Dzięki Mirko Nam też było bardzo miło Was zobaczyć i porozmawiać z Wami Bukszpan nie jest zbyt dobrym materiałem na bonsai, bo nie daje się łatwo wygiąć. Ale udało się
To może stworzymy tradycje corocznych spotkań? Nawet by mi się to podobało
Ja z niwaki już jestem bardzo zadowolona. Oczami wyobraźni jest piękny. W życiu bym nie umiała się tak zabrać, a przy okazji szkolenie przeszłam. Nawet nie miałam pojęcia, że Krzysiowi tyle czasu to zabierze
Muszę tylko wykopać tą jesienną kępkę niebieskich kwiatków. Znowu nie pamiętam, jak się nazywają. Chyba je wsadzę do doniczek i przy najbliższym spotkaniu ktoś znajdzie się chętny.
Bardzo mi się podobało, że Mirka przywiozła roślinki i każdy mógł zabrać, co tylko chciał Teraz jak coś będę wykopywać, będę sadzić do doniczek dla chętnych
Ewa, 4 odcienie. A nic nie mówiłaś, ze ci się marzą. Rok temu dostałam dwa kolory od Małej Mi, a w tym roku przysłał mi Łuki
Wczoraj kupiłam dwa kolory floksów. Wieczorem Zbyszek naliczył, ze mamy już 6 odcieni
Na przedniej rabacie za rh rosną floksy. Cudnie pachnie przy wejściu, jak się rozwiną. W sobotę jeszcze prawie nie kwitły. Ale już zaczynają
Bogdziu, jak miło, że zajrzałaś do mnie Na szczęście nie zalało mnie Trochę połamało mi różę pienną, bo dość mocno wiało. Bogdziu, jak wybierzesz się kiedyś do nas na Pomorze, to poznasz wszystkie dziewczyny osobiście
Dzięki, Bożenko Mam 11 różnych odmian ogrodówek W tym roku nie wszystkie kwitną, niektóre kwitną, ale słabiej, ale są też takie które kwitną obficie niezawodnie
Iwonko, pomysł na spotkania jest bardzo dobry Jak nie będzie chętnych, to ja do siebie jeszcze raz mogę Was zaprosić, gdy będą już kwitły wszystkie hortensje Mirka, zaskoczyła nas bardzo pozytywnie i zainspirowała, to świetny pomysł na wymianę roślinną
A ja nic nie mówiłam o pysznogłówkach, bo ja tak po cichu zazdrościłam
Liczę na to, ze trafię jeszcze na takie kolory jak u Ciebie, a jak nie, to kiedyś do Cibie się uśmiechnę A może się wymienimy, bo mam białe i taki mocny róż
Fajne lokalne spotkaniapysznogłówka teraz króluje ślicznie wypełnione rabaty i ciągle kupujesz temu nie ma końca, mam tak samo, więc sobie jakieś limity letnie, jesienne i wiosenne stawiampozdr.
Jak fajnie zobaczyć znajome twarze i poznać twarze których nigdy nie widziałam.. Bacowa, Mirka fajne laseczki LyraBea.. tam mnie jeszcze nie było, a bardzo podobna do Kuklika Joli jakoś teę nigdzie nie widziałam..
Zginęła piękna dziewczyna i jeden przystojniak.. wcale się nie dziwię