Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Lena 12:05, 28 sty 2013

Sylwia piękny wypad mieliście -a Kuba rewelka

Co do Ciebie - to rasowa narciarka
A wnętrza będą cudne - do tej pory wszystko mi się podoba - Twoje i Kuby królestwo wymiata

Syla 13:43, 28 sty 2013

Magda70 napisał(a)
Może i jego...ale pewnie Ty go pokierowałaś

Magduś, wiemy o co chodzi
Syla 14:03, 28 sty 2013

gusiarz napisał(a)
Sylwiuś - wspaniałe wykorzystaliście ferie. Super z Was narciarze . Najważniejsze, że pogoda dopisała i miło spędziliście czas. Pozdrawiam serdecznie

Dziękuję staram się małemu hmmm starszakowi (bo by się obraził ) zaszczepić jakieś sporty .... Niekoniecznie musi lubić .... ale fajnie jak spróbuje ..... Także piłka nożna, narty, basen, rower i inne atrakcje aby się dużo ruszać i nie tracić zbyt wiele czasu na komputer i telewizor .....

A pogoda była różna ..... śniegu nie brakowało ale chwilami miałam wrażenie , że na stoku bardziej przydałyby się łyżwy niż narty Nie mogę narzekać bo odpoczęłam ..... Fizycznie zmęczona , psychicznie zrelaksowana pozdrawiam
Syla 14:10, 28 sty 2013

asc napisał(a)
acha i dobrze, że Cię w tej Krynicy nie uwięziło na kolejce... trąbili u nas w radiu i od razu pomyślałam o Tobie ....

Oj tak .... emocji było co nie miara .....Prąd wyłączyli i jedna kolejka ruszyła na generatorze a na Azotach niestety generator zawiódł ..... Przyjechała straż pożarna i ściągali ludzi z góry po drabinie ..... Ja tam dotarłam na drugi dzień ale wyobrażam sobie dzieciątka przerażone w butach narciarskich schodzących po drabinie i krzyczące z przerażenia ...... sama bym trzęsła portkami .....
Syla 14:13, 28 sty 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Sylwia..ja też w domu ciągle coś zmieniam, to już chyba taka nasza kobieca natura
A w Twoich progach to ja jestem co chwilę,nawet już kilka razy pisałam u ciebie
Twój ogród był jednym z pierwszych,który mnie zainspirował...

No to teraz masz mnóstwo inspiracji z pięknych ogrodów ..... Ciekawe czy będziesz umniała zdecydować
W domu miałam wiele tematów niedokończonych dlatego jak teraz się zdecydowałam na coś konkretnego parę elementów nie pasuje no i koniecznie muszą być zmienione ...... choć jeszcze nie teraz , wiadomo dlaczego
Syla 14:15, 28 sty 2013

kaisog1 napisał(a)
Mój by mnie przez okno wyrzucił jakbym mu takie rewolucje przeprowadziła Cierpliwy ten twój Żon

A zdjęcia z wyjazdu super! Jak mój Kubal przestanie tak chorowac w zimę to pojedziemy w góry i będziemy sie uczyc na nartach jeździć
Buziaki!

Kochaniutka ..... zapomniałam ale zaraz robię Ci rozpiskę na priv .... sorki będzie dobrze z Kubusiem .... napewno będzie !!!!

Syla 14:20, 28 sty 2013

Wieloszka napisał(a)

Co do ogrodu już zdecydowałam ostatecznie jak ma wyglądać co najwyżej z małymi nasadzeniami będę sobie kombinować ....
Została mi w sumie jedna duża rabata do wykończenia (po prawej stronie), jak ogrody skończą się budować i zwyciężył pomysł z brzozami podsadzonymi kulami bukszpanowymi , funkiami , choiną kanadyjską oraz niskimi trawkami a w nich będzie się chować lustro w czerwonej intensywnej ramie
Kolejny czerwony punkt pojawi się na wprost ogrodu zimowego .... będzie to (zamiast wodospadu) ściana wodna po obrzeżach intensywna rama czerwona a po środku granit po którym będzie sobie spływać woda ....
Następny czerwony punkcik będzie tam gdzie obecnie husia się Martek będą stały tam dwa czerwone plastikowe fotele z oparciami w kształcie płatków ......

Na razie martwi mnie fakt , że trawa jest mocno zjechana i taka chwilę pozostanie do póki sprzęt ciężki przestanie wjeżdżać mi do ogrodu ..... A będzie jeszcze trochę wożenia ......

Mmmmm......... Brzmi fantastycznie!!! Mam nadzieję, ze uda Ci się to wszystko szybko zrealizować, a my będziemy mieć się czym zachwycać!!! Dużo jeszcze przed Tobą, ale z Ciebie silna babeczka - dasz radę! Najważniejszy etap - planowanie ogrodu masz za sobą, więc teraz z górki

Nadzieja umiera ponoć ostatnia ..... dlatego działam ..... ile mogę .... i tyle na ile czas pozwoli ściskam mocno !!!
Martek 14:22, 28 sty 2013

Pozdrawiam Syla .
Dobrze,że nie musiałaś tego przeżywać
Huś,huś,huś ...
Syla 14:22, 28 sty 2013

Lena napisał(a)
Sylwia piękny wypad mieliście -a Kuba rewelka

Co do Ciebie - to rasowa narciarka
A wnętrza będą cudne - do tej pory wszystko mi się podoba - Twoje i Kuby królestwo wymiata

No to teraz jak przyjedziesz może już kuchnia będzie zrobiona ??? !!! nie no mam nadzieję, że widzieć będziemy się znacznie wcześniej
Syla 14:32, 28 sty 2013

Martek napisał(a)
Pozdrawiam Syla .
Dobrze,że nie musiałaś tego przeżywać
Huś,huś,huś ...

Nie musiałam, ale stresik był bo sytuacja mogła się powtórzyć dzień później również pozdrawiam