i takie tam: szałwia wysiała mi się z jednej sadzonki: część jest fioletowa, część różowa a jedna jest różowo - fioletowa tu nie wiadomo skąd pojawiły mi sie siewki rozchodnika?
Wszystkim zaglądającym: DZIĘKUJĘ - jesteście teraz u mnie częściej niż ja sama...w przyszłym tygodniu powinnam mieć już wiecej wolnego czasu to odpiszę każdemu z osobna i odwiedzę Wasze wątki. Na razie wstawiam zdjęcia, które mam
Na początek - coś na upały, czyli placyk z właściwym umeblowaniem
przed i po
Dalej będzie na zielono i czarno
A widzisz jaka slepuga jestem na tel sobie fotkę powiększyłam i u Ciebie to załamanie bączków, a ja widziałam że pąki jak u mnie, pewnie się zasugerowałam
Haniu różyczki dostały kolejną porcję eliksiru śmierdzącego (pokrzywa, wrotycz, skrzyp) i będę obserwował efekty. Również życzę odpoczynku. Te dni około św. Jana są zawsze magiczne.
Agatko czekamy cierpliwie.
Jak zawsze hortensja krzewiasta jest pierwsza w kwitnieniu.
Anetko, Twoje stipy są super .Wszystko popodziwiałam
U mnie w końcu wszystko nabiera rozpędu choć i tak później niż u innych
Anabelki
czosnki główkowate-pierwsze u mnie
Moje nowo nabyte Tuffetki nabierają masy
tawułki Vision in Red już pąkach.Fotka słaba ,ale nie dałam rady zrobic lepszej
Witam kochani,
Od 5 lat posiadam bukszpany w donicach i w tym roku po przycięciu zaczął jeden mi usychać .czy jest to moze fytoftoroza?
Czy cylindrocladium buxicola? Prosze was o pomoc.może uda mi się je jeszcze uratować .pozdrawiam serdecznie
Kurcze powiem Ci, że te belki niby nic-a robią wrażenie-prosta forma-a tak porządkuje przestrzeń. Leżaki prawie ustawione na oglądanie ogrodu-pięknie. Chętnie przemyciłabym patent belkowy gdzieś u siebie.