Wielkie dzięki za dobre życzenia Też mam zawsze trochę lęku, no ale... musimy go pokonywać bo inaczej siedzielibyśmy cały czas w domu... A jak to mówią "co nam pisane..." Pozdrawiam
Dzisiejsze żłobki nie są juz takie, jak wiele lat temu. Wiadomo, że narażenie na choroby jest większe, ale nie ma się co zamartwiać na zapas, będzie dobrze
Dostał się do żłobka. Babcia będzie odbierała na spacer zaraz po obiedzie, a mamusia będzie gnała z pracy coby jak najszybciej przejąć od babci i wrócić do domku
Wiem, że żłobek nie wszystkim wydaje się być dobrym rozwiązaniem, ja jednak z tych co widzą więcej plusów nić minusów (idealnych rozwiązań nie ma niestety). Żeby tylko zdrowie mu dopisywało tak jak starszej córce, to reszta też będzie ok.
Na zachętę? Przynajmniej 100 krokusów sobie posadź, jak Ci w marcu zakwitnie mała łączka, to będziesz więcej chciała. Na dodatek krokusów nie trzeba wykopywać Może szafirki też? Bez wykopywania rosną
Danka, kazdy ma prawo do swojej opinii. Wg mnie jedno jest istotne: jesli regulamin nie zakazuje pokazywania ogrodów, które miały profesjonalny etap projektancki, to niech się nikt nie czepia. A uważac może oczywiście, co chce, ale jest to bicie piany i tyle. Przeciez nikt nikogo do głosowania nie ciagnie za uszy.