Zielona (r)ewolucja
09:31, 26 wrz 2017
Mam gości
)) Asiak zapraszam 
Makadamia-dziękuję,że wpadłas
w pierwotnej wersji (łukow)ścieżki miały być właśnie trawiaste,dlatego zostawiłam odstęp pomiędzy "brzozowa" a 17-na szerokość ok.1 m coby zgranie kosiarka wjechać. Tam pomiędzy brzozami ma być (juz jest
) rozstawiany hamak,dlatego nie łączyłam tych rabat,żeby dostęp był do niego (to ten zygzak na rysunku)
15 i 16 widzę w bukszpanowych obwodach, wewnątrz 15,której krawędzie musze naprostowac zostawię na razie to co jest, czyli trawy,hortensje, lilaki i jasmonowiec, róże wypadną na różane czyli 17.
16 myślę żeby była niższa od 15 i wyrównana wzrostem po całości w miarę mozliwosci,może dwu gatunkową dla.uspokojenia -rozchodnikowo-rozplenicowej-jaki i rozplenice RóżAnki np
.
Co myślisz o takim nasadzeniu?
15 aktualnie wygląda tak (łuki do niwelacji)
Widok z innej strony

Makadamia-dziękuję,że wpadłas

15 i 16 widzę w bukszpanowych obwodach, wewnątrz 15,której krawędzie musze naprostowac zostawię na razie to co jest, czyli trawy,hortensje, lilaki i jasmonowiec, róże wypadną na różane czyli 17.
16 myślę żeby była niższa od 15 i wyrównana wzrostem po całości w miarę mozliwosci,może dwu gatunkową dla.uspokojenia -rozchodnikowo-rozplenicowej-jaki i rozplenice RóżAnki np

Co myślisz o takim nasadzeniu?
15 aktualnie wygląda tak (łuki do niwelacji)

Widok z innej strony