Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród pod lasem

Mój ogród pod lasem

Malgo 14:49, 30 maj 2017

Dziękuję,
Małgosiu właśnie skończyłam czytanie Twojego "pamiętnika ogrodowego", i chciałam się przypomnieć w sprawie zdjęć hostów, które z tawułkami posadziłaś, wiem że to za wcześnie bo u mnie hosty a tym bardziej tawułki dopiero się budzą.
Mamy sporo wspólnego bo u mnie też rośliny nie mogą zagrzać miejsca w jednym zakątku ciągle biegam i je przesadzam a jak już siedzę na tarasie to nie potrafię po prostu siedzieć tylko zaraz kombinuję co by tu jeszcze przesadzić - widocznie Gośki tak mają
malgol 14:58, 30 maj 2017

Tak Bo Gośki to pracowite i niecierpliwe kobitki
Gosia, jak tylko będzie co pokazać to zrobię fotki.Hosty dopiero się zbierają po przymrozkach, tawułki też. Ale na pewno sfocę co się da.W tym roku pierwszy raz powinny kwitnąć tawułki Vision in Red posadzone z hostami Patriot.Ciekawa jestem efektu
Anda 15:33, 30 maj 2017

Zawilce Honorine Jobert to bardzo piękna odmiana, dość wysoka tu u mnie. Z cisami w plecach cudownie będzie wyglądać
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
malgol 12:36, 01 cze 2017

Dzieki Ewa za opinię staram się je właśnie zdobyc i nie jest łatwo jak się okazuje
kasja83 13:01, 01 cze 2017

malgol napisał(a)
Tak Bo Gośki to pracowite i niecierpliwe kobitki
Gosia, jak tylko będzie co pokazać to zrobię fotki.Hosty dopiero się zbierają po przymrozkach, tawułki też. Ale na pewno sfocę co się da.W tym roku pierwszy raz powinny kwitnąć tawułki Vision in Red posadzone z hostami Patriot.Ciekawa jestem efektu

Kaśki też bym dorzuciła do Gosiek-ja chodzę jakbym miała ADHD
malgol 13:23, 01 cze 2017

Ha ha Masz racje tez takie Kaśki znam
malgol 21:51, 03 cze 2017

U wszystkich roże juz kwitną a u mnie dopiero rodki i azalie na dobre sie rozwinęły.No cóz uroki cienistego ogrodu...

malgol 22:09, 03 cze 2017

Trochę klonika Jordana dziś miał sesje

malgol 22:29, 03 cze 2017

Sa juz niektóre piwonie...czekam na wiecej

Nett 23:14, 03 cze 2017

Gosiu jak zawsze pięknie u Ciebie i taki niesamowity nastrój. Ja jak zawsze jestem zachwycona.