Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 22:49, 24 sie 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu niektóre Rh powtarzają kwitnienie pojedynczymi kwiatami Szafirki mają teraz listki puszczać to normalne Ogrodzenie zrobisz to i roślinki zaczniesz sadzić, priorytety muszą być
Do O każdy co kocha roślinki pasuje Co to za czarne myśli? Ja co prawda też dzisiaj z muchami w nosie ale trza się pozbierać Buziaki Kasiu

czyli u mnie wszystko w normie i tak ma być, a już się bałam, ze rośliny mi coś wariują
i ze mną też lepiej, chociaż dziś chodzę jak osa niedługo urlop minie, a następny dopiero za rok ;(
pozdrawiam :*
kitek81 22:52, 24 sie 2014

Mirka napisał(a)
Kasia poczytałam co wypisujesz należy ci się o de mnie kop w tylną panią za taką pisaninę że niby nie pasujesz my się cieszmy z naszych malutkich roślinek i podziwiajmy jak z roku na rok są coraz większe .Nie od razu Kraków zbudowano Co do projektu to powinnaś zacząć rysować i wrzucać na forum i zaraz ci dziewczyny ogród wyczarują a potem to sama przyjemność robić rabatę za rabatą jak np.Tosia w jeden sezon ogród na naszych oczach tworzyła Jak jest mniej kasy to zajmie to dłużej czyż nie lepiej tak niż się ciągle dołować. Dzis dostałam od znajomej sadzonki dąbrówki rozłogowej liście bordo i druga ma liście kremowo różowe i myślę już gdzie ją na przechowalniku posadzć Musze tu do ciebie Kondzia przysłać bo tez maruda z niego była

Dzięki, Kochana tyłek już wypięty, można kopa zasadzić należy mi się! ale obiecuję, że już nie będę marudzić trzeba cieszyć się tym, co już jest i tak mamy już dużo, a wszystko osiągnięte własnymi rękami-szkoda tylko, że zajmuje to aż tyle czasu! ale plan na ten rok zrealizowany, nawadnianie jest, trawa jaka jest, taka jest, ale jest, ogrodzenie się robi i mam nadzieję, że do zimy em się wyrobi
chyba będzie dobrze, co nie?
pozdrawiam
kitek81 22:53, 24 sie 2014

bdan napisał(a)
Kaska pozdrawiam, i co to za głupie myśli. A te prawie 400 stron, to chyba świadczy o tym, że masz tu być

zgadza się, troszkę stron się naprodukowało ale to dzięki Wam, Kochani
buźka :*
kitek81 22:56, 24 sie 2014

Dziękuję wszystkim za słowa wsparcia i za sprowadzenie mnie do pionu
Dziękuję :*
kitek81 22:59, 24 sie 2014

I trochę obiecanych zdjęć trawnika

kitek81 23:00, 24 sie 2014

I moj em w akcji

Matka 23:03, 24 sie 2014

O i przedpłocie masz jeszcze do obsadzenia?co tam będzie?
kitek81 23:08, 24 sie 2014

Bogda napisał(a)
O i przedpłocie masz jeszcze do obsadzenia?co tam będzie?

jeszcze nie wiem, mam to na uwadze, ale na razie myślę, co będzie w środku pewnie w przyszłym roku będą rosły tam aksamitki Ty widziałam chcesz zaszaleć z Vanilkami
kitek81 23:08, 24 sie 2014

ale podpowiedzi są mile widziane
Matka 23:09, 24 sie 2014

nom...marzą mi się...ale dopiero dzisiaj je zaczęłam ukorzeniaćwięc będą tam za ... 100 lat najwcześniej