Violka jesteś kochana dziewczyna wszystko będzie dobrze zobaczysz wiem że dzieci po przejściach są coraz silniejsze przechodziłam różne koleje w tym temacie ...i rozumiem zmartwienie i obawę dobrze że zauważone i będzie leczone dacie radę buziaczki i uściski dla Was
tak Irenko odpoczelismy, chociaz sporo kilometrow w nogach mamy ale glowy wolne
Wiseria kwitla na kazdym rogu. Dla mnie o wiele za intensywnie pachnie az mi sie w glowie krecilo jak raz mielismy przerwe kolo jednego krzaka.
Tulipki juz powoli wstaja
A ja myślałam , że to grad pokazujesz, potem doczytałam, że kamień.
Jasny dużo ładniejszy, moim zdaniem po pierwsze on na pewno zalezie, po drugie zarośnie, a po trzecie jest mega śliczniutko.Poza tym jasny grys podkreśla urodę roślinek i sprawia wrażenie eleganckiego i schludnego ogródka.
P.s. (On jest szary czy kremowy?)
Zakupiłam ją, po hymnach pochwalnych na forum, nie wiem...może u innych ma się super, ale przynajmniej u mnie, Justyny i Kasik nie, a zatem potwierdza to moją opinię o niej,
Tej Shirazz nie chcę, szukam tych, co kwitną na przełomie kwiecień a nawet bardziej maj.
W przyszłym roku da pokaz Marie Rose, długo ma kwitnąć, pachnieć
Wiem, że korci Cię Sunrise, mam ją, jest bardzo wrażliwa, w tym roku tylko 1 kwiat był!...trzeba ja porządnie okrywać juz na jesień.
w ubiegłym było więcej
szukam podobnej, bo na rabacie pod wyspą berberysowaa chcę kolorystykę żółto, białą, ciut pomarańczu; będę tam dosadzać magnolię Sunsation, hiacynty cytrynowe, różne odmiany żonkili, żółte krokusy, białe tulipany i kilka pomarańczowych, a może i kilka białych margaretek, ale chyba nie wcisnę
Dobrze, że piszesz o hakone, to przynajmniej wiem, że z moimi jest wszystko dobrze Bardzo mi na nich zależy, bo ogromnie mi się podobają
Hortensje ogrodowe okryłam przed mrozami, ale 3 nie były okryte i mają się dobrze, więc liczę na to, że tym okrytym nic się nie stało. Zobaczymy jak będą kwitły.
Na ambrowcu widać pączki. On chyba tak ma, że nie śpieszy się z listkami. W ubiegłym roku też czekałam długo na te jego listki. Najważniesze, że żyje