Sebciu planuję takie kjuby z kulkami wewnątrz i tylko biale lilie latem. Wiosna biala magnolia i azalia jeszcze po bokach. Szkoda mi tylko trawek ale coś wymyślę.
Na pewno będziesz mial swój ogród, zaplanowany od początku, który i tak będziesz zmienial
Sebek, dobrze, ze umieściłeś te fotki ze ślizgu u siebie, przecież razem z Anią szaleliście w tym upale
a ja posadziłam te 4 rośliny, ktore przywiozłam ze spotkania ( od Ani, Aldonki, Gabrieli i Aliny ) i wszystkie mają się świetnie
oj, mogłam coś od Ciebie tez przywieźć
Ania - no sucho okropnie....Ja podlewam, ale się zastanawiam czy to coś daje....Z tą wodą w stawie (a raczej poza nim) to szkoda, akurat by było na podlewanie....
Madżen - z Waszymi inspiracjami to idzie zwariować Ale całkowite zmiany zostawię chyba sobie na inny ogród - może kiedyś będę go mieć Ale inspiracja tarasowa genialna...Będziesz robić takie kostki bukszpanowe? O ile takie kjjuby można nazwać kostką
Aniu - studnia jest Na szczęście Zresztą dlatego się bojam o wodę....Ja w ogrodzie nie robię nic....Oprócz koszenia trawy i podlewania O przesadzaniu i sadzeniu roślin do ziemi nie ma mowy - rośliny od Ciebie posadziłem do małych doniczek, a przywrotnik nadal w tej co mi dałaś - no żal by mi go było stracić....W garażu jest im fajnie
1 tuja brabant.
2 tez jakis zywotnik ( jak wpiszesz tuja w grafikach to wyskoczy)
3 swierk bialy Conica
4 jalowiec green carpet
5 jalowiec blue chip
6 jakis zywotnik
Witaj No ja mam dla Ciebie gotowca - zastosowane rośliny są piękne przez cały rok i wymagające niedużo - plamy z żurawek, trzmieliny, miskanty, kula z cisa na pniu i wiśnia Umbraculifera - powinnaś ograniczyć tu liczbę gatunków i będzie super
Sebku, działo się w Twoich stronach i z Twoim udziałem wiele ciekawych i wesołych rzeczy. Też pokazywałam u siebie Ogród marzeń w Inwałdzie, i widzę, że Wam też przypadł do gustu, no i te atrakcje dodatkowe w ciemnościach egipskich i na zjeżdżalni... W temacie rozchodników, urocze roślinki.
Jak przekwitną jeżowki, będzie kolorowo od rozchodników.