Istna tragedia ... Kilka razy je wypolerowalam papierem ściernym aby po kilku dniach znów byly zardzewiałe. Kupujesz tanio, kupujesz dwa razy. Mam inny komplet 3x droższe ze stali nierdzewnej i są idealne.
Pewnie że są łatwe, nawet sobie instrukcję zapinsowałam. Wychodzę jednak z załozenia, że skoro nie lubię takich robótek to mogę dać innym zarobić zwłaszcza, źe cena na allegro dobra a wersja designerska kosztowala 28 zł.... Skandal...za kwałek papieru...
Też o tym muslałam, ale muszę wymontować szybki, calość wyczyścić i prysnąć. A mam drugi egz , do ktorego szybki się stłuktły w transporcie to sobie te opryskam mam czas do wiosny, teraz mam lenia ogrodowo-domowego. Praca, praca, praca. Tylko nastrój sobie pomyśłami na dekorecje świateczne poprawiam
Siakowa - pokazywłam historię tej rabatki, toszkę się zmieniała. Kiścienie zeblid zdecydowanie bardziej mi się podobały ale teraz wyżarły jpim korzenie opuchlaki
Ewa - małpuj do woli, na zdrowie
Basiu - dziękuję
To może w pozostałych też wymontuj szybki, a zamiast świeczki wstaw do nich bluszcz, wsyp szyszki, albo wrzuć do każdej po jednym zwykłym łańcuchu światełek
Agania, Oli, Mała Mi, Borbetka - dopiero w wekend podziałam. Na razie nie mam natchnienia. Na giełdzie jest owszem nadmiar ozdob ale się sfokusowałam na okreslony typ. Większość już kupiłam, chyba raczej ozdoby na stół kupie. Muszę jeszcze Ikea i Obi w poszukiwaniu lampek zaliczyć
Dziewczyny, znowu piszecie szyfrem. Zobaczcie, co znalazłam, jak sobie wygooglowałam wasze honeycomy, hi, hi istributionID}:{moz:locale}:{mozfficial}&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=IHl_VIW_LIfiywPH2oDABw&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1252&bih=558" target="_blank" rel="nofollow">https://www.google.pl/search?q=honeycomb&rls={mozistributionID}:{moz:locale}:{mozfficial}&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=IHl_VIW_LIfiywPH2oDABw&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1252&bih=558
Proszę więc o rozszyfrowanie honeycomy
Danuiu mam zamiar wyjątkowo się w tm roku ograniczyć..... Mam zapasów z poprzednich lat w innych kolorach... Jak nakupię w tym roku, M mnie wyeksmituje