W necie na zdjęciach sklepowych ma żółte kwiaty i ma też to w opisie. W rzeczywistości nie zauważyłam koloru żółtego, kwiaty ma białe, mam ją drugi rok, Babopielka też na forum oaza pisze o niej tak jak ja.
Cześć Mireczko ale masz festiwal jeżówek, hortensji i clematisów. Pięknie się przebarwia ta hortensja.Muszę sobie nazwy zapisać, bo też mam podobne.
To fioletowe przy hortensji Phantom to bodziszek? Na dole w tym szpalerze takie ciemne kwiatki co to jest?
Mireczko, mam 100-tu procentową pewność, że moja to Chippendale
Ale masz hortek zatrzęsienie i jakie różne! Może poznasz moją, nikt nie potrafił rozpoznać, mam je na cycku, muszę teraz im zdjęcia cyknąć, może Ty będziesz wiedziała...
Byłam, ale trudno powiedzieć jaka to horti. Trochę podobne kwiaty do Phantom, tylko on ma raczej większe, choć na pniu mogą być mniejsze. A pytalaś Bożenki z Hortensjady?
Sama mam jedną NN.
Mirka przepraszam że dopiero teraz do Ciebie wpadam. Super że mogłam Cię poznać u Ewy. Może jeszcze kiedyś uda nam się spotkać i trochę więcej pogadać bo czuję niedosyt. Ale musieliśmy wyjeżdżać bo długa droga była przed nami.
Masz cuowne jeżówki, hortensje i przecudnej urody powojniki. Jak to możliwe że one tak pięknie teraz kwitną. A czy mogłabyś mi napisać ich odmiany. Pozdrawiam gorąco
Mirka pytałaś u Przemka o cięcie dużych buksó żeby były mniejsze .Nie bój się ciąc i zmniejszać .Przycięty buks brzydko wygląda zaraz po cięciu ale po 3-4 miesiącach odrasta i jest piękniejszy niż był.Ja tak swoje tnę,jak są za duże czasami golę o połowę i wcale nie żałuję .Zajrzyj do mnie zaraz wstawię zdjęcia ciętych buksów .