebulki sa przecenione na 99 groszy Dolapalem 60 szafirkow i 60 przebisniegow
Szkoda, ze wiekszego wyboru nie bylo.... ale jest dobrze..... Do tego mamy WEEKEND!!!!!!
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 15:41, 25 paź 2013

Do góry
Evchen napisał(a)
Czytam, czytam i sama już nie wiem.. w sobotę chciałam ściąć kwiatostany hortensjom... Nie ścinać Danusiu?... zostawić do wiosennego cięcia?

Zostaw Przeciez slicznie zdobią zimowy ogrod

Danusiu, milo jest sobie przypomniec wiosenne obrazki z Twojego ogrodu Ja wlasnie dokupilem 120 cebulek za cale 9.90
Starorzecze na górce 00:24, 25 paź 2013

Do góry
hehe, od świrów nas młodzież wyzywa A niech u siebie popatrzy, jak tam chucha-dmucha, sąsiedzi się dziwią, że na kolana z aparatem przed każdą roślinką pada, a łopatą śnieg pod elewację przerzuca, zamiast zostawić w spokoju...

Donica wiele miejjsca nie zajmuje - tyle, ile potrzeba minimalnie roślinie, bo inaczej się pozagłuszaję wzajemnie, uważam, że to żadna strata miejsca

Ania, ja moje lilie porozsadzałam po całym ogródku (wbrew jakiemukolwiek dekalogowi), to tu 2 szt. to tam 4-ry, to tam 5, zanim doczekam się takich skupisk, jak u Ciebie, to wieki całe. He, albo dosadzę za rok, jak mi się spodoba

ja nie mam cebul za 40 dyszki, to może za rok albo dwa na razie eksperymentuję i... przedobrzam, jak pisze Sebek

niestety dodałam roboty, bo łopatą kabel przeciełam do oświetlenie przyszłego, ech

a z tymi bodziszkami, to zaczęłam kapować, że coś ich dużo odmianowo, jak już kupiłam sadzonki i okazało się w panu necie, że to jednak nie tak łatwo bedzie je namierzyć

dziękuję wszystkim pieknie, dobranoc
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies