Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madzenka 21:45, 03 gru 2014

ewa004 napisał(a)
Marzenko powiedz jak Twoje latarenki co kupowałyśmy na necie .
Moje CAŁE zardzewiałe ,muszę je koniecznie pomalować

Istna tragedia ... Kilka razy je wypolerowalam papierem ściernym aby po kilku dniach znów byly zardzewiałe. Kupujesz tanio, kupujesz dwa razy. Mam inny komplet 3x droższe ze stali nierdzewnej i są idealne.
Zielona 21:47, 03 gru 2014

Marzena - a może kupcie srebrny Hammerite /są nawet w bardzo małych opakowaniach/ i machnijcie lampiony.
Madzenka 21:48, 03 gru 2014

gusiarz napisał(a)
Marzenko nie mogę się doczekać na foteczki u ciebie ... honeycomy są śliczne... i chyba łatwe do wykonania własnoręcznie

Pewnie że są łatwe, nawet sobie instrukcję zapinsowałam. Wychodzę jednak z załozenia, że skoro nie lubię takich robótek to mogę dać innym zarobić zwłaszcza, źe cena na allegro dobra a wersja designerska kosztowala 28 zł.... Skandal...za kwałek papieru...
Madzenka 21:51, 03 gru 2014

Zielona napisał(a)
Marzena - a może kupcie srebrny Hammerite /są nawet w bardzo małych opakowaniach/ i machnijcie lampiony.

Też o tym muslałam, ale muszę wymontować szybki, calość wyczyścić i prysnąć. A mam drugi egz , do ktorego szybki się stłuktły w transporcie to sobie te opryskam mam czas do wiosny, teraz mam lenia ogrodowo-domowego. Praca, praca, praca. Tylko nastrój sobie pomyśłami na dekorecje świateczne poprawiam
Madzenka 21:52, 03 gru 2014

bartek_luberda napisał(a)
Ja zmałpowałam trzy trzmieliny tylko jadąc samochodem spadło mi siedzenie i jedną od razu złamałam

Na szczęście mozesz dokupić nową
Madzenka 21:53, 03 gru 2014

Siakowa - pokazywłam historię tej rabatki, toszkę się zmieniała. Kiścienie zeblid zdecydowanie bardziej mi się podobały ale teraz wyżarły jpim korzenie opuchlaki
Ewa - małpuj do woli, na zdrowie
Basiu - dziękuję
Zielona 21:56, 03 gru 2014

To może w pozostałych też wymontuj szybki, a zamiast świeczki wstaw do nich bluszcz, wsyp szyszki, albo wrzuć do każdej po jednym zwykłym łańcuchu światełek
Madzenka 21:56, 03 gru 2014

Agania, Oli, Mała Mi, Borbetka - dopiero w wekend podziałam. Na razie nie mam natchnienia. Na giełdzie jest owszem nadmiar ozdob ale się sfokusowałam na okreslony typ. Większość już kupiłam, chyba raczej ozdoby na stół kupie. Muszę jeszcze Ikea i Obi w poszukiwaniu lampek zaliczyć
Iwk4 21:58, 03 gru 2014

gusiarz napisał(a)
Marzenko nie mogę się doczekać na foteczki u ciebie ... honeycomy są śliczne... i chyba łatwe do wykonania własnoręcznie

Dziewczyny, znowu piszecie szyfrem. Zobaczcie, co znalazłam, jak sobie wygooglowałam wasze honeycomy, hi, hi
istributionID}:{moz:locale}:{mozfficial}&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=IHl_VIW_LIfiywPH2oDABw&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1252&bih=558" target="_blank" rel="nofollow">https://www.google.pl/search?q=honeycomb&rls={mozistributionID}:{moz:locale}:{mozfficial}&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=IHl_VIW_LIfiywPH2oDABw&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1252&bih=558
Proszę więc o rozszyfrowanie honeycomy
Madzenka 22:00, 03 gru 2014

Gardenarium napisał(a)
Najgorsze jest to że ciężko się zdecydować, nakupię, nakupię, potem nie wiem co mam wziąć. W ogrodzie umiem się ogarnąć, ale w ozdobach już gorzej. Też masz tak?

Danuiu mam zamiar wyjątkowo się w tm roku ograniczyć..... Mam zapasów z poprzednich lat w innych kolorach... Jak nakupię w tym roku, M mnie wyeksmituje