Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "GARDENARIUM"

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 11:38, 07 lut 2015

Do góry
A gdzie tam
Parasol grzewczy 11:37, 07 lut 2015

Do góry
Kiedyś w Holandii, jak siedzieliśmy wieczorkiem na kolacji na zewnątrz, w pewnej chwili personel restauracji rozłożył nad stolikami wielkie parasole normalne, potem zapalono parasole grzewcze i zrobiło się przyjemnie, ale ciepło nie ulatywało w chmury
Parasol grzewczy 11:35, 07 lut 2015

Do góry
Dla "zmarźluchów" to pewnie fajny wynalazek, ale moim zdaniem lepszy jest ekologiczny kominek na biopaliwo. Jak były już parasole, to kominki takie dopiero wymyślono. Kominek zdobi, parasol niekoniecznie.

Efekty działania są takie, że musisz siedzieć przy parasolu żeby czuć ciepło. Ja nie kupię, bo nie jestem "zmarźluchem" - mnie zawsze ciepło
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 11:29, 07 lut 2015

Do góry
No właśnie, pracuję i ozdób walentynkowych pewnie nie będzie. Podkład już mam, przyszła kolej na robotę
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 11:16, 07 lut 2015

Do góry
Oświećcie mnie, co kombinujecie? Gdzie brakuje tego czegoś?
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 11:14, 07 lut 2015

Do góry
Jeszcze jest jedna ważna sprawa, ja publikuję wszędzie tylko własne zdjęcia, a co będzie gdy się skończą? Raczej się nie skończą, ale chciałabym mieć coś nowego, coś w zanadrzu, a nie wszystko pokazane.

Inne stronki facebookowe bazują wyłącznie na linkowaniu, coś tam wrzucą, jedno zdjątko, a w sumie tylko wyszukują po necie i pokazują cudze znaleziska albo cudzą pracę. Tego nie rozumiem, jak mogą funkcjonować niektóre nawet niezłe blogi, wyłącznie na zdjęciach wykopiowanych z netu ??
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 11:10, 07 lut 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
zapewniam Cie Danusiu ze do wszystkich sprzetów wystarczy po jakims czasie ten jeden paluch który obsługuje telefon

Pare razy spadnie ...ale dasz rade

No właśnie to jest problem, bo ja lubię pisać SMS-y podczas jazdy samochodem, a tutaj się nie da

Miałam już taki i leży w szufladzie, wróciłam do starocia, który umiem obsługiwać.
Wiem, obecna fala młodzieży do jakiej się już nie zaliczam niestety - umie obsługiwać, ja się cieszę z tego co się nauczyłam poprzez prowadzenie Ogrodowiska, dla mnie to i tak wiele, w porównaniu do roku 2009, kiedy to Witek musiał ze mną jeździć żeby pokazywać zdjęcia realizacji na laptopie. Teraz już nie muszę wozić laptopa
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 11:08, 07 lut 2015

Do góry
Jazzy, ależ ja wiem, ja wiem, wszystko wiem
Pomyślałam przez chwilkę, że to jak z Facebookiem, że podobno nie żyjesz jak cię nie ma na FB, więc dałam się ponieść i założyłam prywatne konto. Ogrodowisko to rozumiem, jest konieczne, ale co mnie podkusiło żeby zakładać swoje imienne zamiast firmy? Ale usunąć już się nie da i nie ma z tego wyjścia. Wiem jedno - im więcej zdjęć wrzucasz tym więcej kopiują ludzie, prywatnie to jeszcze ujdzie, a nawet zdarza się że zamieszczają w swoim portfolio... zgroza.
Ostatnio musieli zamieścić oficjalne przeprosiny za moją realizację na swojej stronie jako własną...

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 09:41, 07 lut 2015

Do góry
Gardenarium napisał(a)
...
O pozycji firmy moim zdaniem nie stanowi ilość zdjęć na instagramie, raczej co robi i jakie ma osiągnięcia, publikacje...chyba że się mylę?

Pozycję buduje się robiąc fajne i ambitne rzeczy

Oświećcie mnie, ale nawet jeśli - to świat przewrócił się do góry nogami ..chyba.

Danusia, proponując konto na Instagramie, wcale nie miałam zamiaru dać Ci do zrozumienia, że to konieczne i że bez tego Twoja firma będzie gorsza.
Tak mi przyszlo to do głowy, mi- jako fance Twoich ogrodów
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 09:37, 07 lut 2015

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Otóż to!

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 08:48, 07 lut 2015

Do góry
Tez uważam, że to bez sensu zakładać Instagrama. Danusiu masz wielu fanów i jak zechcą zobaczyć projekty to obejrzą na stronie Gardenarium. Różne kompozycje i zdjęcia są publikowane na Facebooku więc Instagram byłby trochę zdublowany
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 07:38, 07 lut 2015

Do góry
Szpadelków nie ma i nie będzie, są jeszcze inne rzeczy jakby co info podam. Nowych nie będzie, zakończyłam ten etap mojej działalności. Robię coś ważniejszego

Instagram - wiem co to, ale trzeba mieć nowoczesny telefon, a ja nie znoszę nowoczesnych telefonów bo potrzebuję jedną ręką obsługiwać, a tu trzeba dwie. Poza tym nie kręci mnie mielenie zdjęć na instagramie i robienie selfie.

Ja się wzięłam i jestem na ukończeniu nowej strony firmowej, książka za chwilę, wystarczy mi facebook z ogrodowiskiem (wczoraj wpadło 26.000 fanów), nawet nie mam firmowego facebooka. Czasu ledwie starcza, coraz jakaś publikacja.
O pozycji firmy moim zdaniem nie stanowi ilość zdjęć na instagramie, raczej co robi i jakie ma osiągnięcia, publikacje...chyba że się mylę?

Oświećcie mnie, ale nawet jeśli - to świat przewrócił się do góry nogami ..chyba.
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 07:31, 07 lut 2015

Do góry
Borbetka napisał(a)
Coś Cię nie ma Danusiu.

Mus pracować Praca to nie żarty. A ja kocham swoją pracę

Nie pracuję gdy śpię - to dla Gosi
Ogrody inspirowane naturą 22:59, 06 lut 2015

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Tu zamiast róży może być bylina o naturalistycznym wyglądzie

A co to za piękna roślinka z ciemnymi listkami?
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 22:00, 06 lut 2015

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Dodam jeszcze: a kiedy pracować mam?

E tam szefowo, Ty nie dasz rady ...
Pojedyncze pytania na temat projektowania rabat 20:24, 06 lut 2015

Do góry
Skoro nie lubisz tui to po prostu nie sadź. Posadź żywopłoty mieszane, aby nawiązywały do okolicznych zadrzewień. Wielka działka, będą wielkie koszty żeby to ładnie obsadzić. Ale dla pracowitych jest to do wykonania, aby tylko funduszy starczyło.

Załóż swój wątek.
Mały ogród, ale duuużo radości 19:37, 06 lut 2015

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Proponuję przenieść ten wątek, nie ma problemu

Dziękuję serdecznie za pomoc
Pojedyncze pytania na temat projektowania rabat 19:15, 06 lut 2015

Do góry
asiek napisał(a)
Witaj Danusiu,

Chciałam tam też posadzić azalie, rododendrony, berberys red pillar, kostrzewy, miskanty, może rozplenicę, żarnowca o karminowych kwiatach i kosodrzewinę pumilo. To miejsce pod domem ma spadek, więc rośliny nie stałyby w wodzie, co dla wrzosowatych ma znaczenie, nie wiem tylko, czy wystarczy im słońca

Na wschodnie miejsce jedynie azalie, rózaneczniki, miskant Variegatus, turzyce, wrzośce. Pozostałe nie.

Cyprysik Lawsona 'Ivonne' 19:13, 06 lut 2015

Do góry
Wklej większe zdjęcie i nie link tylko zdjęcie.
Testowe dodawanie zdjęć 19:09, 06 lut 2015

Do góry
Link do zdjęcia był zlepiony z tekstem to raz, poprawiłam ale wszedł tylko link. Po kliknieciu na link wkleja się zdjęcie ale bardzo małe, malusienkie. Na ogrodowisko wklejamy zdjęcia 640 x 480 i zdjęcia nie linki.

Musi dodać się po prawej stronie miniaturka zdjęcia. Klikasz na miniaturkę i wchodzi zdjęcie.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies