Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Iwk4"

Ogród z uśmiechem 20:28, 28 mar 2017

Do góry
Iwk4 napisał(a)

I dobrze, ze z wiekiem jesteśmy madrzejsi.
Skrobnij mi Jolu na pv. Ten szok mnie zaintrygował.

Jolu, w sprawie przodu wieczorem napiszę. Dalabys fotkę tego srodka plus wjazd plus lewa strona? Pisałaś, ze tam są cisy...
Szczerze to tuje mi tu nie pasują. Moze cisy by byly tematem wiodącym?

Ale i tak spotykają nas "niespodzianki"

Iwonko, nie dam rady do piątku na pewno nic wkleić zdjęciowego Piszę z tableta bo jestem "na wyjeździe" właśnie w tej sprawie. Wracam pewnie w czwartek w nocy albo w piątek

Z lewej strony łezki jest wjazd, a dalej cisy, na tle bramy przesuwnej a przed nimi róże .
te tuje to też mi nie leżą dlatego to tyle trwa. Nic nie sadziłam go czekałam "na zmilowanie"
Ogród bacowej 19:58, 28 mar 2017

Do góry
Ewa, co posadzilaś przy Danicach? Jakie trawki?
Ładnie to wygląda. Dziś dosadzalam kulki Danici. Ciemność mnie zastala i nie widziałam ukladu na rabacie. Dokończę jutro.
Anna i Ogród 17:36, 28 mar 2017

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Prześliczny wianuszek. Czym oplatałaś? Aniu, Normalnie Czad

Baza to stary biały wianek. Kupiony.
Odmalowałam na fioletowo i tak wyszło
Ogród z uśmiechem 13:01, 28 mar 2017

Do góry
jolanka napisał(a)

Na szczęście, przynajmniej na tę chwilę, to ja okazałam się tą bardziej doświadczoną bez nawiasów Przy okazji opowiem Ci o co chodziło. Będziesz w szoku

I dobrze, ze z wiekiem jesteśmy madrzejsi.
Skrobnij mi Jolu na pv. Ten szok mnie zaintrygował.

Jolu, w sprawie przodu wieczorem napiszę. Dalabys fotkę tego srodka plus wjazd plus lewa strona? Pisałaś, ze tam są cisy...
Szczerze to tuje mi tu nie pasują. Moze cisy by byly tematem wiodącym?
Ogród Mirelli 08:33, 28 mar 2017

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Mirelko, dziękuję za instrukcję. Jutro młodego zwerbuję, może razem coś wykombinujemy, bo ja nie mam tej funkcji drukuj...

Musisz mieć )
Anna i Ogród 00:05, 28 mar 2017

Do góry
Makao_J napisał(a)
No i wianek już powieszony

Prześliczny wianuszek. Czym oplatałaś? Aniu, Normalnie Czad
Ogród Mirelli 23:55, 27 mar 2017

Do góry
MirellaB napisał(a)
Iwonka mój zeszyciku ogrodowy założony od pierwszego dnia przystąpienia na O z deklaogiem Danusi na pierwszej stronie
Oczywiście notuję w nim wszystko co mnie zainteresuje i jest przydatne w moim ogrodzie.
Często pytam Ciebie i Madżenkę o konkretne sprawy - odpowiedzi drukuję i wklejam.

Drukowanie:
- zaznaczasz / podświetlansz tekst, który Cię interesuje

- stajesz kursorem na zaznaczonym tekście i wciskasz prawy klawisz myszy

- wybierasz opcję drukuj zaznaczone i drukujesz

Mirelko, dziękuję za instrukcję. Jutro młodego zwerbuję, może razem coś wykombinujemy, bo ja nie mam tej funkcji drukuj...
Działeczka Asi :) 23:46, 27 mar 2017

Do góry
Asiu, nie mam pojęcia, jak nisko ciąć twoje wrzosy. Nie mam doświadczenia z nimi. Może ryzykuj Albo eksperymentuj ...
Działeczka Asi :) 10:58, 27 mar 2017

Do góry
asiak napisał(a)

Pytanie... co to jest? Wrzosiec? Nie wiem czy przycinać czy nie? To roślinki, które były na działce i nie mam pojęcia, jak z nimi postąpić? Te gałązki maja takie długie, ale może dlatego, że nie przycinane nigdy...

