Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Gosiniak"

Igiełkowy ogródeczek 19:28, 29 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)

Co tam Gosik, śniegu mniej już? U mnie jak dzisiaj lawina z dachu spadła to myslałam że umrę tak się wystraszyłam

Nie mów, u mnie to samo, mało wierzby szczepionej nie połamało, nie wiem jak róże okrywowe, bo na nie też taka lawina zeszła, są pod śniegiem i co jakiś czas tak sobie podskakiwałam na krześle ze strachu

Ja też dzis to przeżyłam w nocy. A w nocy to hałas się odczuwa podwójnie... Mało na zawał nie padłam że mi dach na głowę spada..
A to dopiero z jednej strony.
Idę z M. robić rusztownie z tej gdzie zagrożone są rododendrony
Tu odpoczywam 19:27, 29 sty 2013

Do góry
quote=Gosiniak napisał(a)
Przepraszam, że się tak rozpisałam na Twoim wątku Grażynko, pozdrawiam Cię serdecznie

-------------------

Ależ pisz Gosia, pisz, takie rady zawsze przydatne
Zaraz wpadnę do Ciebie
Igiełkowy ogródeczek 19:24, 29 sty 2013

Do góry
GosiaJoanna napisał(a)
Co tam Gosik, śniegu mniej już? U mnie jak dzisiaj lawina z dachu spadła to myslałam że umrę tak się wystraszyłam

Nie mów, u mnie to samo, mało wierzby szczepionej nie połamało, nie wiem jak róże okrywowe, bo na nie też taka lawina zeszła, są pod śniegiem i co jakiś czas tak sobie podskakiwałam na krześle ze strachu
Igiełkowy ogródeczek 19:22, 29 sty 2013

Do góry
aneta230972 napisał(a)
Dziękuję Ci Gosia za porady dot. drzewek. Dla takiego przedszkolaka jak ja to każda rada jest na wagę złota

Anetko- mi nie przyszłoby do głowy, żeby o gwarancję się pytać, dlatego napisałam Tobie o tym, Pan szkółkarz był jednak uczciwy i sam zaproponował wymianę jakby się nie przyjęły, widać był pewny siebie i miał rację, bo nie była takowa potrzebna, ładnie rosną a były dość późno sadzone, nie pamiętam już dokładnie ale chyba pod koniec października.
Igiełkowy ogródeczek 19:10, 29 sty 2013

Do góry
Dzięki Dorotko, u mnie cisza, w ogrodzie mokro, to mało powiedziane, nie dość że wszystko się topi, to jeszcze deszcz do tego pada, a ja cały dzień szukam oferty na wakacje i nic, normalnie porażka, takie ceny dowalają, kogo na to stać, a moje dzieciaczki to wymagania z każdym rokiem coraz większe mają, więc i cena robi się nie do przyjęcia. Ale teraz nadrabiam ogródkowo u was
Gdzieś na końcu świata... 19:04, 29 sty 2013

Do góry
A ja jakoś nie mam cierpliwości, bo mi moje dziewczyny już ją tak nadwyrężają...hehe, ale będę podziwiać wasze
Żywopłotki cisowe. 19:02, 29 sty 2013

Do góry
Bardzo ładne wyrośnięte okazy roślin
Tu odpoczywam 18:57, 29 sty 2013

Do góry
Kupowane w pojemnikach to praktycznie 100% przyjęcia, a z gruntu różnie bywa, ale raczej się przyjmują. Szkółkarz wie jak wykopać, żeby korzeni nie poniszczyć, więc powinno być dobrze, ja ma trzy świerki z wielkiej plantacji, przyjęły się bez problemów, warto zapytać o gwarancję, bo u mnie od razu Pan powiedział, że na 100% się przyjmą, jakby co to wymieni bez problemów, a to były tylko trzy sztuki, to tym bardziej przy takiej ilości trzeba się dogadać. Ważne żeby dobrze docisnąć dookoła ziemię, ja zawsze nogami to robię, i oczywiście podlewać. Przy takiej dużej ilości radzę przygotować sobie dołki, bo to sporo czasu zajmuje, chyba że ktoś będzie wam pomagał, a czas się liczy, jeżeli są kopane.
Przepraszam, że się tak rozpisałam na Twoim wątku Grażynko, pozdrawiam Cię serdecznie
Gdzieś na końcu świata... 18:47, 29 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Nieźle, to już sobie coś posiałaś, a ja nic

