Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Gardenarium 11:10, 07 lut 2015

lojalna_ napisał(a)
zapewniam Cie Danusiu ze do wszystkich sprzetów wystarczy po jakims czasie ten jeden paluch który obsługuje telefon

Pare razy spadnie ...ale dasz rade

No właśnie to jest problem, bo ja lubię pisać SMS-y podczas jazdy samochodem, a tutaj się nie da

Miałam już taki i leży w szufladzie, wróciłam do starocia, który umiem obsługiwać.
Wiem, obecna fala młodzieży do jakiej się już nie zaliczam niestety - umie obsługiwać, ja się cieszę z tego co się nauczyłam poprzez prowadzenie Ogrodowiska, dla mnie to i tak wiele, w porównaniu do roku 2009, kiedy to Witek musiał ze mną jeździć żeby pokazywać zdjęcia realizacji na laptopie. Teraz już nie muszę wozić laptopa

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 11:14, 07 lut 2015

Jeszcze jest jedna ważna sprawa, ja publikuję wszędzie tylko własne zdjęcia, a co będzie gdy się skończą? Raczej się nie skończą, ale chciałabym mieć coś nowego, coś w zanadrzu, a nie wszystko pokazane.

Inne stronki facebookowe bazują wyłącznie na linkowaniu, coś tam wrzucą, jedno zdjątko, a w sumie tylko wyszukują po necie i pokazują cudze znaleziska albo cudzą pracę. Tego nie rozumiem, jak mogą funkcjonować niektóre nawet niezłe blogi, wyłącznie na zdjęciach wykopiowanych z netu ??

Instagram Ogrodowiska
Kacha123 11:19, 07 lut 2015

Danusiu-Pracusiu pozdrawiam Cię. Wyczekuję ozdób walentynkowych. I oczywiście targa mną ciekawość, co tam dla mnie wymyślisz
Gardenarium 11:29, 07 lut 2015

No właśnie, pracuję i ozdób walentynkowych pewnie nie będzie. Podkład już mam, przyszła kolej na robotę

Instagram Ogrodowiska
Kacha123 11:33, 07 lut 2015

Nie wierzę, na 100% coś wyczarujesz pomiędzy pracami!
Gardenarium 11:38, 07 lut 2015

A gdzie tam

Instagram Ogrodowiska
lojalna_ 14:53, 07 lut 2015

Co ja tu czytam ? Smsy podczas jazdy oj Ty koniecznie musisz siegnac do szuflady po ten drugii zeby zakonczyc ten preceder wykroczeniowy

Danusiu a dla nas cos uczkniesz z tej ......pracy ....zagaduje zagaduje a Ty ciagle tak tajemniczo
Madzenka 16:53, 07 lut 2015

Danusiu za kilka lat bedzie zmierzch Facebooka, będzie Instagram... i bedzie kolejne nowe odkrycie social mediów.
Stajemy się spoleczenstwem obrazkowym, przed ta zmianą trendow nie uciekniemy. Rośnie nam liczba wtórnych analfabetów.... I to też trend nie do zatrzymania...

Ja nie mam konta na instagramie, ale gdybym miała swoją dzialalność pewnie nadszedłby taki moment, że powinnam mieć. Bo ludzie już nie czytaja tylko ogladają.... Ale wszystko zaleźy od grupy wiekowej Twoich klientów, na razie mysle , ze 15-30 latkowie nie zamawiają Twoich realizacji więc Instagram nie jest Ci potrzebny

Tak sie trochę pomądrzylam ale juz uciekam
Gardenarium 17:07, 07 lut 2015

No i tutaj się mylisz, mam głównie (80%) takich klientów, pierwszy dom, małe dzieci czyli 25 +
Czyli mówisz, że FB bee, a na instagram trza się szykować? Póki co ożyje moja stronka, będzie więcej zdjęć i w głównej roli zdjęcia.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 17:11, 07 lut 2015

lojalna_ napisał(a)
Co ja tu czytam ? Smsy podczas jazdy oj Ty koniecznie musisz siegnac do szuflady po ten drugii zeby zakonczyc ten preceder wykroczeniowy

Danusiu a dla nas cos uczkniesz z tej ......pracy ....zagaduje zagaduje a Ty ciagle tak tajemniczo

Zrobiłam postęp, bo zmieniłam samochód (wreszcie) na taki co mówię do sufitu haha
Przynajmniej nie gadam z tel. w ręku, a smsa rzadko, bardzo rzadko, kiedyś miałam tak wygodne klawisze, że cykałam na ślepo. Ten mam gorszy.

Na wszystko przyjdzie czas

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies