Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

gierczusia 22:26, 30 lip 2013

Anusia .. Ja siem cieszę ,że już dobrze .. Tylko ze fejsbukowa nie jestem niestety ,.. Ale poczekam parę dni i mam nadzieję ,że i tu kfffiatuchy siem pojawią ... Buziam gorąco
Gabriela 22:27, 30 lip 2013

Ania, dane o śliwkach u siebie wpisałam, a na pierwszej stronie mojego wątku na dole są zdjęcia.
Margarete 22:45, 30 lip 2013

Aniu ja też fejsbuku nie działam... nie podoba mi sie tam...nie odnajduę sie na tym portalu jakoś.....podobno jak kogos nie ma FB to nie istnieje ..... ale ja nie lubie tego portalu, w przeciwieństwie do Ogrodowiska. Dlatego czekam tu...na tym forum z utęsknieniem na twoje foty twojego pięknego ogrodu, i motylków, i ptaszkó, i żabek......
Byle do środy !
weronika77 22:52, 30 lip 2013

Aniu, okrężną drogą dowiedziałam się, że nie można wklejać zdjęć. Byłam w Jesiennym... i tam Monteverde mnie uświadomiła (nieświadomie), a już myślałam, że mój laptop zwalnia...albo mój ogród ogrodowiskowy zabrał za dużo pamięci choć liczy tak mało stronek, no i ten upał, przecież wpływ na coś miał.
A jak wina gifowych motylków to i moje fruwały nieświadomie. Obetnie im się skrzydełka jak zajdzie potrzeba, a teraz uzbrajam się w cierpliwość. Na FACE nie lubię wchodzić, choć ze względu na rodzinę daleko stąd, tam coś podpatruję też.
Pozdrawiamy Cię całą trojką.
malkul 22:55, 30 lip 2013

Anno- daj mi znac jak namierzysz śliwkę

ps. lubię mówić do ciebie Anna.

ps2. a jeszcze bardziej lubie mówić: anna ostrojęzyczna
Mirka 23:12, 30 lip 2013

asc napisał(a)

Mirka, ja swoje bukszpany sadziłam w lipcu..... myślę, że lepiej przetrwają w ziemi niż w doniczkach.... a były ciachnięte na początku sierpnia.
Ale ja na bukszpanach się nie znam To tylko taka moja obserwacja... czyli z doświadczenia ogrodnika mimo woli
Aniu ale takie malutkie sadziłaś,moje mają 15cm, to myślisz że sadzić
Gardenarium 23:14, 30 lip 2013

Margarete napisał(a)
Aniu ja też fejsbuku nie działam... nie podoba mi sie tam...nie odnajduę sie na tym portalu jakoś.....podobno jak kogos nie ma FB to nie istnieje ..... ale ja nie lubie tego portalu, w przeciwieństwie do Ogrodowiska. Dlatego czekam tu...na tym forum z utęsknieniem na twoje foty twojego pięknego ogrodu, i motylków, i ptaszkó, i żabek......
Byle do środy !

Ale jest Ogrodowisko na FB I to nawet pokaźna grupa 10.200 Fanów

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 23:16, 30 lip 2013

asc napisał(a)
Z obserwacji ogrodowych..... jak sadzimy bukszpan to od razu należy go przyciąć, nie czekać rok, aż się dobrze ukorzeni.
Moje obwódki bukszpanowe które sadziłam w zeszłym roku nie przycinałam. Został przycięty tylko kawałek przez Danusię na spotkaniu ogrodowiska, zrobiła nam Danusia pokaz cięcia bukszpanów starymi-zabytkowymi nożycami.
Bukszan przycięty jest w tej chwili co najmniej 4 razy szerszy i gęściejszy niż reszta. Jak z innego kompletu.
Szkoda, że nie było pokazu na całym żywopłotku

Aniu, sama wiesz, że tyle się działo u Ciebie, a najlepsza była kąpiel w jeziorze

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 23:23, 30 lip 2013

asc napisał(a)
Danusia Jak coś trzeba od tego mam S - informatyka i zdolnego M.

Ania, ja mam informatyka, który to umie, sam to stworzył, tylko on jest na żaglach i to cały problem. On obsługuje National Geographic gdzie ruch i ilość zdjęć jest 1000 razy większy, tylko zrozum jest na odpoczynku i stąd problem. Z telefonu nie jest w stanie sprawdzić co jest przyczyną. Nie mam armii informatyków, bo jak wiecie przecież robimy to sami, bo nas nie stać na tę armię, którą ma Onet czy inni potentaci.
Cudem robimy to sami, czyli dwie osoby.

Instagram Ogrodowiska
Madzenka 23:33, 30 lip 2013

Gardenarium napisał(a)

Ania, ja mam informatyka, który to umie, sam to stworzył, tylko on jest na żaglach i to cały problem. On obsługuje National Geographic gdzie ruch i ilość zdjęć jest 1000 razy większy, tylko zrozum jest na odpoczynku i stąd problem. Z telefonu nie jest w stanie sprawdzić co jest przyczyną. Nie mam armii informatyków, bo jak wiecie przecież robimy to sami, bo nas nie stać na tę armię, którą ma Onet czy inni potentaci.
Cudem robimy to sami, czyli dwie osoby.

To cud że to forum istnieje!!! Przy takiej szarańczy ogrodowiskowej jak my, która codziennie musi setki, tysiące zdjęć wklejać
Infrmuję, źe ja na FB nie będę nigdy aktywna. Zerknę co się dzieje ale sorry ale ja się obnażam tylko przed zarażonymi wirusem ogrodowym