Na zachętę? Przynajmniej 100 krokusów sobie posadź, jak Ci w marcu zakwitnie mała łączka, to będziesz więcej chciała. Na dodatek krokusów nie trzeba wykopywać Może szafirki też? Bez wykopywania rosną
A wszystko się zaczęło od tulipanów China Town, w zeszłym roku u kogoś na forum zobaczyłam i zapragnęłam... Potem już jakoś poleciało. Nie jest to jakaś ogromna ilość w ciąga jednego dnia posadzę
Co za psia pogoda...no, nie psia Figo nie bardzo chce po mokrej trawie chodzić.
Kasiu popatrz jaki mam urlop Pogoda fe Ja wściekła chodzę. Chyba nie zasłużyłam na odpoczynek w słonku.. Trochę wczoraj skalniak przerobiłam. Wyrzuciłam conicę koło oczka, co mówiłaś że ma przędziorka. Poszły tam trawki co w cieniu kiepsko rosły. Dzisiaj wszystko mokre i kapiące. Pozdrawiam
Małgoś, tylko dzisiaj feee, ale już padać przestało u nas. U Ciebie też przestanie Conicy dobrze deszcz robi, przędziorek nie lubi mokro Masz przynajmniej czas na inne przyjemności, w ogrodzie nie możesz tyrać Tak ma być, odpoczywaj
Ja o niemocy nie chcę czytacMus panią do góry podnieś i do pielenia marszA tak poważnie to przyszłam zameldować że Różyczką korzonki wychodzą przez doniczkę ale się cieszę Pozdrówka Kasiu