Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » zielonastrefa

zielonastrefa

MilenaP 09:25, 29 sty 2013

grazyna napisał(a)
"szalona" różomaniaczko masz ten zapał po swojej Mamie?

Kupuj, będziemy oczy cieszyć

Grażynko w tym cały ból, że nie mogę kupować, bo nie mam miejsca Może kiedyś w jakimś przyszłym ogrodzie
MilenaP 09:28, 29 sty 2013

beta napisał(a)

Milenko

cóż to za lista!? chciejstw? i co znaczy -jeszcze raz zagłębić?-czyżbyś czytał już o tych wszystkich pięknościach?

Beta ja o nich czytałam, oglądałam strony polskie i zagraniczne, blogi, czaiłam się na "katalog róż" - żeby go kupić i autentycznie śniłam o nich po nocach I zrobiłam sobie taki mój własny katalog ze spisem odmian. Ma chyba z 60 stron w wordzie myślę jak Ci tą lekturę przemycić, żebyś miała o czym myśleć do wiosny buźka

boszszszsz....Milenko....60 stron!...tosz to szok...to się napracowałaś Kobietko ...ale Ty z tych pracujących jeżeli chodzi o mnie to ja bardzo chętnie bym z niego skorzystała (nie wiem tylko czy mogę), ale tak sobie myślę, że to by mogła być niezła dawka wiedzy również dla innych pomyśl o tym! a na maila może być?

Betka pewnie, że może a co do upublicznienia, to nie bardzo, bo to przecież nie ja osobiście napisałam To jest zlepek info z netu.
grazyna 09:55, 29 sty 2013

To "kiedyś" zabrzmiało marzycielsko

Na pewno tak się stanie !
Gosiniak 10:47, 29 sty 2013

Róże też kocham, choć mam ich mało, i długo się bałam sadzić, ale warto. Lista imponująca, czy wszystkie z tej listy masz opisane?
MilenaP 11:08, 29 sty 2013

Gosiniak napisał(a)
Róże też kocham, choć mam ich mało, i długo się bałam sadzić, ale warto. Lista imponująca, czy wszystkie z tej listy masz opisane?

Gosiu chyba nie wszystkie bo to ciągły proces
Milka 11:40, 29 sty 2013

Milenko.ta lista róż powaliła mnie na kolana!!! lepiej nie kukam na nią, bo z rabat u mnie nici będą!!
Zeta 11:41, 29 sty 2013

MilenaP napisał(a)

Grażynko w tym cały ból, że nie mogę kupować, bo nie mam miejsca Może kiedyś w jakimś przyszłym ogrodzie

Tak sobie pomyślałam że jak nie masz miejsca to ja ci odstąpie mój hektar.....i wiesz co możesz tam sadzić co chcesz ,,...nawet róże
MilenaP 11:53, 29 sty 2013

irena_milek napisał(a)
Milenko.ta lista róż powaliła mnie na kolana!!! lepiej nie kukam na nią, bo z rabat u mnie nici będą!!

a ja właśnie kukam na strony róźnych szkółek, tak z ciekawości i ceny mnie załamują nawet 50zł.za różę!!! Wiem, piękno kosztuje pozdrawiam Irenko
MilenaP 11:54, 29 sty 2013

Zeta napisał(a)

Tak sobie pomyślałam że jak nie masz miejsca to ja ci odstąpie mój hektar.....i wiesz co możesz tam sadzić co chcesz ,,...nawet róże

Dzięki Zeta pomyślę buźka
21asia 11:20, 31 sty 2013

Milena, nie wiem czy widziałaś ten wątek (odnośnie cięcia tuj) więc wklejam:
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1733-jak-skracac-tuje