Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystkiego po trochu

Wszystkiego po trochu

Ewa777 15:03, 01 wrz 2017

Piękna kolekcja hortensji Sporo ich masz Nie mam Candlelight, ale w necie wygląda jak Twoja
mirkaka 06:59, 02 wrz 2017

W necie na zdjęciach sklepowych ma żółte kwiaty i ma też to w opisie. W rzeczywistości nie zauważyłam koloru żółtego, kwiaty ma białe, mam ją drugi rok, Babopielka też na forum oaza pisze o niej tak jak ja.
gosika67 08:56, 02 wrz 2017

Cześć Mireczko ale masz festiwal jeżówek, hortensji i clematisów. Pięknie się przebarwia ta hortensja.Muszę sobie nazwy zapisać, bo też mam podobne.
To fioletowe przy hortensji Phantom to bodziszek? Na dole w tym szpalerze takie ciemne kwiatki co to jest?
mirkaka 12:19, 02 wrz 2017

gosika67 napisał(a)
Cześć Mireczko ale masz festiwal jeżówek, hortensji i clematisów. Pięknie się przebarwia ta hortensja.Muszę sobie nazwy zapisać, bo też mam podobne.
To fioletowe przy hortensji Phantom to bodziszek? Na dole w tym szpalerze takie ciemne kwiatki co to jest?

Przy Phantomie rośnie floks niebiesko fioletowy.
W szpalerze MM rosną fioletowe szałwie jednoroczne Luna
Kindzia 09:30, 06 wrz 2017

Mireczko, mam 100-tu procentową pewność, że moja to Chippendale

Ale masz hortek zatrzęsienie i jakie różne! Może poznasz moją, nikt nie potrafił rozpoznać, mam je na cycku, muszę teraz im zdjęcia cyknąć, może Ty będziesz wiedziała...
mirkaka 10:36, 06 wrz 2017

Kindzia napisał(a)
Mireczko, mam 100-tu procentową pewność, że moja to Chippendale

Ale masz hortek zatrzęsienie i jakie różne! Może poznasz moją, nikt nie potrafił rozpoznać, mam je na cycku, muszę teraz im zdjęcia cyknąć, może Ty będziesz wiedziała...

Byłam, ale trudno powiedzieć jaka to horti. Trochę podobne kwiaty do Phantom, tylko on ma raczej większe, choć na pniu mogą być mniejsze. A pytalaś Bożenki z Hortensjady?
Sama mam jedną NN.
Kindzia 14:01, 06 wrz 2017

mirkaka napisał(a)

Byłam, ale trudno powiedzieć jaka to horti. Trochę podobne kwiaty do Phantom, tylko on ma raczej większe, choć na pniu mogą być mniejsze. A pytalaś Bożenki z Hortensjady?
Sama mam jedną NN.

Nie , to nie o tę na środku chodzi. Ta to Phantom Masz rację

Mam w głębi dwie ażurkowe i te nie wiem co to...teraz tylko zdjęcie z końca lipca znalazłam. Obfocę teraz, może będziesz wiedziała...

Gocha 08:13, 07 wrz 2017

Mirka przepraszam że dopiero teraz do Ciebie wpadam. Super że mogłam Cię poznać u Ewy. Może jeszcze kiedyś uda nam się spotkać i trochę więcej pogadać bo czuję niedosyt. Ale musieliśmy wyjeżdżać bo długa droga była przed nami.
Masz cuowne jeżówki, hortensje i przecudnej urody powojniki. Jak to możliwe że one tak pięknie teraz kwitną. A czy mogłabyś mi napisać ich odmiany. Pozdrawiam gorąco
zawitka 14:15, 07 wrz 2017

Mirka pytałaś u Przemka o cięcie dużych buksó żeby były mniejsze .Nie bój się ciąc i zmniejszać .Przycięty buks brzydko wygląda zaraz po cięciu ale po 3-4 miesiącach odrasta i jest piękniejszy niż był.Ja tak swoje tnę,jak są za duże czasami golę o połowę i wcale nie żałuję .Zajrzyj do mnie zaraz wstawię zdjęcia ciętych buksów .
mirkaka 08:14, 08 wrz 2017

Kindzia napisał(a)

Nie , to nie o tę na środku chodzi. Ta to Phantom Masz rację

Mam w głębi dwie ażurkowe i te nie wiem co to...teraz tylko zdjęcie z końca lipca znalazłam. Obfocę teraz, może będziesz wiedziała...

Kasiu, niestety nie wiem jaka to hortensja. Mam kilka ażurowych ale nie wiem jak jest u Ciebie