Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum 12:16, 21 kwi 2017

Do góry
a ja tu widzialam pierwszy raz wisterie
nad schodami i pod drzewami

i wisteriowy pieniek
Mała Eleczka 12:10, 21 kwi 2017

Do góry
Milka napisał(a)
Aga, co kupiłaś???

Takie tam

Ranczo Edy 12:05, 21 kwi 2017

Do góry
Irenka tamaryszek się szykuje ostatnio tak wyglądał...no i różowy i biały prawie gotowy do startu

Podwórkowa rehabilitacja 12:01, 21 kwi 2017

Do góry
ryska napisał(a)

No to się porobiło
Mam nadzieję, że biała kołderka ochroniła większość roślin i strat mrozowych przynajmniej nie masz.
Współczuję.
Ogród mały, ale pojemny;) 11:53, 21 kwi 2017

Do góry

tutaj ta druga obwódka, jeszcze malutka, też brązowa.
niestety zeszle lato bylo bardzo mokre, ale nie wiem czy to dlatego i od czego zacząć aby je ratować. Chyba u mnie bukszpany się nie nadają
dziekuje za wszelkie uwagi

pozdrawiam serdecznie
wygląda jakby grzyb zaatakował
Miłkowo - sezon 2016-2022 11:46, 21 kwi 2017

Do góry
Milka napisał(a)

Zakupiłam ją, po hymnach pochwalnych na forum, nie wiem...może u innych ma się super, ale przynajmniej u mnie, Justyny i Kasik nie, a zatem potwierdza to moją opinię o niej,
Tej Shirazz nie chcę, szukam tych, co kwitną na przełomie kwiecień a nawet bardziej maj.
W przyszłym roku da pokaz Marie Rose, długo ma kwitnąć, pachnieć
Wiem, że korci Cię Sunrise, mam ją, jest bardzo wrażliwa, w tym roku tylko 1 kwiat był!...trzeba ja porządnie okrywać juz na jesień.
w ubiegłym było więcej

szukam podobnej, bo na rabacie pod wyspą berberysowaa chcę kolorystykę żółto, białą, ciut pomarańczu; będę tam dosadzać magnolię Sunsation, hiacynty cytrynowe, różne odmiany żonkili, żółte krokusy, białe tulipany i kilka pomarańczowych, a może i kilka białych margaretek, ale chyba nie wcisnę

a jakie jeszcze kwitną w maju ?

genie u mnie tragicznie po tych mrozach, nie wiem czy zyje bo nawet malenkie pączki liściowe wydaja sie przemrozone...

Działeczka, moje małe miejsce na ziemi 11:34, 21 kwi 2017

Do góry
Violka jesteś kochana dziewczyna wszystko będzie dobrze zobaczysz wiem że dzieci po przejściach są coraz silniejsze przechodziłam różne koleje w tym temacie ...i rozumiem zmartwienie i obawę dobrze że zauważone i będzie leczone dacie radę buziaczki i uściski dla Was

Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum 11:14, 21 kwi 2017

Do góry
tak Irenko odpoczelismy, chociaz sporo kilometrow w nogach mamy ale glowy wolne
Wiseria kwitla na kazdym rogu. Dla mnie o wiele za intensywnie pachnie az mi sie w glowie krecilo jak raz mielismy przerwe kolo jednego krzaka.
Tulipki juz powoli wstaja

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 11:10, 21 kwi 2017

Do góry
ren133 napisał(a)

A ja myślałam , że to grad pokazujesz, potem doczytałam, że kamień.

Jasny dużo ładniejszy, moim zdaniem po pierwsze on na pewno zalezie, po drugie zarośnie, a po trzecie jest mega śliczniutko.Poza tym jasny grys podkreśla urodę roślinek i sprawia wrażenie eleganckiego i schludnego ogródka.
P.s. (On jest szary czy kremowy?)
Ogrodniczka i jej mały ogródeczek 11:06, 21 kwi 2017

Do góry
Brrr......dobrze, że to już minęło.....
Miłkowo - sezon 2016-2022 10:58, 21 kwi 2017

Do góry
eee_taam napisał(a)

co ja czytam .... a nie czytałam takich wynurzeń jak rok temu kupowałam moja Genisławę ...która nie wiadomo czy w tym roku zakwitnie ....dam jej szanse ...ale zawsze mozna podmienić ..bo Kasya kusi magnolia Shiraz...może ta jest atrakcyjniejsza?