Asiu, wygląda, jak moj ulubiony wrzos. Przytnij go. Powinien wypuscic ladne cytrynowe przyrosty. Latem jest limonkowy, a jesienią kwitnie na malinowo, potem przeabarwia się na taki rdzawy. Taki kameleon.
Ładną pogodę miałaś
Ogródek Iwony II 16:42, 26 mar 2017

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Ja dziś piszczałam z radości po powrocie z pracy. Wczoraj pąki, dziś część zakwitła. Prosto przy wejściu
Moje pierwsze iryski

Prawdą jest, ze nie potrzebują słońca. Nawet w pochmurny dzień są otwarte. Nie tak, jak krokusy

Chyba mam takie same i z roku na rok jest ich więcej chociaż podobno te jasne słabiej się mnożą. Podobno

Żwirku za bardzo nie lubię, a w moim ogrodzie on za bardzo by nie pasował. Natomiast są ogrody, w których żwirki i kamyczki są jak najbardziej na miejscu. Ja w tym roku muszę zainwestować w korę, bo ona jednak zdecydowanie ogranicza rozwój chwastów
Ogród prawie romantyczny 16:25, 26 mar 2017

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Dziewczyny piszą, ze z czasem giną, przestają kwitnąć. Jestem bardzo ciekawa, bo ja mam te jasnoniebieskie od jesieni.

Agnieszko, sliczne krokusy. Te chyba się mnożą?

Iwonko, jasnoniebieskie irysy mam trzeci rok i mam wrażenie, że jest ich coraz więcej. Jesienią posadziłam ciemne i liczę na to, że się rozrosną a krokusy to na pewno
Ogród Zabaewy ... i nie tylko ... ;) 04:26, 26 mar 2017

Do góry
Jak miło się czyta o ogrodowych pracach. Taki kompost rewelacyjniee działa na roslinki. Rok temu na komposcie sadzilam fasolkę.
Tu ma być ogród :) 04:20, 26 mar 2017

Do góry
Przecudnie. Edytko, to wrzosowisko z krokusami bardzo ci się udało. Ty masz bardzo wysmakowany gust. Brawo.
Ogrodowa przygoda Łukasza II 23:19, 25 mar 2017

Do góry
Ha, ha
Łuki, dobry jesteś
Nie mogę goście mogli się choć z drogi zapowiedziec.
Ja dziś też czuję, gdzie mam posladki. Muszę wymyśleć sposób na taką pracę, by inne mięśnie opracowały. Te brzuszne.
Zimno bylo, niemal z ogrodu mnie wywiało.
Coś tam jednak zrobiłeś.
Ukojenie 23:10, 25 mar 2017

Do góry
Podziwiam pikowanie. Równo, pod linijkę. Uzywałas pencety?
Ogród Mirelli 22:50, 25 mar 2017

Do góry
MirellaB napisał(a)
Gosia wklejam listę z mojego zeszyciku z notatkami. To są rośliny, które podpowiedziała mi Iwonka
...

Mirelko, w szoku jestem. To, co napisałam na watku, masz w zeszyciku. Nie wiesz, jak mi milo.
Masz notatki super. To jeszcze wytłumacz, jak drukujesz te posty?
Chyba sobie założę taki zeszycik z notatkami
Ogródek Iwony II 20:17, 25 mar 2017

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Wczoraj była znośna pogoda. Ale nie poszłam do ogrodu. Pojechałam na basen. Drugi raz w moim dorosłym życiu.
Nie zapomniałam z dzieciństwa, jak się pływa. I był na basenie aerobik prowadzony przez trenera. Super było. Zabrałam młodego
Oczywiście jestem zależna od auta. Więc jak tylko będzie okazja, będę jeździć nawet co tydzień

Świetnie Iwonko, Tylko trzeba systematycznie Wspaniała sprawa Koniecznie korzystaj z takich ćwiczeń

Zajrzyj do mnie, kolejną rabatę muszę dokończyćplizzz
Ranczo Edy 15:24, 25 mar 2017

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Edytko, jaki masz śliczny awatarek. Powinnas go zostawić. Piękna dziewczyna z niego wypatruje.

Iwonko dziękuję bardzo jestem zwyczajna wiesz tylko lepiej jak coś się zmieni później to już mija haaa
Wszystkiego po trochu 12:24, 25 mar 2017

Do góry
mirkaka napisał(a)

Musiałam wstawić jeszcze zdjęcia Vandy, zobaczcie na środek, to jakby jakaś wróżka tam siedziała w czapeczce i długiej spódnicy

Nie wiem, który raz wracam do tej fotki i buzia mi się śmieje. Jakby laleczka tam siedziała.
Mirko, chyba skrętniki muszę posadzić w świeżą ziemię. Zaczyna kwitnąć
Ogród Mirelli 09:16, 25 mar 2017

Do góry
Mirelko, po tym, co napisałaś, widzę, ze zaczynasz ogrodowo dojrzewać. Ukojenie. Tego zaczynasz oczekiwać od ogrodu. Tak trzymaj
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies