i ogródek widziany oczami eMa - a trawę chyba malował bo jak na moje oko to na żywo wcale nie wygląda tak jak na zdjęciu - ale cieszy mnie ogromnie fakt, że eM się wkręcił w ogród nie na żarty:
Aktualnie zmagam się ze spiżarnią...ciągnie się....ta kuchnia
Tapety miały być wizualnie dopasowane.............szef zapomniał o nich, opatrzyły mu się i zapomniał....grr...sama sobie tapetę przykleiłam, a reszta odjechała...to co mam to moja czujność...
Podziwiając ogród natknąłem się na zdjęcia klona Crimson Sentry. Dziś go kupiłem. Zastanawiam się w jakim tempie rośnie? Chciałem żeby stanowił tło dla innych roślin, więc planowałem posadzić go przy płocie. Ile miejscu powinno mu się zostawić? Metr od płotu wystarczy? Można go ciąć?
W jakiej odległości od płotu ona rośnie? Ile cm przerwy jest między nią a tujami? Wygląda pięknie!
P.S posadziłem swoje smaragdy co 75 cm i boję się, że one nigdy się nie zrosną. Może powinienem je przesadzić bliżej siebie? Tyle, że mają już przeszło 1,5 metra wysokości i mogłyby odchorować przesadzanie...
Ciekawe te tulipany, czy to jakaś póżniejsza odmiana, a może póżniej sadziłaś?
U mnie wszystkie już przekwitły i denerwowały mnie suche badyle, więc wszystkie już wykopane.
Marzył mi się taki efekt Nie było wyjścia - trzeba było popracować Ostatnio pogoda nam dopisuje do prac. Szkoda tylko, że czasami nie popada deszcz, bo bardzo by się przydał.
Żródełko sprawuje się świetnie. Nareszcie to miejsce ładnie wygląda