Zakupiłam ją, po hymnach pochwalnych na forum, nie wiem...może u innych ma się super, ale przynajmniej u mnie, Justyny i Kasik nie, a zatem potwierdza to moją opinię o niej,
Tej Shirazz nie chcę, szukam tych, co kwitną na przełomie kwiecień a nawet bardziej maj.
W przyszłym roku da pokaz Marie Rose, długo ma kwitnąć, pachnieć
Wiem, że korci Cię Sunrise, mam ją, jest bardzo wrażliwa, w tym roku tylko 1 kwiat był!...trzeba ja porządnie okrywać juz na jesień.
w ubiegłym było więcej

szukam podobnej, bo na rabacie pod wyspą berberysowaa chcę kolorystykę żółto, białą, ciut pomarańczu; będę tam dosadzać magnolię Sunsation, hiacynty cytrynowe, różne odmiany żonkili, żółte krokusy, białe tulipany i kilka pomarańczowych, a może i kilka białych margaretek, ale chyba nie wcisnę
Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum 10:41, 21 kwi 2017

Do góry
to okienko z kogucikiem mi sie spodobalo. Tak sobie mysle, ze to okno kuchenne a w razie potrzeby ozna sobie nazrywac ziolek

kwitnaca roza
i park miejski, przeszlismy jednak tylko kolo niego, bo juz pozno bylo i wszyscy zmeczeni byli
Anulajda w raju 10:35, 21 kwi 2017

Do góry
Zostawiam troszkę wiosny i idę pryskać bukszpany

Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum 10:23, 21 kwi 2017

Do góry
Na zielonej... trawce :) 10:22, 21 kwi 2017

Do góry
jolanka napisał(a)
Ja co prawda jako gość jadę ale komunia jest 14 maja Chyba o ogrodzie mogę zapomnieć

Ja mam komunię dziecka czwartego czerwca, jest szansa, że się wypogodzi???? .

Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum 10:18, 21 kwi 2017

Do góry
mam nadzieje. Wyglada, ze powoli wstaja

chya fotki lepiej whodza wiec dalej na temat "Zielen miejska w Wenecji"

Do raju daleko - u Ewy 09:56, 21 kwi 2017

Do góry
Kasya napisał(a)
moja hakone w podobnym stadium
mam nadzieje ze twoje hortki ogrodowe maja sie dobrze ?

Dobrze, że piszesz o hakone, to przynajmniej wiem, że z moimi jest wszystko dobrze Bardzo mi na nich zależy, bo ogromnie mi się podobają
Hortensje ogrodowe okryłam przed mrozami, ale 3 nie były okryte i mają się dobrze, więc liczę na to, że tym okrytym nic się nie stało. Zobaczymy jak będą kwitły.

Na ambrowcu widać pączki. On chyba tak ma, że nie śpieszy się z listkami. W ubiegłym roku też czekałam długo na te jego listki. Najważniesze, że żyje

Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum 09:50, 21 kwi 2017

Do góry
wczoraj

dzisiaj
Do raju daleko - u Ewy 09:49, 21 kwi 2017

Do góry
asiak napisał(a)
Śliczne żonkile i tulipanki.. i hosty jakie już duże kły

Hosty idą w górę, chociaż wydaję mi się, że trochę w żółwim tempie

Prymulki z ubiegłorocznej dekoracji zaczęły kwitnąć

Do raju daleko - u Ewy 09:44, 21 kwi 2017

Do góry
agnieszka_m napisał(a)
Ewciu piękne zonkile
Moje z tamtego roku nie wyrosły

Nie wiem od czego to zależy. Ja swoje w maju przesadzam z dekoracji donicowych do gruntu i w kolejnym roku kwitną.

Trzmielina ma śliczne nowe przyrosty. Aż świeci w słońcu.

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies