Przyszedłem w sprawach technicznych, a tu taki pokaz, oj paczałki mam nacieszone, że hej
O mało bym zapomniał po co przylazłem mógłbym prosić o jakieś informacje nt. sprzętu którym podgrzewacie wodę w basenie i czy jest skuteczny bo czekanie 3 upalnych dni za każdym razem by woda spełniała moje wymagania to czasem za dużo Oczywiście może być na pw
Myślisz, że szans nie ma na to by wzeszły?...ja muszę chyba tak zrobić, samej mi się w sianie nie chce bawić, ale mam znajomego w pracy, który się bawi w ogrodnictwo może jego namówię, ale na chwilę obecną zetnę, bo u mnie kolor na nich też się kończy.
Jak ja lubię takie śliczne nazwy Dzięki Łukasz
Odezwę się do Ciebie jak będę znała bliżej plany urlopowe, bo wybieramy się na kilka dni do Częstochowy i przy okazji chciałabym obejrzeć Twój ogród Zaprosisz?
Dziś wróciłam do tego postu wyobraź sobie że wczoraj w szkółce kupiłam liliowca jednego, chyba jaśniejszy cytrynowy dla próby czy się u mnie będzie rozrastał. To będę pamiętać o tych liliowcach
A właśnie zastanawiam się czy nie kupić Pashminy w luki przed moje róże, bo narazie stanęło na bukszpanach i rozplenicach. Śliczna jest ale mam dylematy, bo ja ciągle wszystkiego potrzebuję w dużej ilościMoże z innej strony dam pod Eden Rose z lawendą
Zaskoczyłeś mnie, że straciłeś liliowce po zimie. Moim jeszcze nigdy nic nie zaszkodziło. Sądziłam, że to bardzo wytrzymałe kwiaty.
Moje też przesadzałam. Prawie wszystkie