Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:45, 21 sty 2013

Do góry
Jaki śliczny - dziękuję Danusiu I do tego w moich ogrodowych kolorach

Tobie Anetko również dziękuję - i jak miło, że o kolorach pamiętałaś
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:45, 21 sty 2013

Do góry
Sebek jeśli wyczytałam ze zrozumieniem, masz dzisiaj imieniny
żeby było w kolorystyce takie kwiatuszki przesyłam
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 19:42, 21 sty 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Pszczółko, ja po prostu staram się Wam pokazać, jak znaleźć właściwą drogę. To jak pisała Konstancja, trzeba dostać w łeb, żeby się ocknąć.

A to 'w łeb' nazywa się INSPIRACJA

A więc narody ogrodnicze, ocknijcie się i z nową wiosną róbcie zmiany na lepsze. Wyznaczam hasło

KONSEKWENCJA - od dziś każdy spisuje na kartce kolorystykę swojego ogrodu i nie ma przepuść (niezdecydowani kolekcjonerzy).

Danusiu - ja tylko i wyłącznie dzięki Tobie się tego nauczyłem - bo zabrałaś mnie na CHFS i do angielskich ogrodów - to było najlepsze puknięcie w łeb (czytaj inspiracja) jakie kiedykolwiek przeżyłem I codziennie wracam tam myślami
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:33, 21 sty 2013

Do góry
Gabrysia_ napisał(a)
A zdjęcia wianka będą?

Kiedyś będą

A wszystkim odwiedzającym dziękuję za komentarze - i życzenia
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:32, 21 sty 2013

Do góry
Urszulla napisał(a)

Zasiali górale.... Czy nie?

Ale że mnie??? Żyję Tylko wczoraj imieniny obchodziłem Na wyprzedażach Tylko wszystko już przebrane.....Ale ogólnie fajnie się wyrwać na chwilkę z domu

Aha - kupiłem śliczny wianek Ale niczym nie będę go ozdabiać. Ma śliczne, przeplatane gałązki - taki jak ma Danusia na domu - jest wieeelki i to za całe 19 złotych!!! A byłem gotów dać za taki o wiele więcej Sklep się nazywa...nanu nana - jakby co W ogóle śliczne rzeczy do domu mieli

Gdzie po wyprzedażach biegałeś w Twojej okolicy?
sklep ..nazwa nie do powtórzenia
i gdzie fotki wspaniałych zakupów.

Czy okolice ...po Bonarce biegałem - ojjj jest gdzie biegać
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 12:27, 21 sty 2013

Do góry
Sebek normalnie się upiłam ... kolorem ... kwiatem ... wiosną i latem ... rym niezamierzony ... piekne zdjęcia ... gratuluje
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 11:13, 21 sty 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

Ale że mnie??? Żyję Tylko wczoraj imieniny obchodziłem Na wyprzedażach Tylko wszystko już przebrane.....Ale ogólnie fajnie się wyrwać na chwilkę z domu

Aha - kupiłem śliczny wianek Ale niczym nie będę go ozdabiać. Ma śliczne, przeplatane gałązki - taki jak ma Danusia na domu - jest wieeelki i to za całe 19 złotych!!! A byłem gotów dać za taki o wiele więcej Sklep się nazywa...nanu nana - jakby co W ogóle śliczne rzeczy do domu mieli

Gdzie po wyprzedażach biegałeś w Twojej okolicy?
sklep ..nazwa nie do powtórzenia
i gdzie fotki wspaniałych zakupów.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 11:06, 21 sty 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 23:10, 20 sty 2013

Do góry
alinak napisał(a)
u mnie ten żółty jest dobrym przerywnikiem między czerwonym a kompletnie nie pasującym do niego pomarańczem trytom. i nic nie zmieniam .
mam 3 wielkie wiadra 25 litrowe pacioreczników czerwonych . inne kolory kompletnie u mnie nie dają rady zakwitnąć . dostałam od Sebka fajną ...już nie wiem jaką bo zapomniałam , i były tylko piękne liście . chętnie bym sie wymieniła , ale co z tego , jak inne nie zakwitają .

Będą takie jak u Izy - mamy identyczne A to, że inne nie chcą kwitnąć u Ciebie to dziwne....Zwłaszcza na tych górach z kompostu

Aha - bendem zgapiać od Ciebie Iza Żywopłot kannowy
Igiełkowy ogródeczek 18:37, 20 sty 2013

Do góry
Juzia_G napisał(a)

Nieszka- Ja też się trochę napaliłam na tego kamienia, ale nie sądziłam że takie sumy wchodzą w grę, ktoś podawał że 2000zł za sam kamień. Będę się orientowała na wiosnę, mnie kula też by zadowoliła, tylko taka nie mniejsza niż 40- Sebek ma tej wielkości i wydaje się ok, bo te trzy razem to troszkę małe. Krzysztof ma takie trzy kule i wygląda to fajnie, ale on ma na tarasie a ja chcę na rabacie, więc musi być coś większego, żeby w miarę widoczne było.

A metalowa kula nie wchodzi w grę ? Czy blaszana...nie wiem z czego to dokładnie

Chętnie zobaczę
Igiełkowy ogródeczek 18:30, 20 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Nieszka- Ja też się trochę napaliłam na tego kamienia, ale nie sądziłam że takie sumy wchodzą w grę, ktoś podawał że 2000zł za sam kamień. Będę się orientowała na wiosnę, mnie kula też by zadowoliła, tylko taka nie mniejsza niż 40- Sebek ma tej wielkości i wydaje się ok, bo te trzy razem to troszkę małe. Krzysztof ma takie trzy kule i wygląda to fajnie, ale on ma na tarasie a ja chcę na rabacie, więc musi być coś większego, żeby w miarę widoczne było.

A metalowa kula nie wchodzi w grę ? Czy blaszana...nie wiem z czego to dokładnie
Igiełkowy ogródeczek 18:29, 20 sty 2013

Do góry
Ogrodnik Mimo Woli cd 11:21, 20 sty 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Ahhh - ciekawe czy moje w ogóle wyjdą - bo nornice je pokochały......

Było ciepło, wiec powinne były wyjść z ziemi przed tym opadem śniegu... ja niestety walczę z nornicami za pomocą norniksa I jak na razie wygrana jest po mojej stronie

Konstancja30 napisał(a)
Ania przypominam sobie ptaszki w jadalni ptasiej i w poczekalni ... fajny widok do porannej kawy ... pozdrawiam ...

a na wiosnę i wybuch tych wszystkich cebulek to czekam bardzo niecierpliwie ... to będzie szał ... !!!

Trzeba jeszcze je posłuchać jak sie drą za oknem... teraz tak wrzeszczą , że radio zagłuszają Do 9 rano nie ma śladu po tym co dostały do jedzenia....... szarańcza
A tak będzie za 2 miesiące

Kasiek napisał(a)

Przesylam w prezencie krokusiki i tulipanki z 2013 roku

Dziękuję ślicznie..... teraz pod pierzynką czekają na wiosnę I dzięki temu masz pewność , że ich nornice nie zjadły Wyżej masz moje z 2012

gusiarz napisał(a)
Aniu - piękne krokusikowo masz u siebie. A psiuńcio nie depta Ci kfiatuszków? I mam jeszcze jedno pytanie - zawsze cebulowe sadziłam jesienią a czy jest możliwość wsadzenia ich wiosną i jeszcze cieszenia się kwitnieniem?? Dziobki zostawiam niedzielne

Stara się nie deptać po rabatach Bo to strażnik krokusów... niestety tylko do momentu jak pięknie zakwitną... wtedy leży i je wącha... ale to tylko te na trawniku posadziłam głupio, tam gdzie pies lubi leżeć, wiec nie mam do niego pretensji... Na rabatach nie niszczy.. mija bokiem Jak widać na foto.. krokusy rosną a pies pod płotem leży..

Ale czasami mu się zaśnie na słoneczku... na krokuskach I jaki zdziwiony, że go obudziłam....i dlaczego????? A kwiatki się przyplaskały .... trudno ..... bo kto sadzi kwaty gdzie pies chodzi i leży???

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 10:43, 20 sty 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Noo już widać, że zdjęcia o wiele fajniejsze - ślicznego kocura masz I bardzo ładny kominek

Cześć Sebek - poważnie, widzisz różnicę? To super, bo bałam się, że tylko ja widzę A na zdjęciu jest moja urocza kotka Fado
Kominek niestety to ta z tych rzeczy, które nam nie wyszła. Bardziej jest ozdobny, niż funkcjonalny i pójdzie do przeróbki, żeby ogrzewał też pokoje na górze.
Pozdrawiam serdecznie
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 10:27, 20 sty 2013

Do góry
Jak miło powspominać
W cieniu drewnianego kościoła 23:52, 19 sty 2013

Do góry
agrokotlina napisał(a)

Kopara mi opadła....jaaaaakie hościskaaaa!!! Też je toffam

Sebek, gdybyś słyszał o jakimś fanklubie tofających te liściory, to ja się zapisuję w ciemno
Pozdrawiam

Sebek,nie tylko Tobie...Jej,to to cudo...
Blokersi w ogrodzie 23:30, 19 sty 2013

Do góry
Mówicie, że jest nadzieja? Dzięki!

Sebek, angielskie perelki? Gdzie nam do nich
Będę szczęśliwa jak w pierwszym sezonie uda mi się
nie zmarnować zieleni i wprowadzić ciut koloru ...

kaisog1, jestem z Pomorza Zachodniego ale mieszkamy w Bristolu (UK).

Jak narazie śnieg zasypał to, co wzeszło z cebulek.
Czy to jeszcze odbije czy już przemarzlo i po ptokach (czyt. kwiotkach)?

Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek 23:26, 19 sty 2013

Do góry
Justi,Hanusia,Kasiek,Dajana,KasiaWB,Zbyszek,Asia,Bożena,Alina,Ania,Joaśka,Sebek-bardzo dziękuję za miłe słowa i wsparcie.Chciałabym napisać do każdego z osobna,gdyż Was bardzo dobrze znam-Was i Wasze cudne ogródki-ale narazie jestem niepełnosprawna komputerowo i bardzo długo mi to schodzi .
Pozdrawiam WAS i napewno odpiszę na Wasze posty.
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 23:21, 19 sty 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Ten samotny iglak w tle - to daglezja??

To krzywa daglezja z kilkoma przewodnikami.
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 23:18, 19 sty 2013

Do góry
Ten samotny iglak w tle - to daglezja??
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies