Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

Margerytka40 10:39, 28 lis 2017

Tylko w jakim kolorze?
Margerytka40 10:47, 28 lis 2017

Kawa napisał(a)
Asia wiesz co ?? ale ogromny kawał tego terenu po jałowcach!!!
Podziwiam za karczowanie bo straaaaaasznie dużo siły to musialo kosztować!!!
fajny porządek i avatarek
bombeczki cudniaste
podziwiam za te talenta bo u mnie brak

Kami ,no u mnie wszędzie takie hektary,małej rabatki nie uświadczysz . Uff,dobrze ,że choć te jałowce to już wspomnienie. Traktuję to prawie jak wejście np na K-2 .
wrobelki 10:48, 28 lis 2017

Takiej jak reszta architektury brudna biel przynajmniej jak dla mnie. Lubie jak wszystko tak spójnie w jednym kolorze jest Ewentualnie można by jeszcze jakiś krzykliwy kolorek tak jak niebieskie krzesła u Przemka https://www.ogrodowisko.pl/watek/7309-wizytowka-zycie-w-wiejskim-ogrodzie?page=2 Tylko nie wiem czy nie będą wtedy zamykać przestrzeni
eVka 10:49, 28 lis 2017

Margerytka40 napisał(a)
Jak tak teraz spojrzałam na to zdjęcie brzóz to koooooniecznie muszę dać za nimi jakąś przesłonę. Wsadzić tam nic się nie da ale może tak jak teraz są słupki siatki po obu stronach dać taką ściankę z listewek poziomych. Tylko w jakim kolorze ta ścianka? Wszystkie elementy archtektury chcę mieć w brudnej bieli,takiej jaśniutkiej szarości . Nie wiem czy za brzozami ten kolor by pasował. Nie widać ale rosną tam jeszcze malutkie derenie elegantissima więc na tle tej ścianki prócz białych pni brzóz byłyby jeszcze widoczne ich bordowe pędy. Oczywiście zimą,latem ścianka byłaby raczej mało widoczna.

Dobry pomysł, może jakieś grafitowe poziome listewki? jasne będą się zlewać z szarobiała korą brzóz.
eVka 10:50, 28 lis 2017

Margerytka40 napisał(a)

Kami ,no u mnie wszędzie takie hektary,małej rabatki nie uświadczysz . Uff,dobrze ,że choć te jałowce to już wspomnienie. Traktuję to prawie jak wejście np na K-2 .

Nie dziwię się, nie wyobrażam sobie nawet jak się pokułaś...
Margerytka40 11:08, 28 lis 2017

wrobelki napisał(a)
Takiej jak reszta architektury brudna biel przynajmniej jak dla mnie. Lubie jak wszystko tak spójnie w jednym kolorze jest Ewentualnie można by jeszcze jakiś krzykliwy kolorek tak jak niebieskie krzesła u Przemka https://www.ogrodowisko.pl/watek/7309-wizytowka-zycie-w-wiejskim-ogrodzie?page=2 Tylko nie wiem czy nie będą wtedy zamykać przestrzeni

Obok tych brzóz stoi domek drewniany mojej Zosi i też go chcę na szaro-biało przemalować z niebieskimi akcentami,ewentualnie jeszcze zielonymi w odcieniu pastelowej mięty.
Margerytka40 11:10, 28 lis 2017

effka napisał(a)

Dobry pomysł, może jakieś grafitowe poziome listewki? jasne będą się zlewać z szarobiała korą brzóz.

No właśnie mnie ten jasny też nie pasuje ,a grafitu nigdzie nie mam...hmmmm
sylwia_slomc... 11:34, 28 lis 2017

Ale się musieliście umęczyć przy usuwaniu jałowców....teraz już z górki
wrobelki 11:36, 28 lis 2017

To daj w kolorze tych akcentów będą podkreślone i będzie wszystko całość tworzyć
Kasya 12:39, 28 lis 2017

Margerytka40 napisał(a)

Nawet udało mi się znaleźć zrobione prawie z tych samych miejsc

zazdrosze tyle miejsca wolnego...