Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Sebek 16:27, 03 sie 2013

Madżen - z Waszymi inspiracjami to idzie zwariować Ale całkowite zmiany zostawię chyba sobie na inny ogród - może kiedyś będę go mieć Ale inspiracja tarasowa genialna...Będziesz robić takie kostki bukszpanowe? O ile takie kjjuby można nazwać kostką
aga_k 18:12, 03 sie 2013

Inspirację cudne Właśnie dlatego jak ktoś mnie pyta kiedy w końcu skończę przesadzać i coś zmieniać w ogrodzie to odpowiadam, że jak już nie będę miała siły trzymać w rękach łopaty
Gardenarium 18:15, 03 sie 2013

Marzena2007 napisał(a)
Inspiracje kostrzewowo - lawendowe

A tu inspiracja dla tarasu kuchennego

http://pinterest.com/pin/421579215089188451/

To też już mam zapisane od tygodnia, trafiłam także bo zwraca uwagę, uwielbiam takie figury

Instagram Ogrodowiska
Konstancja30 18:18, 03 sie 2013

kostrzewa kojarzy mi się z wysokimi górami ... z górskim ostrym powietrzem i potokiem ... trawa wnosi taka lekkośc i tajemnicę i bryzę jakby od morza ... a lavande ... oj lawande to juz vent tego czegoś co fascynująco francuskie ... dlatego taką kombinację w skojarzeniu z mła widzę choć ... choć nie fiem Madżenka dlaczego to ty wymysliłaś mariaż idealny tego co ja kofam ??? ... bez bicia siem przyznam patrzyłam na te inspiracje i nie widziałam
JulkAd 21:17, 03 sie 2013

Czytam, że nieczasowa jesteś, a jak to robisz, że 10 stron naprodukowałaś, od mojego ostatniego wejścia?...pismo obrazkowe nadrobiłam i ciut poczytałam...buziam i miłej niedzieli życzę...tzn już na jutro
Konstancja30 21:58, 03 sie 2013

wieczorny obchód ... na raty ... ale zanim zapomnę ... jakie różyczki ??? ... Madżen obrazowo ... obrazowo ))) ...

no to zaliczyłam "1" i mus siem sszołerowac bo nasmarowałam się dziś antyufałami i chiba zjełczałam ... ...
Madzenka 22:11, 03 sie 2013

asc napisał(a)
A dla mnie za nudno.. kostrzewa, kostrzewa, kostrzewa, kostrzewa.. po horyzont......

Aniu u mnie na tej rabacie tyle się dzieje, że muszę ją uspokoić ...
Madzenka 22:13, 03 sie 2013

polinka napisał(a)
A ja czytałam, że kostrzewa im mniej wody tym ładniejsza? Ja swojej od dwóch miesięcy nie podlewam i jest ok. A w następnym roku trzeba ją podzielić?? Jeśli nie to będzie brzydka czy co?
Madżenka inspiracje rewelacyjne, ogrody wręcz dla mnie Im więcej oglądam takich pomysłowych realizacji tym mniej podoba mi się mój kawałek Czekam do września na możliwość sadzenia żywopłotu i w następnym roku rewolucję będę robić Wrzucaj więcej pomysłów to przez zimę będzie czas do namysłu

Kostrzewa w pobliżu zraszaczy mi zgniła.... Teraz posadzę ja tam, gdzie dla żurawek za sucho...
Mojej kostrzewy nie dzieliłam, obcięłam wiosną
Madzenka 22:14, 03 sie 2013

Urszulla napisał(a)
Kurcze ale zmiany
masz głowę do myślenia o rewolucjach przy takim upale?
ja się chyba muszę schłodzić bo nawet mózg mi wyparował

Wczoraj wieczorem na tarasie w świetle lampek przeciwkomarowych wyszukalam
Madzenka 22:15, 03 sie 2013

asc napisał(a)
A dla mnie za nudno.. kostrzewa, kostrzewa, kostrzewa, kostrzewa.. po horyzont......

Napisałam i wcięlo mi posta...
Tyle się na tej rabacie dzieje, że trzeba ją uspokoić