Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Rench 22:00, 06 lut 2015

Gardenarium napisał(a)
Dodam jeszcze: a kiedy pracować mam?

E tam szefowo, Ty nie dasz rady ...
Mala_Mi 23:13, 06 lut 2015

instagramy - kurde ....co to takiego.... ale nie dziś.. wystarczy, że muszę przypominać i uczyć się roboty.... technologia idzie do przodu, a ja gdzieś 2 lata w wstecz utknęłam
Nawet nie wiem co to istagram
Ale odróżniam już chryzantemę od hortensji Tak na pocieszenie
Mysza 00:16, 07 lut 2015

Ja też chciałam szpadelek a sklep zamknięty
Spóźniłam się.
Gardenarium 07:31, 07 lut 2015

Borbetka napisał(a)
Coś Cię nie ma Danusiu.

Mus pracować Praca to nie żarty. A ja kocham swoją pracę

Nie pracuję gdy śpię - to dla Gosi

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 07:38, 07 lut 2015

Szpadelków nie ma i nie będzie, są jeszcze inne rzeczy jakby co info podam. Nowych nie będzie, zakończyłam ten etap mojej działalności. Robię coś ważniejszego

Instagram - wiem co to, ale trzeba mieć nowoczesny telefon, a ja nie znoszę nowoczesnych telefonów bo potrzebuję jedną ręką obsługiwać, a tu trzeba dwie. Poza tym nie kręci mnie mielenie zdjęć na instagramie i robienie selfie.

Ja się wzięłam i jestem na ukończeniu nowej strony firmowej, książka za chwilę, wystarczy mi facebook z ogrodowiskiem (wczoraj wpadło 26.000 fanów), nawet nie mam firmowego facebooka. Czasu ledwie starcza, coraz jakaś publikacja.
O pozycji firmy moim zdaniem nie stanowi ilość zdjęć na instagramie, raczej co robi i jakie ma osiągnięcia, publikacje...chyba że się mylę?

Pozycję buduje się robiąc fajne i ambitne rzeczy

Oświećcie mnie, ale nawet jeśli - to świat przewrócił się do góry nogami ..chyba.

Instagram Ogrodowiska
Karol99 08:48, 07 lut 2015

Tez uważam, że to bez sensu zakładać Instagrama. Danusiu masz wielu fanów i jak zechcą zobaczyć projekty to obejrzą na stronie Gardenarium. Różne kompozycje i zdjęcia są publikowane na Facebooku więc Instagram byłby trochę zdublowany
lojalna_ 08:58, 07 lut 2015

Pozdrawiam mroznie zapewniam Cie Danusiu ze do wszystkich sprzetów wystarczy po jakims czasie ten jeden paluch który obsługuje telefon

Pare razy spadnie ...ale dasz rade
Intrygujesz tymi nowosciami i nie mam na mysli technologicznych wcale
Juzia 09:37, 07 lut 2015

Gardenarium napisał(a)

Otóż to!

jazzy 09:41, 07 lut 2015

Gardenarium napisał(a)
...
O pozycji firmy moim zdaniem nie stanowi ilość zdjęć na instagramie, raczej co robi i jakie ma osiągnięcia, publikacje...chyba że się mylę?

Oświećcie mnie, ale nawet jeśli - to świat przewrócił się do góry nogami ..chyba.

Danusia, proponując konto na Instagramie, wcale nie miałam zamiaru dać Ci do zrozumienia, że to konieczne i że bez tego Twoja firma będzie gorsza.
Tak mi przyszlo to do głowy, mi- jako fance Twoich ogrodów
Gardenarium 11:08, 07 lut 2015

Jazzy, ależ ja wiem, ja wiem, wszystko wiem
Pomyślałam przez chwilkę, że to jak z Facebookiem, że podobno nie żyjesz jak cię nie ma na FB, więc dałam się ponieść i założyłam prywatne konto. Ogrodowisko to rozumiem, jest konieczne, ale co mnie podkusiło żeby zakładać swoje imienne zamiast firmy? Ale usunąć już się nie da i nie ma z tego wyjścia. Wiem jedno - im więcej zdjęć wrzucasz tym więcej kopiują ludzie, prywatnie to jeszcze ujdzie, a nawet zdarza się że zamieszczają w swoim portfolio... zgroza.
Ostatnio musieli zamieścić oficjalne przeprosiny za moją realizację na swojej stronie jako własną...

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies