Ciesze się, że się podobają, wrzosy mają swoje wymagania i zauważyłam, że tam gdzie jest tylko samo wrzosowisko są najładniejsze i nie ma problemu. Próbuj okrywać igliwiem na zimę no i obcinam je mocno ale dopiero w kwietniu. Dosadziłam kilka no i zobaczymy czy dają rade?
Motyle uwielbiają rozchodniki ale i jeżówki czy budleje. Rozchodniki się wybarwiają, to i przyciągają swoją dojrzałością owady. Pomimo, że nie pachną to w słoneczne dni rozchodniki mają oblężenie i tak jest zawsze, co roku
Dzięki za pochwałę
Cieszę się bardzo z tego udanego ogrodowo lata
Z hortensjami nie mam doświadczenia, dlatego tak się dziwię
Kopie, kopie Bardzo lubi grać w piłkę, no i stroje piłkarskie muszą być nie wspomnę o butach, bo na tym punkcie to ma wariację
No taki akurat do Twojej córy tyle samo
Ale w miare mam uporzadkowane, w ogrodzie cały czas jest co robić, a jak tak wykosze cały ogród, poprzycinam to zaraz mi lepiej się spaceruje no i tak ciągle kombinuje co tu dosadzic a co tu zmienic. Po wycince niektórych drzew mam niedokonczone rabaty bo czekam jeszcze na wyciecie dużej tawuły, pergola jest już kupiona i dopiero jak ją M postawi to będe mogła kombinowac na dokonczeniu tego miejsca bo znowu się zmieni perspektywa. A to klonik, którego dalej nie wiem gdzie go posadzic)