Powiem Ci Ewo ze nie lubię roslin w donicach bo rosliny zawsze mają za mało wody ale fakt że niektóre trzeba ograniczac.Ten liliowiec którego zdjecie mi pokazywałas u mnie pierwsze kwiaty miał podobne do Twoich , potem juz lepiej wybarwione , nie wiem od czego to zależy , może od temperatury????Jeśli chcesz jakiegos to pisz.U mnie bardzo wiało , deszcz był ale bez przesady tzn kałuze nie stały ale jak na moje pustynne miejsce to dużo deszczu spadło i z tego bardzo sie cieszę.Pozdrówka.
Dzięki za pochwały , staram sie by było kolorowo ale moje rh coraz mniej miejsca zostawiaja dla innych roslin.Zaczynam je juz bardzo mocno ciąc, , koniec rozrastania na szerokosc , teraz tylko do góry mają pozwolenie.
Tu będa zmiany wywalę liliowce. Słyszałam że chcesz.Po lewej stronie widac jakie sa .A z tyłu na ,,rusztowaniu" są posadzone Eden Rose, rosna i rosną i ich nie widac, jesli w tym roku nie urosna to zmienie je na inne.
Byłam u Ciebie i widziałam Twoje. Wiem ze je lubisz oraz ze robisz piękne zdjecia. Jesli jestes jakims zainteresowana to pisz.Dużej kępy nie wyśle ale jakąs pojedynczą sadzonkę mogę.
To dzis mniej efektowne kwiaty ale tez je lubię bo długo kwitną i lubia je motyle choc z tymi motylami to zagadka bo w jednych latach jest ich dużo a w innych mniej. Do Ciebie te roslinki nie pasują ale popatrzec na nie mozesz , to nachyłki. Mam trzy rodzaje ale trzeci kwitnie dopiero jednym kwiatkiem , jest u mnie nowy , to prezent od Kondzia.