Ja aż tak bardzo nie przywiązuje wagi do nazw ważne że ładna i podoba się.Może do Hortensjady wpadnij i zapytaj ona ma tyle różnych odmian hortensji.A tymczasem moje Wanilki.
Irysbardzo jest miłe co co mi piszesz, cieszę się niesamowicie
Zdjęcia wklejaj u mnie, bardzo Cie proszę, chętna jestem na oglądanie. A juz widac piękne kompozycje ze stipą i rozchodnikami, podoba mi się ta Twoja rabata
A wiem, że masz więcej roślin to jak tylko masz ochotę to pokazuj
Co do orlika to wklejam aktualne zdjęcie,one żyją , bo odbijały po każdym ataku. Orliki zjedzone nie tylko u mnie w tym roku, uwierz mi.
Ja kupiłam jeszcze blu double i white double. Kwitł mi różowo biały, taki miałaś kolor? To będzie od Ciebie.
Do Skierniewic chętnie na takie święto bym sie przejechała, no ale zostanę przy lokalnych CO.
Jesteś na O. od 6 lat, myślę że byś mi jeszcze pokazała jak się robi rabaty Ja nie mam doświadczenia takiego profesjonalnego powiedzmy, błędy widać.
Dalie oczywiście z chęcią dla Ciebie zarezerwuję
I jak póżniej wykorzystujesz tę cukinie w przecierze ? Do jakich dań?
A już rozumiem.
Nie widzę problemu: płyty częściowo będą w żwirze, a częściowo w trawie:
Bardziej się boję o to, czy trawa da radę pod tym orzechem.
W razie czego - trzeba będzie kombinować z zastąpieniem jej jakąś runianką czy kopytnikiem.
ciekawe co z tych grackow nie grackow wyrosnie ) napewno tez beda fajne
ja tez mam tegoroczna memory i bardzo mi sie podoba ))zreszta reszta z zesłego roku wiec tez jeszcze szału nie ma ...tylko te wielkie rozplenicei variegatusy sa najstrasze "))))