Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Tess"

Chaos oswajany 16:41, 17 wrz 2015

Do góry
Przedszkole robi wrażenie.
Zakupy też mi się podobają. A dylematy "gdzie ja to posadzę" mam nieustanne
Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 16:38, 17 wrz 2015

Do góry
Potwierdzam słowa Krzysztofa. Powinno być bez problemów. Ale dopilnuj, żeby bryła korzeniowa duża była.
Piękny cis zaprosiłaś do ogrodu.
Co z tym ogródeczkiem począć 16:37, 17 wrz 2015

Do góry
Jaki remis? A mój głos? na dwójkę
Tu ma być ogród :) 10:55, 17 wrz 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Przy jakich rodkach je masz?

Ta trawa potrzebuje chyba sporo czasu zanim zacznie ładnie wyglądać, ale jak już się zaklimatyzuje to piękna jest.

Ma ją jeszcze na pewno Tess, AnaArt, Syla tylko w innych kompozycjach.

Ja mam cunningham's white a Ty jakie planujesz?
Tu ma być ogród :) 10:20, 17 wrz 2015

Do góry
Kuba napisał(a)
Rzeczywiście u Miki wygląda to pięknie może i u mnie doczekam się takiego efektu, fakt że elata jeszcze słabo rozrośnięta i rzadko posadzone, może jeszcze muszę poczekać, dzięki

Przy jakich rodkach je masz?

Ta trawa potrzebuje chyba sporo czasu zanim zacznie ładnie wyglądać, ale jak już się zaklimatyzuje to piękna jest.

Ma ją jeszcze na pewno Tess, AnaArt, Syla tylko w innych kompozycjach.
Ogródek Iwony 00:12, 17 wrz 2015

Do góry
bacowa napisał(a)
Iwona może wiesz czy zawilce japońskie się rozsiewają ? Dzisiaj znalazłam w trawach sporą sadzonkę i wygląda mi na zawilca.

Miałam kiedyś zawilce takie inne, tzn. inną odmianę, to na pewno się siały. Tess powinna wiedzieć.
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1890-w-gaszczu-u-tess?page=698#post_3
W Gąszczu u Tess 18:14, 15 wrz 2015

Do góry
Milka napisał(a)

To u mnie podobnie

Podobnie kiepskie zawilce? Żartuję. Co za czasy, żeby człowiek nie miał czasu na przyjemności...
Jana napisał(a)
ja też teraz podobnie....nawet plewić nie mam kiedy, a najgorsze, że mam taką ochotę

Ja mam nie tylko ochotę, ale potrzebę Zielsko wyłazi po deszczach.
Matka napisał(a)
Tesiu

Jak miło Cię widzieć, MateczkoJak ogród? Odżywa po suszy?
Anabell napisał(a)

Jak to miło spotkać ( Matkę) Pozdrawiam.

Prawda? Też mnie ucieszyło, że Mateczka zagląda tutaj.

Ściskam wszystkich bardzo mocno
W Gąszczu u Tess 18:09, 15 wrz 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Rewelacyjny avatarek

Polinko - awatarek i mnie się podoba, choć na razie jeszcze odczuwam konsternację, gdy go widzę - potrzebuję chwilę, aby się zorientować, że to mój
ewa004 napisał(a)
Tesiulka jakaś Ty piękna na tej miotle ...a jaka zgrabna i powabna
Buziaczki i ciesz się kochana a my raewm z Tobą
Tylko nawet jak nie masz czasu to proszę luknij chodź na chwilkę ,napisz ze wszystko ok ,a my cierpliwie na Ciebie poczekamy

Piękna i powabna... A co, pomarzyć nie można?
Kajam się Ewo. Będę co jakiś czas się odzywać. Bo na jakąś większą aktywność się nadal nie zanosi, niestety.
popcorn napisał(a)
pokaż zawilce, nie wierzę że marne

nawigatorka napisał(a)

Ja tez nie wierze

Niewierne Tomasze Są marne, bardzo. Pokażę, jak obfocę.
Anabell napisał(a)
Tess - to ja już drugi rok zajmuje się podobnie jak Ty budowaniem, remontowaniem, lataniem po urzędach, a najmniej ogrodem.
Tak marzę tylko pracować w ogrodzie i nie ma kiedy. Ślę Pozdrowienia.

Też o tym marzę. Myślałam, że w sobotę podziałam w ogrodzie - ale padało przez cały dzień.
Pszczelarnia 16:33, 15 wrz 2015

Do góry
Ale kwitnąco w Pszczelarni! U mnie głównie zielono już tylko, niestety.
Dlaczego przesadzasz bukszpany w warzywniku? Bo chyba przegapiłam, jeśli pisałaś.
Jesienne donice cudne. Chyba powinnam i ja jakieś popełnić, ale czasu brak, żeby pomyśleć, a co dopiero zrobić...
Jurajski Ogród 16:28, 15 wrz 2015

Do góry
Piękna ta Lilak. Ja mam Blue Chip, też karłowa, ale jest wyższa, niż Lilak. chyba za duża do mojego ogrodu... Ale jest piękna w tym roku, prawie jak Twoja.
A kleine Silberspinne rzeczywiście będzie świetnie pasował do Jurajskiego.
Buziaczki, Agnieszko
W Gąszczu u Tess 05:49, 11 wrz 2015

Do góry
Tess napisał(a)
Kochani, dziękuję, że jednak zaglądacie
Nie ma mnie, bo od jakiegoś czasu jestem głównie dozorcą (gospodarzem domu), inwestorem, pomocnikiem projektanta, budowlańcem.
Najmniej ogrodnikiem.
W ogrodzie wykonuję jedynie niezbędne prace porządkowe - koszenie trawnika i odchwaszczanie. Na nic więcej nie mam czasu.
Ogród mój mało kolorowy. I zawilce w tym roku marne mam, aż zła jestem.

