oj, a ja na róże napaliłam się na zakupy nowości i nic z tego nie wyszło może wiosną uda mi się coś upolować. Wsadziłam tylko te co kupiliśmy wcześniej.
Ogarnęłam w sobotę troszkę, 4 worki i nic nie widać porządku. Tył w ogóle nie sprzątnięty, ponoć w tym tygodniu ma być ładnie więc w weekend znów coś porobię.
Przepiękne ozdoby ogrodowe, anioł niesamowity. Muszę powoli zacząć się rozglądać za takimi rzeczami, choć na razie chyba za młody i za pusty mam ogród na takie rarytasy.
Rododendron to okaz jakich mało, jak o niego dbasz?
Karolinek przepraszam, że tak późno, ale z całego serca dziękuję. Postaram się odpowiedzieć na Twoje pytania. Mam nadal szałwię muszkatałową rozsiewa się po rabacie i wędruje
Czarnej rabaty nie mam przeważyła zasada chciejstwa mam takie czarne rośliny ale nie w kupie
Z tuj mam danicę, w tym roku chcę je mocniej przyciąć, bo troszkę się rozrosły. Parzyłam na globosę w internecie, z pewnością uzyskasz z nich ładne kule
Zapraszam serdecznie do mojego wątku
Violu, Ja tez chce lato, ale niestety, musimy przeżyć jeszcze kawałek jesieni i zimę. Wiosna już nas do pionu postawi, a lato? Oby nie było powtórki tegorocznego.
Kwiatek dla Ciebie na dobry tydzień.
Dziękuję Dorka E tam koniec sezonu, znając siebie, jeszcze przekopię teren pod trawnik, rozplantuję kompost, zlikwiduję hałdę ziemi na rogu działki obok itp itd stroiki zawsze kupuję, brak talentów manualnych.
Kanciki dzisiaj ciężko się robiło, trawnik przy sianiu wysiał się troszkę na rabatę i trzeba było wyrywać spod kory.
O tu widać jak przerośnięty: