To udanego wypoczynku i bardzo zazdroszczę, oby tam pogoda była jeszcze baaardzo, bardzo letnia, bo u nas to już jesień pokazujesz na zdjęciach, a noce chłodne, dni coraz bardziej ponure i słotne
Swoją drogą ja też już u nas marznę, co więcej od kilku nocy gardło już czuję
Aniu zdjecia ogrodu zostawilas nam piekne Ta nowa rabata przed wejsciem bardzo mi sie podoba Jeszcze raz szczesliwej drogi i wracaj wypoczeta i szczesliwa Buziaki Aniu
Ciepełko ciepełkiem... kurcze mam nadzieję, że będzie bo wczoraj to tak lało jak z cebra... a całą noc była burza... teraz jest bezchmurnie ale zanim się pozbieramy (młode jeszcze śpią) to niewiadomo co będzie Nigdzie nie można być pewnym pogody Buziole
Wielkie dzięki za dobre życzenia Też mam zawsze trochę lęku, no ale... musimy go pokonywać bo inaczej siedzielibyśmy cały czas w domu... A jak to mówią "co nam pisane..." Pozdrawiam
Sebuś bardzo dziękuję Twoje foty też są cudne więc tym bardziej mi miło. A co do bonsaja to dzięki za opinię bo ja się właśnie zastanawiałam czy go aby ciut nie przeciąć i zostawić mniej gałęzi Mówisz że oki jest? to się wstrzymam bo jak już wytnę to raczej nie odrosną
Dzięki Agato. Tutaj też trochę dziwnie nie spodziewałam się takiego deszczu i burz. Wczoraj było 22 stopnie - fajnie do spacerowania tylko... nie wzięłam żadnego parasola
U nas marznę większą część roku dlatego jest mi szkoda lata, chociaż w tym roku bylo wyjątkowo zwariowane...
Gabrysiu - dziękuję Lubię wrzosy. Lubię jesień też. Ona ma tylko taki mankament że niestety po niej przychodzi zima... Jedyne co może pocieszyć to że po zimie jednak przyjdzie znowu wiosna... i oby jak najszybciej NO ale w końcu mamy jeszcze lato (i tak przeszłam cztery pory roku). Pozdrówka
Danuś - ta rabata to dopiero ma być ładna - takie są założenia przynajmniej Ale niestety nie miałam co do niej weny twórczej w tym roku no to jest jaka jest. Tylko ten kawałek pod drzewem - gdzie hosty i tiarelki jest właściwie gotowy Resztę muszę przemyśleć jeszcze bo ją trochę odpuściłam Droga była szczęśliwa a teraz wypoczywam... Buziolki Danusiu.