będą na sąsiedniej rabacie.
Spod świdośliw znikają wrzosy, które były łyse po zimie, dam w ich miejsce trawy, rozchodniki i trochę kulek trzmielinowych i bukszpanowych.
To prawda, z reguły pokazuję coś jak już zrobię, czasu mam za mało, żeby obgadywać coś na forum, wolę metodą swoich prób i błędów - tyle się już napatrzyłam na rózne kompozycje tutaj i na pintereście, że z lepszym czy gorszym skutkiem kombinuję u siebie w ogrodzie.
właśnie o to chodzi, trzeba się na własnej skórze przekonać jak jakiś zestaw wyjdzie w rzeczywistości.
Rodki to tam jeszcze nawet są, ściśnięte przy serbach, ale zaplanowałam im inne miejsce - aktualnie jednak leży tam kupa grysu, zniknie stamtąd jak zbiorę korę spod świdośliw i posadzę tam nowe rośliny coś czuję, że w tym roku już do tego nie dojdzie, choć w planach było.
w sprawie ocen obrazkowych i zwykłych mam to samo zdanie - literki, obrazki, cyfry - za duże zamieszanie - jak jest jeden system to jest czytelniej i prościej.
ale ciekawy ten ostatni Twój wpis - jak robisz tą domową przyprawę?
Buraczki z olejem robisz, kurde za dużo mam wszystkiego i może coś bym przerobiła też.
Ania, dzięki za propozycję, ale przesyłka droższa niż rośliny - szkoda zachodu.
Jak kiedyś jeszcze wylądujesz na Śląsku na szkoleniu to może wtedy mi przywieziesz
Ja 3 rok już przesadzam i ulepszam, to co rok wcześniej wydawało mi się już ulepszone
Edyta dzięki miło strasznie że komuś z takim ogrodem podobają się moje miejsca też
Rozchodniki dostałam od Ewyoo4 2 lata temu i wzięłam też z ogrodu po zmarłej kuzynce. to są takie zwykłe chyba, mogę Ci wysłać kępę jak chcesz?
Inspirkę z kurtyną znam, zanosi się na świetną realizację.
A co za tą kurtyną zaplanowałeś, to jest jakiś żywopłotowy element?
Piszesz, że jeszcze żurawki czekają na podział, to jeszcze dobry moment na takie dzielenie, nawet jeśli by to wypadło pod koniec września lub w październiku?
Pytam bo też bym coś tam podzieliła, ale na razie ni ma jak.