Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

GosiaJoanna 20:32, 28 sty 2013

Gosiniak napisał(a)
Gosia- to podziwiam, bo ja szyć kompletnie nie umiem A powiedz co tam szyjesz, dla siebie? Widzę, że nie tylko ja zainteresowana, klientki same pukają do Twoich drzwi

Anetko- to chyba strzał w dziesiątkę, on taki nieśmiały jest hahah i podobny do mnie bo ja tak samo mam jak M ciągle foci i foci

Oj tak sobie szyję na priv Ci wszystko napisałam co i jak
dorkow0 20:40, 28 sty 2013

Gosiniak napisał(a)

Ja na mostek choruję już Gosiu wiele lat, ale na chorobie go na razie zostawię... I będę podziwiać u Ciebie... Tyle naplanowałam w ogrodzie, że nie wiem, czy mi życia starczy... Ale może się okazać zupełnie inaczej... Zobaczymy co mi z tych planów wyjdzie...
Serdeczności Gosiu...

Dorotko pocieszę Cię, nie można mieć wszystkiego- ogródki nie są z gumy, potrzeba też czasu i pieniędzy żeby sobie poszaleć ogrodowo. Ja też mam niektóre rzeczy w waszych ogrodach albo na wyobraźni- choćby rabatkę angielską, którymi Danusia wciąż nas zaraża, choć u siebie pewnie nigdy nie będę mieć, brakuje miejsca po prostu. Zawsze trzeba wytyczyć sobie główny cel i plan, ja planuję i realizuję, między czasie następny pomysł wskoczy do głowy, który wykonuję w następnym już sezonie. I wciąż nowy do główki przychodzi, sama się zastanawiam, kiedy się to skończy. Mam już w głowie plany, które raczej nie będą w tym roku realizowane, choć nigdy nic nie wiadomo

Gosiu, ja tak robię już wiele lat... Dzięki... Jakiś dziś ciężki dzień mam i potrzebowałam choć troszkę pocieszenia... Sorki, że Cię tak niecnie wykorzystuję... Już nic dziś nie napiszę, bo taki rzep ze mnie wychodzi... Serdeczności i pozdrowienia Ci przesyłam...
Gosiniak 20:54, 28 sty 2013

Dorotko- każdy z nas ma czasami taki dzień i właśnie w takie dni mamy się wspierać, buziole i głowa do góry, pięknie masz już teraz, widać pracę i miłość
Madzenka 21:09, 28 sty 2013

Pozdrawiam rodzinę chuderlaków z kotem łakomczuchem Mój pies też łasuch, ale nie uginam się prośbom kastrata
MilenaP 08:10, 29 sty 2013

Gosiu zostawiam pozdrowienia U mnie też lód już wczoraj zaczął odchodzić od roślin takimi wielkimi taflami, ale nie wszędzie i do tego cały dzień padał gęsty śnieg, który jeszcze bardziej wszystko obciążył Nawet się tego strzepnąć nie da przez lód. No ale mam nadzieję, że dziś będzie lepiej z plusikową temp.
Gosiniak 10:38, 29 sty 2013

Marzenko- kot łakomczuch nieźle mnie wyszkolił, ale widzę już postępy, coraz częściej się opieram i pustą miskę stawiam

Milena- u mnie już ciapa, śniegu jeszcze dużo, ale topi się bardzo szybko, bo kto to widział, takie nagłe ocieplenie, teraz 4 stopnie na plusie, jutro ma być nawet 9, w nocy deszcz, rano było bardzo ślisko. Pozdrawiam Cię również i zaraz zajrzę co tam u Ciebie
dorkow0 18:48, 29 sty 2013

Gosiu, macham i ja do Ciebie...
aneta230972 19:09, 29 sty 2013

Dziękuję Ci Gosia za porady dot. drzewek. Dla takiego przedszkolaka jak ja to każda rada jest na wagę złota
Gosiniak 19:10, 29 sty 2013

Dzięki Dorotko, u mnie cisza, w ogrodzie mokro, to mało powiedziane, nie dość że wszystko się topi, to jeszcze deszcz do tego pada, a ja cały dzień szukam oferty na wakacje i nic, normalnie porażka, takie ceny dowalają, kogo na to stać, a moje dzieciaczki to wymagania z każdym rokiem coraz większe mają, więc i cena robi się nie do przyjęcia. Ale teraz nadrabiam ogródkowo u was
GosiaJoanna 19:11, 29 sty 2013

Co tam Gosik, śniegu mniej już? U mnie jak dzisiaj lawina z dachu spadła to myslałam że umrę tak się wystraszyłam