Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:19, 31 lip 2013

Do góry
anna_studio napisał(a)

...chcę...muszę tylko opracować jakiś plan....
A z konsekwencją u mnie nie najlepiej....najlepiej jeszcze wychodzi mi ta w ogrodzie

Załatwiłam się trochę....mam mnóstwo doniczek.....
i teraz nic tylko latam...ciągle z konewką...brzydnie mi to....

Ja też konewki mam dość. Mam 20 donic z jednorocznymi i bukszpanami.... do tego 6 bambusów... gdy zaczynam podlewać to czas ucieka nie wiem gdzie.... Biegnę do Ciebie z pytaniem
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:14, 31 lip 2013

Do góry
Ogrodowiczanie to optymiści Czasami ponarzekamy... ale krótko - do zakupu kolejnej nowej trawki.

Więc cieszę się, że lansujemy na forum optymizm

W ogrodzie nie widać już strat, tylko jedna horti się słabo podnosi. Wszystki poduchy skompletowane , ogród wielokrotnie deszczem podlany.

Na razie większych zmian w ogrodzie nie będzie. Powolutku poszczególne rabaty będą ewoluowały. Będzie bardziej trawkowo- różowo -niebiesko,tylko psuedoangielska bedzie poczochrana. Chyba stopniowo będę przesuwać w jeden róg ogrodu żółty kolor. ,
Na razie to ja mam w ogrodzie kwadraturę koła.... Zobaczcie....

Zmykam do Was

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:06, 31 lip 2013

Do góry
zbigniew_gazda napisał(a)
Marzenko gratuluję tak mądrego podejścia do sprawy naszego przejścia szybkiego przez życie. Pięknie pozdrawiam. A mówią że ci młodzi to lesery, narkomani, nieuki. A g... prawda.

Zbysiu kofam
Mnie chyba tak wczorajsza joga nastroiła Ale ja już nie młoda Młoda jest moja 20 letnia córka Ale żadne z powyższych stwierdzeń też do niej nie pasuje
A swoją drogą to ciekawe... moje ADHD joga wycisza a baaardzo spokojną koleżankę energetyzuje Cuda jakieś
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:04, 31 lip 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)
Marzenko, a ja twoje szable, które kupiłyśmy na giełdzie w styczniu?
Wobraź sobie, moje wypuściły kwiat, zaskoczona jestem totalnie zdjęcie u mnie, bo już możemy fota wstawić

Irenko też mam dwa kwiatki
Ogród Magdalenka 22:00, 31 lip 2013

Do góry
noemi napisał(a)

Dzisiaj dopadłam trawnik , bo mam w tym roku bardzo "śliczny" , dosyć, że chwastów pełno to jeszcze wypaliłam sobie co nie co nawozem .... i myślałam o Tobie i tak sobie mówiłam sama do siebie, "zostaw to i idź po ten aparat" , ale tak mnie to wyrywanie chwastów wkręciło , że nie mogłam się oderwać ...
Gosia , zrobię fotkę , przepraszam za zwłokę

... tak na marginesie to polecam to urządzenie :

http://sklep.ogrodowisko.pl/produkty/przyrzad-do-usuwania-chwastow-w-trawniku-joseph-bentley

rewelacja do małych trawników pięknie wychodziły chwaściory

Ha ha to urządzeni leży u mnie nie używane
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 00:17, 31 lip 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
ja siem zastrzelę

Na żywo to jakaś masakra i zamias konweniuje wyjdzie mi koresponduje... Albo co gorsza koegzystuje....

A teraz już na serio DOBRANOC!!
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 00:15, 31 lip 2013

Do góry
Kofam Was wiecie?

I musze iśc spać, bo budzik o 5:40 wyrwie mnie nieprzytomna....
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 00:12, 31 lip 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

obiecujesz ? ... to ja 10 poproszę o mały znak dla mnie ... wpleć konweniuje w gadane ...

obiecuję
Mirkowy ogród (początki) 00:10, 31 lip 2013

Do góry
Chcialam prosić o zdjecia... I ugryzłam się w język
Rododendronowy ogród II. 00:08, 31 lip 2013

Do góry
Bogdzia... może gifowałyśmy motylkowo.... może zapchałyśmy te serwery....... (i o to Debro chodzi..doczytaj dokładnie)...... ale ile radości z tego też było Podobało sie wszystkim.... a że okazało sie, ze to blokuje, ani Ty ani ja tego nie wiedziałyśmy.... nie jesteśmy informatykami. Przyjęłam do wiadomości, wzięłam na klatę naganę... ale towarzystwa zawirusowanych zielono jak mówi Madżenka nie zostawię.... chyba ze dyscyplinarnie mnie wyrzucą
Jesteś autorytetem w dziedzinie motylków i innych małych stworzeń oraz rodonów i dendronów jak mawia mój M.......
Kocham Twój ogród, Ciebie podziwiam... i dla Ciebie też tu zostaję.
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 00:05, 31 lip 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Macham i ja Właśnie Cię widziałem w PNŚ

W nocy ? To chyba P na Kolację
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 00:02, 31 lip 2013

Do góry
Evchen napisał(a)
Pójdę do Ciebie po lekcje optymizmu - poduchy wywiało, taras trzeba szorować, donice trzymać, hortensje połamało, a u Ciebie pełen uśmiech.. Jak by nie patrzeć poduchy były małe, szorowanie to też forma fitnessu domowego, tak jak trzymanie donic, a hortensje same się prosiły do wazonu
Jesteś niemodżliwa Madżenka
Chciałam wstawić kfiatka dla Cię, ale to se ne da...
Buziam zatem po stokroć

Co nas nie zabije to nas wzmocni, wyświechtane ale jakże prawdziwe.
Pozowlę sobie na kilka słow komentarza...
Można biadolić, narzekać, raz ulewy i wichury, potem susza, albo niespodziewane gradobicie... Grzyb albo prędrak zeżre świeźo upolowane pochruszcze albo co gorsze wiele lat hodowane....nie można wkljać zdjęć, albo kasy brak...... za dużo roboty.... Za mało kasy alb za malo czasu bo za duźo roboty....
co będę biadolić, narzekać, pisać źe żle, że szkoda.....
Albo można przeżyc życie ze szkanką do polowy pełną (wypijmy za zdrowie ) albo płakać , że za mało do wypicia i tak do kóńca życia.....
Na prawdę smutno patrzyłam się dzisiaj na połamane hortensje incrediball i powywracane bukszpanowe donice..... ale przecież dom cały, posprzatane, horti w wazonie a trawa po nawozie i deszczu buja że ho ho...... W dobie nieszczęść, katastrof i bólu cieszmy się każdym dniem, w zdrowiu i spokoju.

I to nie poza , tak się po prostu łatwiej żyje Optymizmu nam wszystkim życzę i
ps. Sadzonki z pędów horti zrobiłam... Może dzieki tej nawałnicy wreszcie się nauczę horti ukorzeniać......
Ogród w skali mikro :) 23:51, 30 lip 2013

Do góry
Dobranoc...
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:48, 30 lip 2013

Do góry
ewa004 napisał(a)
Marzenko u nas tez taka burza w nocy była ,(zreszta druga noc z rzędu) ,że jak pierdyknał piorun to myślałam że w mój dom ,w życiu nie słyszałam tak blisko grzmotu pioruna
Wietrzysko straszne ,ale na szczęście żadnych szkód .
Ciesz się że Ty tylko poduszek szukałaś u sąsiada ,bo mój sąsiad to swojej altanki szukał ...znalazł u sąsiada

Ewa nie przypuszczłam , że cudze nieszczęście tak mnie rozśmieszy oplułam monitor...
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:46, 30 lip 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

no to teraz to już tylko leżeć i pachnieć ... Madżen a tak poważnie to jak ja marzę o cywilizowanej drodze ... ojjjjjjjjjjjjjjjj

Iza zatem rozumiesz mój nieskrępowany zachyt nad kostką betonową leży sobie taka lubieżnie nieskromna za moim płotem i kusi
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:44, 30 lip 2013

Do góry
malkul napisał(a)

Ale fantasyczna altana , szukam od paru dni ładnej inspiracji i pomysłu na naszą altanę a ty takie cudeńko skrywasz! masz dupke do zbicia. i kradnę linka do siebie.wybacz ale muszę!

Moja Droga a kto mi zapodał Pinterest - ta pergola tam wczoraj wyszukana.... Potem klikasz, klikasz... I skończyć nie możesz!,
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:40, 30 lip 2013

Do góry
Aniu Ty nie masz co pokazać? Grzeszysz!
Wszystko o czym ... Marzysz 23:36, 30 lip 2013

Do góry
Iza ja się zastrzelę
Ogrodnik Mimo Woli cd 23:33, 30 lip 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Ania, ja mam informatyka, który to umie, sam to stworzył, tylko on jest na żaglach i to cały problem. On obsługuje National Geographic gdzie ruch i ilość zdjęć jest 1000 razy większy, tylko zrozum jest na odpoczynku i stąd problem. Z telefonu nie jest w stanie sprawdzić co jest przyczyną. Nie mam armii informatyków, bo jak wiecie przecież robimy to sami, bo nas nie stać na tę armię, którą ma Onet czy inni potentaci.
Cudem robimy to sami, czyli dwie osoby.

To cud że to forum istnieje!!! Przy takiej szarańczy ogrodowiskowej jak my, która codziennie musi setki, tysiące zdjęć wklejać
Infrmuję, źe ja na FB nie będę nigdy aktywna. Zerknę co się dzieje ale sorry ale ja się obnażam tylko przed zarażonymi wirusem ogrodowym
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:09, 30 lip 2013

Do góry
Pójdę do Ciebie po lekcje optymizmu - poduchy wywiało, taras trzeba szorować, donice trzymać, hortensje połamało, a u Ciebie pełen uśmiech.. Jak by nie patrzeć poduchy były małe, szorowanie to też forma fitnessu domowego, tak jak trzymanie donic, a hortensje same się prosiły do wazonu
Jesteś niemodżliwa Madżenka
Chciałam wstawić kfiatka dla Cię, ale to se ne da...
Buziam zatem po stokroć
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies