Nie stety nie pamiętam co to za odmiany w pomidorkach.Ja zółte nazywam cytrynowe, i te najbardziej lubię
Dnie rosną u mnie. bez żadnej troski.Za siatka mam dużo miejsca.Wokół nich skoszoną trawę tylko wykładam.Bo gdzieś i tak muszę wyrzucić.To lepiej tam .I rośną.I tyle
Ewo wszystkich nie pokazałam .Tak trawki mam wszystkie z nasionek.
Tu Rozplenica Black ma drugi sezon ale coś nie chce kwitnąć.
No widzisz i bym skłamała.Mam trzcinniki KF ze szkółki które tydzień po posadzeniu zjadła rdza powoli się regenerują.
Koniecznie pomyśl o miejscu dla niej - Splendide jest jak różowa chmurka
Dzięki
Ewo ja myślę, że spokojnie da radę - u mnie to jest na patelni, tyle że jest wyściółkowana korą i była podlewana. Pierwsza jest rutewka podlewana, druga mało podlewana - ale też kilka razy dostała wodę. Wysokość jest podobna ale różnica w wielkości "kulkowej chmurki" jest duża.
Takie porównania bardzo potrafią poprawić nastrój
Zdjęcia pozostałych rutewek - co do nazw nie mam pewności ale podejrzewam, że pierwsza jest orlikolistna, kolejna splendide White (takie mam dwie ) i kolejna NN - podeschła bardzo i ledwo odbija jej listki są niebieskawe.
Rozchodnik Stardust i zwykły różowy.
Rudbekis Sherry Brandy u mnie rośnie lepiej niż Jeżówka jak ktoś ma piaski to polecam jest super.
Magesti siana drugi raz pieknie zakwitła.
Na tym zdjęciu widzę że te 3 derenie tam nie pasują zupełnie.
Ten gdzie ten ugór wyobraźcie sobie placyk
Bardzo jestem zadowolona z trzcinników że je posadziłam właśnie w tym miejscu bo na tle żywopłotu z tuj naprawdę pięknie wyglądają.