Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

Wieloszka 14:28, 29 sty 2013

Cieszę się Zeta, że jesteś na ogrodowisku m.in. z bardzo egoistycznych pobudek... Jak popatrzę na moją przestrzeń do zagospodarowania, do obrobienia, to teraz będę mogła pomyśleć: "Zeta ma więcej" hihihi
Zeta 15:31, 29 sty 2013

Wieloszka napisał(a)
Cieszę się Zeta, że jesteś na ogrodowisku m.in. z bardzo egoistycznych pobudek... Jak popatrzę na moją przestrzeń do zagospodarowania, do obrobienia, to teraz będę mogła pomyśleć: "Zeta ma więcej" hihihi

No tu załamka .....a ja szukam kto ma więcej żeby czuć to co Ty a ma ktoś bo jeszcze nie znalazłam ???
Zeta 15:31, 29 sty 2013

Wieloszka a pokaż mi tą swoją morwę długo ją masz ??
Wieloszka 15:34, 29 sty 2013

Zeta zdjęcia morwy wieczorkiem, bo nie mam ich na kompie w pracy. Mam ją od roku, mimo cięcia miała bardzo duże przyrosty. Jesienią została eksmitowana koło garażu, bo mi przy tarasie nie ten teges...
JulkAd 15:55, 29 sty 2013

Pomachać przyszłam, na dłużej zostać nie mogę, bo niby trochę wolnego mam, ale chałupę też trzeba ogarnąć. Pozdrowionka zostawiam
Zeta 16:00, 29 sty 2013

Wieloszka napisał(a)
Zeta zdjęcia morwy wieczorkiem, bo nie mam ich na kompie w pracy. Mam ją od roku, mimo cięcia miała bardzo duże przyrosty. Jesienią została eksmitowana koło garażu, bo mi przy tarasie nie ten teges...

A ona w jakiej ziemi ???
A to Ty w pacy a ja Ci doooopę zawracam hihih ok wieczorkiem .... A może znajdę u Ciebie na watku....ale nie przypominam sobie żebym widziała
Madzenka 20:31, 29 sty 2013

Zeta Aga nie lubi swojej morwy a my się nią z osobistym ogrodnikiem Weloszki zachwycamy
Wieloszka 20:41, 29 sty 2013

Zeta, znalazłam tylko takie zdjęcie, już po przesadzeniu, prawie bez liści. W jeden sezon miała gałęzie prawie dwa razy dłuższe niż na zdjęciu. A takie pionowe odrosty w górę wyrosły już po sierpniowym cięciu. U mnie rosła tak bujnie w zwykłej ziemi. Późno puszcza liście, jak katalpa, dlatego nie pasowała mi przy tarasie, no i wkurzał mnie ten krzywy pieniek

Wieloszka 20:44, 29 sty 2013

JulkAd napisał(a)
Pomachać przyszłam, na dłużej zostać nie mogę, bo niby trochę wolnego mam, ale chałupę też trzeba ogarnąć. Pozdrowionka zostawiam

Też dzisiaj ogarniam trochę chałupę - kiedyś trzeba... W przerwie na kawę zaglądam tylko, czy mnie znowu jakieś cudowności (czytaj: wnętrza Zety) nie omijają Pozdrawiam Julita
bociek 20:44, 29 sty 2013

Aga, a ta Twoja morwa jakie ma owoce? W ogole owocuje?