Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Osiedlowy ogródek

Osiedlowy ogródek

Kokesz 23:33, 11 lip 2017

Kokesz 23:34, 11 lip 2017

asiak 23:36, 11 lip 2017

Piękne widoki
AsiaK_Z 19:18, 12 lip 2017

Boszzzz, jak ja dawno w botaniku nie byłam, a mam tak blisko ffffffstyd miiiii
Kokesz 20:52, 12 lip 2017

AsiaK_Z napisał(a)
Boszzzz, jak ja dawno w botaniku nie byłam, a mam tak blisko ffffffstyd miiiii

Ja bywam regularnie
Jadę się tam odstresować, cisza, zero ludzi (w tygodniu)
Nareszcie zaczęli inwestować w Ogród, są nowe nasadzenia, widać zmiany na lepsze.
Lubię też pooglądać sobie byliny w naturze zanim kupię.
Wczoraj np oglądałam chyba z 7 odmian przywrotników, od malutkich po te największe i chyba wymienię mój na mniejszy model
ryska 22:03, 12 lip 2017

Ładnie w tym Waszym botaniku
oliwka 20:45, 24 lip 2017

cześć Renia, wreszcie udało mi się wpaść do Ciebie na herbatkę i może nawet na hamak - świetny prezent . Ależ ty dziewczyno masz pięknie w tym ogródku !!!!!!!! Trawka rzeczywiście jak na boisku i to mi się podoba Do tego ta krwawnica wygląda obiecująco.

Widziałam, ze masz agapantusa. Widziałam go w Portugalii w każdym ogródku w ogromnych ilościch i zastanawiałam się jak ta roślina się nazywa ? Dobrze, ze wpadłam do ciebie z wizytą, teraz już wszystko jasne Nie wiedziałam, ze on nie zawsze kwitnie.

Piękną masz bazylię Magic Mountain, mogłaby spokojnie zastąpic szałwię omszoną.

I na koniec pytanie: jak długo potrafisz wyleżeć na hamaku, bez schodzenia i obrywania suchych liści, tudzież zastanawiania się, co można by tu jeszcze zrobić ?????????
Gardener27 21:03, 24 lip 2017

Świetny masz ten ogródek !!! taki mały Polski central park w tej miejskiej przestrzeni.

Trawka w kostkę fajna balkon uroczy o nogach nic nie wspomnę bo nie wypada ale co tam też fajne .. tylko niech zostanie to między nami

Agapant może Cię rozczarować, w naszym klimacie to nie te ze zdjęć jakie się ogląda w necie. Pojedyncze, rachityczne kwiaty i krótko kwitną.

Gardener27 21:04, 24 lip 2017

Kokesz napisał(a)

Bardzo mi się podoba tem pokój, masz może inne ujęcie ?
Kokesz 22:17, 24 lip 2017

oliwka napisał(a)

I na koniec pytanie: jak długo potrafisz wyleżeć na hamaku, bez schodzenia i obrywania suchych liści, tudzież zastanawiania się, co można by tu jeszcze zrobić ?????????

Ha ha ha !!!
Baaardzo krótko, z reguły jak już padam z nóg
Albo jak mamy gości, teraz kawa i ciacho obowiązkowo na ogródku
Jak kupię grilla to i jakieś mięsko będzie, mam nadzieję, że sąsiadom nie będzie przeszkadzało
I tak mi się marzy wieczorkiem, jak będzie ciepła noc posiedzieć do późna pod drzewem oświetlonym lampionami ze słoików
Albo poleżeć na hamaku oczywiście
O ile mnie komary nie zjedzą żywcem