Kasiu
U Ciebie mam mało fotek -wybacz ale w samo południe nie umiem robić ładnych zdjęć
wstawiam co mam i jeszcze raz dziękuję ,że mogłam na żywo zobaczyć Twój wypieszczony ,śliczny i elegancki ,a zarazem różnorodny ogród
Dziękuję
i zapraszam na południe
Prawie że ukończony taras jeszcze schody, barierki i koniec
I moje plony
Czeka nas w tym roku jeszcze zrobienie bramy wjazdowej (własnymi siłami) oraz rabata przy ogrodzeniu. Zobaczymy co da się zrobić planujemy też krótki wypad nad morze
Iza Kochana szalona Kobieto ( widzę wspólne cechy )
moje fotki nie oddają uroku Twojego zjawiskowego ogrodu -ale wstawię co mam -trochę z aparatu ,trochę z telefonu
kolejny mój ogród będzie leśny -jeśli taka chwila nastanie ,a życie różne niespodzianki przynosi -więc nigdy nie wiadomo
Aniu jeśli tu zajrzysz ,to jeszcze raz dziękujemy Ci bardzo ,że nas przyjęłaś o tak wczesnej porze i dziękujemy ,że mogłyśmy zobaczyć Twój cudowny ,przepiękny ogród
Moje zdjęcia nie oddają jego uroku -pora nieodpowiednia do fotek i bardziej skupiłam się na połączeniach co z czym mi się podoba niż nad jakością zdjęć
Dziękuję za roślinki -niektóre już posadziłam ,a część posadzona w doniczkach czeka na mój wolniejszy czas