Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II
15:12, 29 sty 2013
Już pięćsetka??? Irenko, nie nadążam za Tobą!
GRATULACJE!!!
Taki zimowy kfiatek dla Ciebie
Taki zimowy kfiatek dla Ciebie
Zeta, masz równie piękne wnętrza jak ogród! W życiu bym nie wpadła na to, że taka "połamana" ściana może być atutem, ozdobą wnętrza! U Ciebie tak jak u Madżenki - nowocześnie i bardzo stylowo! Będę was kopiować jak... wygram kiedyś w totkaAle przynajmniej mam wzory do naśladowania
Dyskusje około ogrodowe jak zwykle wciągające, ale przy linku do Toma Stuarta-Smitha utknęłam na baaardzo długo
Przyszłam nadrobić zaległości i wsiąknęłam na dłużej![]()
Po pierwsze - serdeczne gratki rocznicowe! Przyłączam się do chóru wielbicieli Twojej energii, trendsetterskiego talentu, gustu i OGRODU - buziam moja Ty siostro ogrodowiskowaImpreza trwała długo (niejedna zresztą
), aż się niektórzy niestrawności nabawili (gdzież był Ugix ja siem pytam
? ), a niektórzy posnęli...
![]()
Twoje inspiracje donicowe jak zwykle inspirująceJuż się nie mogę sobotnich zakupów doczekać - muszę sobie coś wiosennego w domu na stole postawić. Donice znalazłaś fantastyczne! Te grafitowe ecolite super będą się u Ciebie prezentowały. Podobają mi się bardzo, tylko czy u mnie ten kolor by pasował? Wahom sie
Moje donice z kiermaszu 3szt. szlag trafił jeszcze późną jesienią po pierwszych przymrozkach, zanim zdążyłam wstawić do garażu. Teraz muszę coś dokupić.
Pomysł ze stożkami cisowymi bardzo fajny, ale z tym obnażaniem wad Twojego ogrodu zimą to trochę przegięłaś... I kto tu jest perfekcjonistką?
Nowy strój ogrodowy baaardzo stylowyJak napisała Bociek - wylaszczasz się
Nawet pracując w ogrodzie musisz wyglądać idealnie - Perfekcyjna Ogrodniczka
W hunterach to już w ogóle będziesz wymiatać! Lis się przy Tobie schowa, bo ona tylko upozowana, a Ty prawdziwa
Buziaki Perfekcyjna Ogrodniczko!
Aga, a ja jeszcze fotki z radaru nie dostałam. oooooA to była jedyna fotka z naszego spotkania
Aga jak planowanie ogródka? Kiedy nam coś pokażesz? A może jakieś zmiowe foty?
hehehe, głodnemu chleb na myśli.....zamiast "sanki" przeczytałam "sasanki" i dumam gdzie teraz sasanki![]()
![]()