Siatka jest umieszczona na jakiejś głębokości pod trawnikiem przecież, więc noże wertykulatora należy ustawić na głębokość taką, aby nie nacinały siatki.
Danusiu jesteś skromna - foty wymaitają - jest pięknie. Zdjęcia zawsze są płaskie i nigdy nie oddadzą 3D ale na nich widać piękno Twojego ogrodu a przestrzeń trzeba sobie wyobrazić. Ślicznie
Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli
dokładnie, mam podświetlony ogród od ubiegłego roku i nie jestem wstanie zrobić zdjęć które pokazywałyby efekt, strasznie to trudne a próbowałam już wiele razy na rózny sposób i różnymi aparatami. Lubię te światłocienie, które u mnie uruchamiają się automatycznie.
takie zdjątko widzę na korkowych podkładkach kuchennych pod herbatę
nie myślałaś Danusi by zgromadzić katalog takich zdjęć i uderzyć do projektantów pościeli, projektantów mody, a nawet kafelek
toż to piękne jest to zdjęcie, rośliny, natura
chętnie bym się wyspała w takiej pościeli
To prawdziwe inspiracje do projektów wzorów na tkaninach czy doboru kolorystyki we wnętrzach - zaczerpnięte z natury. Oczywiście rączka ogrodniczki swoje zrobiła. Projektanci mogliby tu siedzieć i się inspirować. Jakie tkaniny na letnie sukienki by powstały z tych kolorów i faktur...
Wiec tuje byly sadzone we wrzesniu 2013 i wtedy nic z nimi nie robilem procz podlewania.W tym roku podsypalwm je nawozem yara mila .Byc moze pod niektore poszla za duza dawka?Sypalem na oko po dwie lyzki pod jedna tuje.Widzac brak efektow podsypalwm rowniez nawoz agrecol na brazowienie a po jakims czasie magiczna sila substrala.Zaznaczam jednak,ze kolor zaczynal zmieniac sie przed tymi zabiegami.Mata na chwasty jest dopiero od dwoch tygodni a kolor zmiany w tujach zachodza odmpofzatku wiosny.
Trzy kolory - biały, niebieski i żółty - oto klucz do porządku. Do tej pory tylko róże mogły być różowe.
Mocny różowy ciemny się pojawia obecnie w jarzmiankach. Mam też bardzo mocny burgund - też róże.