Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "floksy"

Ogród Mirelli 01:17, 04 lip 2016

Do góry
jolka napisał(a)
Margaretki, lilie, liliowce, floksy.. i teraz jeszcze te jaskry Zawsze szczególnie oglądam te rośliny, których u siebie nie mam. Wszystko piękne.. Nieraz marudziłam, że mam duży ogród, którego nie ogarniam, ale teraz się cieszę, że jeszcze przez długi czas będę miała gdzie wsadzać nowe odkrycia kwiatowe
Miłej niedzieli Mirelka

Będę podziwiała u Ciebie, bo ja już nie mam miejsca
W ogródku Iwony 00:00, 04 lip 2016

Do góry
Liliowce masz cudne, Floksy już? moje jeszcze nie gotowe.
Dla tawułek to chyba taki rok bo u mnie podobnie.
Aleksandra piękna
Rododendronowy ogród II. 22:53, 03 lip 2016

Do góry
Ivvvona napisał(a)
U Ciebie przez cały rok jest na co popatrzeć, śliczne masz róże i wiele innego kwiecia. Kolorów nie brakuje. Nie wspomnę o innych bywalcach ogrodu. Piękne ujęcia motylków. Pozdrawiam

Dzieki Iwonko , jestem pewna ze u Ciebie jest kolorowo bo u mnie niestety coraz mniej , róze obcinamy bo deszcze je zniszczyły a floksy jeszcze bardzo oszczędnie kwitną ale pewnie juz niedługo zaszaleja.
Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa 22:26, 03 lip 2016

Do góry
Karol99 napisał(a)
Ta hortka to jakiś gigant
Ladne floksy dojrzałem na poprzedniej stronie.

Jest fajnej wielkości kępka
Hortka wielka fakt. Wysoka taka jak pisałam i ponad metr szeroka tylko mało kwiecia
Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa 22:20, 03 lip 2016

Do góry
Ta hortka to jakiś gigant
Ladne floksy dojrzałem na poprzedniej stronie.
Coś jeszcze, coś więcej... 20:58, 03 lip 2016

Do góry
Kindzia napisał(a)
Moje jeżówy wielkie, już dają czadu papajki Natomiast floksy belejakie...pogroziłam im palcem...muszę im Twoje pokazać, coby wiedziały jak mają wyglądać.

Groźby myślisz skuteczne? Jak mi coś nie pasuje to udaję, że nie widzę
Ogród z łezką II 11:09, 03 lip 2016

Do góry
danuta_szwajcer napisał(a)
Cudne te kremowe lilie i ta ilośc robi efekt No i ta pomaranczowa jeżówka cudna. Czy z tyłu za liliami to masz niebieskie floksy? U nas tez burze i ulewny deszcz cała noc i jeszcze pada ale uff bez gradu. Pozdrawiam

Nie mam pomarańczowej jeżówki Danuś, to czerwona Hot Papaya...chociaż ostatnie kupiłam dwie melonowe...ale nie pomarańczowe

Za łezką jest reszta niebieskich ostróżek, kończą się już

U nas właśnie przestało padać, też bez gradu było. Ale padało bardzo intensywnie, parę lilii mi położyło.

Buziak
Coś jeszcze, coś więcej... 10:48, 03 lip 2016

Do góry
Moje jeżówy wielkie, już dają czadu papajki Natomiast floksy belejakie...pogroziłam im palcem...muszę im Twoje pokazać, coby wiedziały jak mają wyglądać.
Ogród z łezką II 10:17, 03 lip 2016

Do góry
Cudne te kremowe lilie i ta ilośc robi efekt No i ta pomaranczowa jeżówka cudna. Czy z tyłu za liliami to masz niebieskie floksy? U nas tez burze i ulewny deszcz cała noc i jeszcze pada ale uff bez gradu. Pozdrawiam
Ogród Mirelli 10:13, 03 lip 2016

