właśnie przez DOMO, mamy 2 anteny na kominie, a ja swój osobisty telewizor w kuchni (z pilotem schowanym w szufladzie, żeby mi nikt DOMO nie przełączył)
...tak, tak przyznaję się..jestem DOMO-uzależniona...od początku...
Szary płaski kamień zdejmij, psuje efekt jednorodności murka i bym dosadziła w szpary poduszkowych sukulentów, trochę za mało roślin na tych rabatach. Murek świetnie wygląda. Uwielbiam sukulenty w szczególności agawy i kaktusy.
Nie czekać zakopać do ziemi wzbogaconej kwaśną, żyzną ziemią. Obficie podlać. Jak zima będzie blisko, zrobić kopczyki z kory a ogrodową można nawet bardziej osłonić (mata słomiana)
Co jakiś czas puszczają "G.W" na DOMO plus, Często, gdy odwiedzają jakiś ogród, okazuje się że w nim byłam, inne seriale także emitują, np "Pokochaj swój ogród". Obecnie leci.
Proszę o stworzenie szybciej niż dziesięciolecie... bo będę wisieć na wątku z tworzenia rabaty non stop... a za 10 lat ...... nadal brak mi cierpliwości..
Gdyby nie rozsadek to już dawno bym ogród zrobiła w wielkie bylinowe rabaty.. ale... czasowo nie wyrobię, a jak mnie maja straszyć z zaniedbanie to lepiej nie robić ...
Choinki to serby a szerokość cięcia cisa... nie wiem, chyba trzeba założyć szerszą opcje, czyli ok. 100 cm. Czy powinnam przycinać świerk serbski czy robi się to z konieczności? i jak rozumiem muszę odmierzyć odległość min. 3m od cisa do dołka na drzewo?
No to noraj Na pewno znajdziesz coś ciekawego Ja nie wiem czy nie zacznę robić dekoracji juz w ten weekend - albo przynajmniej zdecyduję się co będę robić