Już nie wytrzymałam i posadziłam, a w garażu zauważyłam że narcyze wyścibiły noski ( zapomniałam że one tam są ) heheh i pelargonia też się obudziła
Gdzieś na końcu świata... 18:40, 29 sty 2013

Do góry
Nieźle, to już sobie coś posiałaś, a ja nic
Ogród - Moje spełnione marzenie 18:38, 29 sty 2013

Do góry
Dorotko poczytałam i pozdrowienia zostawiam
Ogród w lesie - moje miejsce na ziemi 18:35, 29 sty 2013

Do góry
Te podwyższone rabaty wyglądają rewelacyjnie, brawo za pomysłowość
Ogród Zabaewy ... i nie tylko ... ;) 18:32, 29 sty 2013

Do góry
Ja też o obrazach pomyślałam, witam i czekam na kolejne zdjęcia
zielonastrefa 11:08, 29 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Róże też kocham, choć mam ich mało, i długo się bałam sadzić, ale warto. Lista imponująca, czy wszystkie z tej listy masz opisane?

Gosiu chyba nie wszystkie bo to ciągły proces
Witajcie w Wyżełkowie 11:04, 29 sty 2013

Do góry
Jabeska napisał(a)

Piękna ta roślina, nie znam, muszę się dokształcić

Gosiu w następnej odsłonie Kliwię Hortensjową zrobię na Kliwię Igiełkową

Myślę, że w igiełkach byłoby jej do twarzy
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 11:02, 29 sty 2013

Do góry
No co ja znowu widzę, nowiusi ogródek a już rewolucję będzie przechodził..hahah....skąd my to znamy, pomysły pomarańczowe bardzo przypadły mi do gustu, wiosną to się będzie działo,
zasnęłaś wczoraj w ogóle, pewnie pomarańczka się śniły?
zielonastrefa 10:47, 29 sty 2013

Do góry
Róże też kocham, choć mam ich mało, i długo się bałam sadzić, ale warto. Lista imponująca, czy wszystkie z tej listy masz opisane?
Igiełkowy ogródeczek 10:38, 29 sty 2013

Do góry
Marzenko- kot łakomczuch nieźle mnie wyszkolił, ale widzę już postępy, coraz częściej się opieram i pustą miskę stawiam

Milena- u mnie już ciapa, śniegu jeszcze dużo, ale topi się bardzo szybko, bo kto to widział, takie nagłe ocieplenie, teraz 4 stopnie na plusie, jutro ma być nawet 9, w nocy deszcz, rano było bardzo ślisko. Pozdrawiam Cię również i zaraz zajrzę co tam u Ciebie
Ogród nad Rozlewiskiem 22:25, 28 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Wyjątkowe zdjęcia

Dziękuję

an_tre napisał(a)
Tess są piękne ja ich wczoraj co chwilę szukałam

Wiem, Aniu, widziałam, że napisałaś, że idziesz obejrzeć. I naprawdę miałam zamiar je wczoraj wrzucić. Nie dałam rady....

Kasiek napisał(a)
Siedze i wzdycham,pieknie,po prostu pieknie Pozdrawiam

Piękniejszy był wschód słońca w lipcu. Naprawdę Jest gdzieś w wątku (tu niedaleko, od końca).

Pozdrawiam wszystkich

Witajcie w Wyżełkowie 21:41, 28 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Piękna ta roślina, nie znam, muszę się dokształcić

Gosiu w następnej odsłonie Kliwię Hortensjową zrobię na Kliwię Igiełkową
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies