Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Ewa 21:36, 30 lip 2013

Bogdziu , często myśleliśmy o Tobie i na spotkaniu u Alinki i w domu z uwagi na nasze plany
Chciałam Ci też ''donieść" , że cieszysz sie ogromnym zaufaniem i jesteś WIELKIM AUTORYTETEM wśród ogrodowiczan będących na spotkaniu
Pozdrawiam Cie serdecznie i ściskam
grazyna 21:50, 30 lip 2013

Serdeczności zostawiam Kolorowych snów
Debra 22:11, 30 lip 2013

Gardenarium napisał(a)
Pomyślę że mnie to już Was o nic nie wolno poprosić bo zaraz afera międzynarodowa się robi

Zrozumcie, że my tez jesteśmy ludźmi nie robotami, że też 3 dni wolno nam odpocząć bez komputera i że też chyba nam wolno o cokolwiek poprosić. Żebym wiedziała to bym nic nie pisała i byśmy czekali do środy.

Czy chcecie mi pomóc w prowadzeniu portalu czy zniechęcić do czegokolwiek dobrego., co robię dla ludzi?

Znowu sie narażę połowie Ogrodowiska, ale trudno, tak już mam.
Danusiu, dla mnie cała sprawa jest kompletnie prosta.
Poprosiłaś o niewklejanie zdjęć, napisałas o technicznych problemach - dla mnie jasna sprawa, oczywista oczywistość, trzeba Cie wspierać i dostosować się.
A tu - OMG - żale, użalanie sie nad soba, pretensje o odebranie Alince radości ze spotkania, no zamęt, jakby nie wiem co się stało.

Ja Cie rozumiem, wiem że jest nas wiekszość i nie ma co nad tym rozlanym mlekiem rozpamietywać
Nie martw sie. jest Dobrze, jestesmy z Tobą
gierczusia 22:18, 30 lip 2013

Bogdziu ... Bez względu na to wszystko to my za Tobą tęsknimy .. Bardzo .. I to jest chyba najważniejsze ..
Margarete 22:55, 30 lip 2013

Bożenko....nie wyobrażm sobie tego forum bez ciebie, bez twojego cudownego zaczarowanego miejsca, które w taki wspaniały sposób nam pokazujesz. I rosliny, i ptaki, i motyle, jaszczurki czy żaby.... to wszystko tworzy ogród a tym samym tworzy Ogrodowisko.......
Z dużą ciekawościa zaglądam zawsze do ciebie wypatrując jakichs kolejnych uroczych ujęć, ciekawych zwierząt czy ptaków, historyjek, gifów, wierszyków i przede wszystkim twojej życzliwości i wiedzy fachowej.
Nie wyobrażam sobie,że mogłoby być inaczej.......
Byle do środy !!!!
weronika77 23:04, 30 lip 2013

Bogdziu, choć mnie upał zmęczył bardzo ( w domu, na górze, miałam 34 st. i już miałam zamontować klimatyzator) ale dzisiaj można było odsapnąć, to zaglądam i kolorowych snów życzę.
Konstancja30 23:09, 30 lip 2013

Bożenko przez chwilę musiałam się upewnić czy to Twój wątek ... tak ... jestem u Ciebie i przytulam ... tesknię za Tobą ...
Mala_Mi 00:08, 31 lip 2013

Bogdzia... może gifowałyśmy motylkowo.... może zapchałyśmy te serwery....... (i o to Debro chodzi..doczytaj dokładnie)...... ale ile radości z tego też było Podobało sie wszystkim.... a że okazało sie, ze to blokuje, ani Ty ani ja tego nie wiedziałyśmy.... nie jesteśmy informatykami. Przyjęłam do wiadomości, wzięłam na klatę naganę... ale towarzystwa zawirusowanych zielono jak mówi Madżenka nie zostawię.... chyba ze dyscyplinarnie mnie wyrzucą
Jesteś autorytetem w dziedzinie motylków i innych małych stworzeń oraz rodonów i dendronów jak mawia mój M.......
Kocham Twój ogród, Ciebie podziwiam... i dla Ciebie też tu zostaję.
Kasiek 00:13, 31 lip 2013

Dziewczyny jak Wam klaty zabraknie ,to udostepnie swoja,choc cherlawa i zuzyta,zawsze znosi co sie na nia zrzuca
Ewa 07:00, 31 lip 2013

Pozdrawiam raniutko