Nie mam też czasu na zaglądanie do Waszych ogrodów. Jedynie u Vivy byłam.

To u mnie podobnie
Mirkowy ogród (początki) 00:24, 11 wrz 2015

Do góry
Mireczko, na wszystko przyjdzie czas. Twoje roślinki wiosną odżyją. Może nie wszystkie, ale jeszcze cię zdziwią. Zanim się przeniesiecie do nowego, zrobisz listę potrzeb, zobaczysz jak się wszystko znajdzie raz dwa.
Tak, jak Tess pisała, w wielu ogrodach są nadwyżki produkcyjne. Nie martw się. Buziaki.
W Gąszczu u Tess 00:16, 11 wrz 2015

Do góry
Tess - to ja już drugi rok zajmuje się podobnie jak Ty budowaniem, remontowaniem, lataniem po urzędach, a najmniej ogrodem.
Tak marzę tylko pracować w ogrodzie i nie ma kiedy. Ślę Pozdrowienia.
"W kolorze blue" 20:36, 10 wrz 2015

Do góry
Tess, mła??? A kto nago na miotle się szlaja po nocy?
Ogród niby nowoczesny ale... 20:01, 10 wrz 2015

Do góry
Jagoda - ano śliczna....nawet jak przyjdzie pora, ze zżółką jej liscie to i tak śliczna

Tusiawka - no ja też gruby ogladałam...ale czy to konglomerat?? jezu nie znam sie i nie wiem...ciemna masa jestem w tym temacie. Będę pytać..

Ensata - blat od zakochania..hmm...nie mam go jeszcze ale znalazlam na stronie http://www.egger.com/PL_pl/decor/?A=decor-pl-PL-ZOOM-F210-ST9-Eurospan+blaty+robocze-&N=4294967265+4294962733+21&Nao=8 Niby się zakochalam a i tak się zastanawiam czy jednak nie lepszy z polyskiem...

Na weekend jadę Do Dźwirzyna kolo Kolobrzegu i mam zamiar przy okazji spotkać się z taką jedną laską....

bdan - jak to mawia Magnolia: jeśli Ci się nie podoba to tnij. Ona za 2 tyg będzie piękna. Ja bym cieła

Malkul....pijesz do tego, że krzywo ta linia wyszla oj,.,,

Tess - a po co żeś na tę miotłe wlazła??? Gdzie lecisz laseczko

Ewa - wzajemnie buziaczki ślę co do gąbki to widzę, że dziewczyny pomogly

Malkul - dawno to pojęcie względne Merci!!

EwaKatowice - Jak Cię mdli od pięknych widoków to rozumiem, że do Swojego pieknego ogrodu nie też nie zaglądasz

Siakowa - dokładnie jak piszesz

Madzen - spoko...weekend zaczynam jutro
ta sesleria którą wczoraj pokazywalam to sesleria skalna caerulea - ona jest z tych niższych.
Szklany blat u mnie w grę też nie wchodzi...dostałam kiedyś deskę szklaną...sluży jako ozdoba...nie cierpię na niej kroić. Wrr,,aż mnie dreszcze przechodzą
Konglomerat...hmmm...

"W kolorze blue" 19:42, 10 wrz 2015

Do góry
Ensata napisał(a)
Tess, zarumieniłam się
Ewa, pięknie, to nie wiadomo. Ale rozumeim Cię, tez lubie z kanapy patrzec jak się inni meczą
Kasiek, Elki naprawdę byłby ze mne dumny, może mniej, jak szczepioną róże za pień ciągnęlam po całym ogrodzie, bo bryła za ciężka była
Konieczka, za co mam bić, taka prawda
Ale...teraz Wam powiem podłe harpie, co jedza czekoladę przed monitorem i się chichraja, że inni maja przechlapane, że weekend mam w winnicy, ze spa
Nie wiem tylko jak ogranę, to rozkopanie do piątku

Głęboczek się kłania czy inne masz obczajone miejsce z winnica spa? Zazdroszczą mocno! I znów uciekasz jak będę wracała do domu przez Szczecin
Mirkowy ogród (początki) 18:37, 10 wrz 2015

Do góry
Tess napisał(a)
Wiem, na czym Fajnie
Jeszcze się nie martw, jeszcze może nie wszystko stracone. Ale jakby co, to wszyscy tu mamy już nadwyżki roslin. Raz-dwa skompletujesz zestaw ogrodowy.
Dzięki Tereniu .
Mirkowy ogród (początki) 17:08, 10 wrz 2015

Do góry
Wiem, na czym Fajnie
Jeszcze się nie martw, jeszcze może nie wszystko stracone. Ale jakby co, to wszyscy tu mamy już nadwyżki roslin. Raz-dwa skompletujesz zestaw ogrodowy.
"W kolorze blue" 17:02, 10 wrz 2015

Do góry
Ensata napisał(a)
Tess, zarumieniłam się

Ale masz kudłate myśli O ogrodowym ino wsadzaniu piszę
"W kolorze blue" 16:57, 10 wrz 2015

Do góry
Tess, zarumieniłam się
Ewa, pięknie, to nie wiadomo. Ale rozumeim Cię, tez lubie z kanapy patrzec jak się inni meczą
Kasiek, Elki naprawdę byłby ze mne dumny, może mniej, jak szczepioną róże za pień ciągnęlam po całym ogrodzie, bo bryła za ciężka była
Konieczka, za co mam bić, taka prawda
Ale...teraz Wam powiem podłe harpie, co jedza czekoladę przed monitorem i się chichraja, że inni maja przechlapane, że weekend mam w winnicy, ze spa
Nie wiem tylko jak ogranę, to rozkopanie do piątku
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies