Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

malkul 22:50, 30 lip 2013

Marzena2007 napisał(a)

http://www.timkok.nl/project/moderne-watertuin-spijkenisse/

Ale fantasyczna altana , szukam od paru dni ładnej inspiracji i pomysłu na naszą altanę a ty takie cudeńko skrywasz! masz dupke do zbicia. i kradnę linka do siebie.wybacz ale muszę!
Konstancja30 22:50, 30 lip 2013

Marzena2007 napisał(a)
A tak na serio zwykle byłyby kaluże po kolana, natomiast teraz suchutko. Dodatkowo mój ogród jest ok 50 cm ponad poziomem drogi, która drenuje mi teren. Dodatkowo jeszcze będą przy krawęznikach robić drenaż z podsypki Cała jestem w skoworonkach z tego powodu. Obserwuję już znaczny postęp... W domu nie mam ciągle tyle piachu a dywaniki w samochodzie nie trzeba co tydzień intensywnie czyścić z błota...

no to teraz to już tylko leżeć i pachnieć ... Madżen a tak poważnie to jak ja marzę o cywilizowanej drodze ... ojjjjjjjjjjjjjjjj
ewa004 22:51, 30 lip 2013

Marzenko u nas tez taka burza w nocy była ,(zreszta druga noc z rzędu) ,że jak pierdyknał piorun to myślałam że w mój dom ,w życiu nie słyszałam tak blisko grzmotu pioruna
Wietrzysko straszne ,ale na szczęście żadnych szkód .
Ciesz się że Ty tylko poduszek szukałaś u sąsiada ,bo mój sąsiad to swojej altanki szukał ...znalazł u sąsiada
Konstancja30 22:52, 30 lip 2013

i kolejne dwa pinteresty wypatrzyłam u BB ... ... a tak chciałam pospać ...
malkul 22:57, 30 lip 2013

Konstancja złotoustna - to dokładnie jak i ja
Evchen 23:09, 30 lip 2013

Pójdę do Ciebie po lekcje optymizmu - poduchy wywiało, taras trzeba szorować, donice trzymać, hortensje połamało, a u Ciebie pełen uśmiech.. Jak by nie patrzeć poduchy były małe, szorowanie to też forma fitnessu domowego, tak jak trzymanie donic, a hortensje same się prosiły do wazonu
Jesteś niemodżliwa Madżenka
Chciałam wstawić kfiatka dla Cię, ale to se ne da...
Buziam zatem po stokroć
Sebek 23:23, 30 lip 2013

Macham i ja Właśnie Cię widziałem w PNŚ
Madzenka 23:44, 30 lip 2013

malkul napisał(a)

Ale fantasyczna altana , szukam od paru dni ładnej inspiracji i pomysłu na naszą altanę a ty takie cudeńko skrywasz! masz dupke do zbicia. i kradnę linka do siebie.wybacz ale muszę!

Moja Droga a kto mi zapodał Pinterest - ta pergola tam wczoraj wyszukana.... Potem klikasz, klikasz... I skończyć nie możesz!,
Madzenka 23:46, 30 lip 2013

Konstancja30 napisał(a)

no to teraz to już tylko leżeć i pachnieć ... Madżen a tak poważnie to jak ja marzę o cywilizowanej drodze ... ojjjjjjjjjjjjjjjj

Iza zatem rozumiesz mój nieskrępowany zachyt nad kostką betonową leży sobie taka lubieżnie nieskromna za moim płotem i kusi
Madzenka 23:48, 30 lip 2013

ewa004 napisał(a)
Marzenko u nas tez taka burza w nocy była ,(zreszta druga noc z rzędu) ,że jak pierdyknał piorun to myślałam że w mój dom ,w życiu nie słyszałam tak blisko grzmotu pioruna
Wietrzysko straszne ,ale na szczęście żadnych szkód .
Ciesz się że Ty tylko poduszek szukałaś u sąsiada ,bo mój sąsiad to swojej altanki szukał ...znalazł u sąsiada

Ewa nie przypuszczłam , że cudze nieszczęście tak mnie rozśmieszy oplułam monitor...