Mirelko do fot się dokopalam trochę to trwało. Cudne masz rozchodniki wypasly się )) o rewolucji czytam i oczywista oczywistość ze zmiany kochamy. W donicy tez mam te małe listę czka drobniutkimi. Co zrobisz z nimi ZIMA? Ja zabieram dodam )))
w takim razie z pozdrowieniami dla rozmyślających przyjaciół szpadla z poświęceniem ostatnie zdjęcie zrobiłam tuż przed deszczem, mokłam biegnąc do domku
Moi kochani ))bardzo bardzo mi miło , ze zagladacie nawet jak mnie nie ma . Wątek zyje i nawet niezle dba o siebie dzieki WAm. Buziolki serdeczne i stesknione przesyłam, za grzechy wszelakie odpokutuje ale mam nadzieje , ze jestem usprawiedliwiona nawałem roboty obowiazków i wreszcie czasem wakacji odpoczynkiem zasłuzonym.
Bardzo dziekuje za możliwosc spotkania sie z niektorymi z Was osobiscie nie zawsze spotkania sa okraszone fotkami ale zawsze sa to przemiłe towarzysko chwile.
Dziekuje za komplementy naleza sie Ewie i jej fotkom które uratowały mi reputacje w tym roku ))
fajnie ze jestescie ide do Was juz nie nawijam tylko wstawiam foty i czytam co słychac na O )))))