Do góry
Margaretki, lilie, liliowce, floksy.. i teraz jeszcze te jaskry Zawsze szczególnie oglądam te rośliny, których u siebie nie mam. Wszystko piękne.. Nieraz marudziłam, że mam duży ogród, którego nie ogarniam, ale teraz się cieszę, że jeszcze przez długi czas będę miała gdzie wsadzać nowe odkrycia kwiatowe
Miłej niedzieli Mirelka
Ranczo Szmaragdowa Dolina 09:50, 03 lip 2016

Do góry
Kochane Królowe rośliny mają miejsce to rosną jak chcą Starałam się , żeby stale coś w ogrodzie kwitło i dawało kolor udaje się to choć muszę dopracować bylinówkę z naparstnicami i ostróżkami bo w tym momencie tam mało koloru, za to dużo nasienników, ale jeszcze nie obcinam bo chcę by dojrzały i się wysiaływiec tak sobie sterczą takie strączki. łubinowa nawet nie oplewiona bo w tym sezonie jeszcze zostanie przerobiona na placyk pod bacówkę i dopiero łubiny i floksy posadzę w docelowe miejsca ......taki mój misz masz ale kofany i dający dużo radości i satysfakcji, nie pozwala mi też nadmiernie utyć.....fitness za darmo
Ogród Cioci cz. 3 21:54, 02 lip 2016

Do góry
Kasik napisał(a)
Ale ładniutko Gasiaczku. Łazieneczka cacuszko, no ale Ty masz tyle smaku , że nie mogło być inaczej.

Lenia masz?

To mnie bardzo buduje, bo jak Ty masz to ja jestem usprawiedliwiona.
Dziś wylazłam w 35 stopni w cieniu i targałam rabatę z różami- wywalając floksy te płożące. Umordowałam się okrutnie i w połowie padłam. Jutro będę kończyć bo pada.

Dzięki kochana
Kasiu lenia mam. Po pracy sjestę robię bo w ogrodzie nie da się pracować. Jak Ty to mówisz ,,pot leje się po zębach?,,
Ogród Cioci cz. 3 20:42, 02 lip 2016

Do góry
Ale ładniutko Gasiaczku. Łazieneczka cacuszko, no ale Ty masz tyle smaku , że nie mogło być inaczej.

Lenia masz?

To mnie bardzo buduje, bo jak Ty masz to ja jestem usprawiedliwiona.
Dziś wylazłam w 35 stopni w cieniu i targałam rabatę z różami- wywalając floksy te płożące. Umordowałam się okrutnie i w połowie padłam. Jutro będę kończyć bo pada.
Zszywkowy ogród marzeń :) 12:01, 02 lip 2016

Do góry
Kasiu róże zawsze mi się podobały więc skusiłam się na nie w ogrodzie A co tam będę sobie żałować

Ewo nasiana już dostałam, bodajże w czwartek Bardzo dziękuję Choć mi teraz dni się już mylą, ponieważ pracuję na noc i w dzień odsypiam

Aguś bardzo dziękuję moja Bonica coraz bardziej szaleje, ale nie mam kiedy fotki zrobić A Soul ma pierwszego pączka Czekam z niecierpliwością na pierwszego kwiatucha

Postaram się zrobić jakieś zdjęcia, ponieważ pięknie zakwitły lilie, liliowce, powoli zaczynają buszować floksy, nawet lwia paszcza od cioci mi zakwitła
Coś jeszcze, coś więcej... 09:59, 02 lip 2016

Do góry

Floksy szaleją

Liliowo i kolorowo:) 08:23, 02 lip 2016

Do góry
anna_g napisał(a)
No i wreszcie jest Liliowo i kolorowo Cudne te lilie... Co chwilę Twój ogród się zmienia - ale ciągle jest kolorowy i bogaty

Bardzo kolorowo bo i floksy kwitną i cynie już ale za mocne słonce a potem znowu ulewy, nie ma kiedy porządku zrobić. Za chwile jak zakwitną hortensje to znowu będzie zupełnie inny ale to już sama zobaczysz Za szybko ten czas leci oj za szybko
Ogród Mirelli 07:22, 02 lip 2016

Do góry
Floksy urzekły mnie swoim kolorem i delikatnym zapachem

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies