Bardzo dziękuję za pochwałę Mariolu,
Chyba wszyscy mamy takie chwile, że wydaje się nam, że wszystko jest nie tak jakby mogło być. Ja też, zdecydowanie, ale budujące jest to, że czasem mi się podoba co widzę.
Ale nie dajmy się, nie! Zmieniajmy, wprowadzajmy nowe pomysły, penetrujmy nowe kierunki, to jest chyba najbardziej ekscytujące w ogrodnictwie, że ogród to dzieło w nieustannym procesie twórczym.
Myslisz? a nie będzie za płasko? Sosny kiedyś wielkie urosną u dołu łyse i będzie przestrzał a tam równolegale za sosnami mega ruchliwa ulica i przystanek autobusowy i chciałam trochę przesłonić podjazd. Chyba, że na granicy mojej działki posadzę choiny kanadyjskie jako przesłonę i wtedy lawenda z przodu a róże okrywowe od strony trawnika za ogrodowymi, o tak:
Trzymam kciuki i wiem że będzie dobrze z wiosna przyjdą nowe siły i pomysły będzie pięknie rosło wiem że planowanie jest dobre ale i to można zmienić wszystko się da i uda bądź dobrej myśli i nie dawaj się dasz radę jak my wszyscy pięknie zaczęte ,mówię Ci Aniu tak jest o wiele lepiej czyli: jak pusto niż wykopywać i cudować co z tym zrobić masz czas popatrz poobserwuj i sadź to co lubisz staraj się posprawdzać roślinkę tak jak mówi Sylwia kiedy roślinka kwitnie i sadź takie żebyś miała kwitnąco możliwie przez cały rok to na pewno nie będziesz żałować buziaki zostawiam i powodzenia życzę eda
Jajku Yolcia ty jak wiosna cały czas na topie podziwiam bardzo bardzo ja ogrodowo już poległam za zimno kości łamie ale jeszcze zerkam i chyba już pookrywałam a co nie to trudno a ty jeszcze działasz szacun buziakuję i obserwuję