Ja bym tą ŚŚ dała do tej przy altanie i tam może kulki? albo same ŚŚ w jakiejś trawie
A może pociągnąć tą rabatę z grabami? jeszcze dwa graby by się tam zmieścily ...
Wstyd się przyznać róże maja tam jakieś 50cm
Przy altanie chciałam jakąś ładną i większą kupić i te kulki powtórzyć, mam jeszcze 7 dużych i kilka mniejszych na przodzie.
Myślałam też o samej śś w trawach, bardzo mnie to kusi
Rabatę mogę jeszcze przedłużyć, dwa graby spokojnie wejdą tylko ona będzie wtedy długa, prawie do blaszaka, nie licząc tej z bukszpanami na dole projektu
cyt. "Najlepiej zapytać o to Szefową lub Toszkę. Ja takie sprawy załatwiam we wrześniu, gdyż buksy mają płytki, wiązkowy system korzeniowy, ukorzeniają się co najmniej dwa tygodnie, a uzupełnienie zapasów na zimę w niektóre składniki takie, jak fosfor odbywa się w temperaturze gleby powyżej 10* C, w niższej także lecz w bardzo niewielkich ilościach, a to powoduje wypadanie roślin."
jeszcze gdybym nie musiała przesadzać wszystkich traw to może bym się i skusiła ale szkoda gdyby mi padły.