Przeniosłam wątek z rozmów bo mamy dział Ogrodowa kuchnia i to nawet bardzo obszerny. Na Wigilię przepisy mamy tutaj, chyba że chcecie mieć wątek o potrawach wyłacznie świątecznych Boże Narodzenie ale oprócz Wigilii? Bo tak to wątek będzie zdublowany
Z racji zawodu i pasji zdecydowanie ogarniam się we wnętrzach, łącznie z różnymi dekoracjami,bibelotami.
Jeśli chodzi o dekoracje świąteczne nie mam problemu dobrać ich komuś do wnętrza, a u siebie...cóż... wiem co powinno być by się ładnie komponowało,ale w tym bożonarodzeniowym czasie budzi się we mnie kokoszka straszna i też nakupię tego co zupełnie mi się nie nada i ja o tym wiem i kombinuję komu by pasowało i rozdaję ,ale przez chwilę było moje nacieszyłam się . Patrząc racjonalnie mogłabym kupować tylko to co pasuje do mnie i tym samym mieć ozdoby konkretniejsze,no ale nie mogę się oprzeć tym ozdobom,które charakteryzują zupełnie odmienne style i mieć je przez chwilę w przechowalni zanim komuś je dopasuję.Masakra totalna pieniądze wydane a do domu ozdób niewiele przybyło jak nie wcale..
ten łuczek bardzo mi się nadał wprawdzie tu przy rabacie u mnie mniej szlachetnie bo przy koszu ale jak wyjdzie na swoje (kosz z oczu zniknie) to i rabatka szlachetności ze szlachetnego cisa nabierze I hope ...
Danuiu mam zamiar wyjątkowo się w tm roku ograniczyć..... Mam zapasów z poprzednich lat w innych kolorach... Jak nakupię w tym roku, M mnie wyeksmituje
Właśnie w momencie zakupu już mieliśmy taki zamiar, tylko zastanawiałam się kiedy takie gałęzie wyciąć, skoro mówisz, że w czerwcu to tak ciachnę. Korona była cięta w tym roku po kwitnieniu w czerwcu, a przyrosty są ponad metrowe i bardziej się zagęściła. Dzięki że zaglądasz
Najgorsze jest to że ciężko się zdecydować, nakupię, nakupię, potem nie wiem co mam wziąć. W ogrodzie umiem się ogarnąć, ale w ozdobach już gorzej. Też masz tak?