Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

Sebek 07:57, 20 sie 2014

Aniu - przepiękne robisz zdjęcia Bonsai podoba mi sę bardzo, uwielbiam jak mają tyle gałęzi
agatanowa 08:03, 20 sie 2014

anna_g napisał(a)
Tak Gosiu - ja w ciepelko i dobrze, bo u nas to ja już marznę Buziaki

To udanego wypoczynku i bardzo zazdroszczę, oby tam pogoda była jeszcze baaardzo, bardzo letnia, bo u nas to już jesień pokazujesz na zdjęciach, a noce chłodne, dni coraz bardziej ponure i słotne

Swoją drogą ja też już u nas marznę, co więcej od kilku nocy gardło już czuję
Gabrysia_ 08:18, 20 sie 2014

Aniu,robisz co raz piękniejsze fotki
Kwitnące wrzosy piękne...ale mnie troszkę przerażają ,wiadomo czego są zwiastunem
Miłego wypoczynku
danuta_szwajcer 08:49, 20 sie 2014

Aniu zdjecia ogrodu zostawilas nam piekne Ta nowa rabata przed wejsciem bardzo mi sie podoba Jeszcze raz szczesliwej drogi i wracaj wypoczeta i szczesliwa Buziaki Aniu
anna_g 08:51, 22 sie 2014

Kindzia napisał(a)
Aniu Kochana, odpoczywaj sobie w tym ciepełku i wracaj do nas odpoczęta Tylko nie spal się za bardzo

Zdjęcia, jak zawsze, piękne

Ciepełko ciepełkiem... kurcze mam nadzieję, że będzie bo wczoraj to tak lało jak z cebra... a całą noc była burza... teraz jest bezchmurnie ale zanim się pozbieramy (młode jeszcze śpią) to niewiadomo co będzie Nigdzie nie można być pewnym pogody Buziole
anna_g 08:52, 22 sie 2014

bdan napisał(a)
Aniu miłego urlopu, będziemy urlopować w tym samym czasie. A najbardziej to zycze bezpiecznego urlopu i powrotu. Zawsze jak jadę autem to jakoś trochę się boję, żeby nic na trasie się nie przydarzło

Wielkie dzięki za dobre życzenia Też mam zawsze trochę lęku, no ale... musimy go pokonywać bo inaczej siedzielibyśmy cały czas w domu... A jak to mówią "co nam pisane..." Pozdrawiam
anna_g 08:53, 22 sie 2014

Sebek napisał(a)
Aniu - przepiękne robisz zdjęcia Bonsai podoba mi sę bardzo, uwielbiam jak mają tyle gałęzi

Sebuś bardzo dziękuję Twoje foty też są cudne więc tym bardziej mi miło. A co do bonsaja to dzięki za opinię bo ja się właśnie zastanawiałam czy go aby ciut nie przeciąć i zostawić mniej gałęzi Mówisz że oki jest? to się wstrzymam bo jak już wytnę to raczej nie odrosną
anna_g 08:55, 22 sie 2014

agatanowa napisał(a)

To udanego wypoczynku i bardzo zazdroszczę, oby tam pogoda była jeszcze baaardzo, bardzo letnia, bo u nas to już jesień pokazujesz na zdjęciach, a noce chłodne, dni coraz bardziej ponure i słotne

Swoją drogą ja też już u nas marznę, co więcej od kilku nocy gardło już czuję

Dzięki Agato. Tutaj też trochę dziwnie nie spodziewałam się takiego deszczu i burz. Wczoraj było 22 stopnie - fajnie do spacerowania tylko... nie wzięłam żadnego parasola

U nas marznę większą część roku dlatego jest mi szkoda lata, chociaż w tym roku bylo wyjątkowo zwariowane...
anna_g 08:57, 22 sie 2014

Gabrysia_ napisał(a)
Aniu,robisz co raz piękniejsze fotki
Kwitnące wrzosy piękne...ale mnie troszkę przerażają ,wiadomo czego są zwiastunem
Miłego wypoczynku

Gabrysiu - dziękuję Lubię wrzosy. Lubię jesień też. Ona ma tylko taki mankament że niestety po niej przychodzi zima... Jedyne co może pocieszyć to że po zimie jednak przyjdzie znowu wiosna... i oby jak najszybciej NO ale w końcu mamy jeszcze lato (i tak przeszłam cztery pory roku). Pozdrówka
anna_g 08:59, 22 sie 2014

danuta_szwajcer napisał(a)
Aniu zdjecia ogrodu zostawilas nam piekne Ta nowa rabata przed wejsciem bardzo mi sie podoba Jeszcze raz szczesliwej drogi i wracaj wypoczeta i szczesliwa Buziaki Aniu

Danuś - ta rabata to dopiero ma być ładna - takie są założenia przynajmniej Ale niestety nie miałam co do niej weny twórczej w tym roku no to jest jaka jest. Tylko ten kawałek pod drzewem - gdzie hosty i tiarelki jest właściwie gotowy Resztę muszę przemyśleć jeszcze bo ją trochę odpuściłam Droga była szczęśliwa a teraz wypoczywam... Buziolki Danusiu.